Geen Beltonen-folder in iTunes

Geen Beltonen-folder in iTunes discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe krijg ik de map beltonen op mijn I-tunes en als ik een aangeschafte song wil omzetten naar beltoon , geeft hij mij steeds de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 February 2008, 17:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 4
Exclamation Geen Beltonen-folder in iTunes

Hoe krijg ik de map beltonen op mijn I-tunes
en als ik een aangeschafte song wil omzetten naar beltoon, geeft hij mij steeds de fout 11655 aan.
kan iemand me helpen?
Via de amerikaanse store inloggen, lukt me ook niet, omdat je daarvoor een Amerikaans kredietkaart voor nodig hebt blijkbaar...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28 February 2008, 17:18
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

https://forum.iculture.nl/f22/i...ia-itunes.html
Heb je hier misschien iets aan?
  #3  
Oud 28 February 2008, 17:24
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
https://forum.iculture.nl/f22/i...ia-itunes.html
Heb je hier misschien iets aan?
Voor mij (mac) werkte deze methode niet , maar voor de mac gebruikers is het simpel. gewoon een song importeren in garagaband en daarna heb je de mogelijkheid om deze weg te schrijven als beltoon en wordt deze direct in de map beltonen geplaatst in itunes en bij het syncen op je iphone gezet.
Heel simpel en snel gedaan. Song mag max 40 seconden duren.
  #4  
Oud 28 February 2008, 17:38
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

ja ok, maar de topicstarter gebruikt windows volgens zijn profiel. Vandaar
  #5  
Oud 28 February 2008, 17:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 4
Standaard

Dat omzetten en dergelijke lukt me wel, maar mijn probleem is dat ik op I tunes geen folder heb met beltonen...
  #6  
Oud 28 February 2008, 17:53
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

Ook niet als je zo'n naar beltoon omgezette song gewoon in je itunes sleept? Ik kreeg er toen gewoon een extra tabblad bij.
  #7  
Oud 28 February 2008, 18:31
» iPhone UK 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 January 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 79
Stuur een bericht via MSN naar maartenvs
Standaard

En anders gewoon dubbelklikken op een m4r bestand. Dan kopieert hij dat bestand meestal naar de ringtones map.
  #8  
Oud 28 February 2008, 19:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 4
Standaard

hoe bedoel je in garageband?
ben nu op mac op het werk bezig, dus kan ik deze manier misschien eens proberen.
  #9  
Oud 28 February 2008, 19:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 January 2008
Locatie: Brussel
Berichten: 163
Stuur een bericht via Instant Messenger naar Stino Stuur een bericht via MSN naar Stino Stuur een bericht via Skype™ naar Stino
Standaard

update je itunes, dan heb je de beltoonfolder wel
__________________
iPhone FR 8GB - FW 2.0 - BB 04.05.04_G - BL 4.6 - Activated - Unlocked
MacBook Pro - 160 GB HDD - 2 GB RAM - 2.4 GHz Intel C2D 'Santa Rosa'
  #10  
Oud 28 February 2008, 19:17
» iPhone US 16GB [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Duiven, Gelderland
Berichten: 70
Stuur een bericht via MSN naar Jochem
Standaard

Bewerken>Voorkeuren>Algemeen>Weergave>Kruis het hokje bij beltonen aan
  #11  
Oud 28 February 2008, 19:25
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 February 2008
Berichten: 4
Standaard

thanks guys, is gelukt. Beltoonmap werd idd aangemaakt toen ik de song in de bibliotheek sleurde...
  #12  
Oud 28 February 2008, 21:09
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

af en toe heb ik nog wel eens een goeie opmerking
  #13  
Oud 23 March 2008, 15:55
» iPhone UK 16GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 March 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 44
Stuur een bericht via MSN naar meidan
Standaard

is het dan niet inprincipe gratis als je een ringtone in garageband maakt?
  #14  
Oud 27 April 2008, 15:13
» iPhone UK 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Berichten: 19
Standaard map beltonen is niet te vinden in itunes

Hello,

Hmmm, heb een klein probleemke... ik ben aan het kijken om beltonen te maken via het beruchte converteren via aac alles is gelukt tot wanneer ik de beltonen wil naar de iphone brengen... nu heb ik echter gemerkt dat ik wanneer ik de iphone aansluit er geen map beltonen verschijnt in itunes... terwijl dat wel zou moeten, t is net dat itunes denkt dat het een gewone ipod is die aangesloten is... Ik moet wel toegeven dat er op dezelfde pc dan ook een ipod classic 30GB gesynct word... zou dit het probleem zijn dat ik geen beltonen kan ingeven? Heeft iemand hier ervaring mee??

Hopelijk krijg ik hier snel een oplossing voor!

Thx
Greetz
  #15  
Oud 4 May 2008, 18:35
Kermi's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Antwerpen, Belgi
Berichten: 91
Standaard

Je kan bij voorkeuren aanvinken of je die map zichtbaar wil hebben (bij mac toch)
Dus bij 'iTunes > Voorkeuren > Algemeen'
__________________
iPhone 2G 8Gb US - 3.1.2 (Pwnage Tool)
iPhone 4 16Gb Black - 4.0.2
  #16  
Oud 25 November 2009, 12:50
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2009
Berichten: 2
Standaard Na synchroniseren met itunes zijn aangekochte beltonen verwijderd

Na het sychroniseren van mijn iPhone op mijn MacbookPro zijn mijn aangekochte beltonen verdwenen uit het menu geluiden waar je de verschillende beltonen kan kiezen.
Heeft iemand hier nog ervaringen mee?
  #17  
Oud 25 November 2009, 13:24
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Arrow

// Discussies samengevoegd en tevens topic-titel aangepast.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #18  
Oud 27 November 2009, 20:43
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2009
Berichten: 8
Standaard

Ringtones zijn ook heel makkelijk en gratis naar I Tunes over te zetten via nakko.com, werkt echt super!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: Autosync van folder met itunes bib harrys iTunes 0 19 November 2010 13:36
Windows: Itunes Watch folder skully iTunes 2 6 September 2010 22:07
Mac OS X: iTunes 9.2: Folder icoontje Sander929 iTunes 1 20 June 2010 03:11
Geen beltonen mapje in iTunes Ashcat iTunes 6 30 March 2010 15:03
Geen SMS Folder log.me iPhone algemeen 2 20 October 2009 15:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:52.