iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Windows: iTunes bibliotheek kopieren (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/90496-itunes-bibliotheek-kopieren.html)

sermedg 06-05-11 22:05

iTunes bibliotheek kopieren
 
Hallo mensen,

ik heb een tijdje gezocht maar kon er niets over vinden; ik vroeg me af of het mogelijk is of ik mijn afspeellijsten op mijn iPhone mee kan nemen naar een nieuw computer. Als ik nu bv muziek op mn iPhone doe, kopieer ik het vanuit mijn hardeschijf naar de afspeellijst op mn iPhone. maar wanneer ik dan een nieuw computer heb, staat de muziek niet meer op de harde schijf van de nieuwe computer, maar alleen maar bij de afspeellijsten op mn iPhone via Thuisindeling.


bv als ik een CD wil branden dan moet de afspeellijst echt op de computer staan en niet via thuisindeling via de iPhone. ik heb nu Copytrans Suite zoiets doet alleen daar wordt ik beperkt doordat ik er maar 100 kan kopieren naar mijn iTunes bibliotheek en daarna het moet aanschaffen.

ik hoop dat iemand het snapt!

bedankt in ieder geval.

daanjur 07-05-11 17:39

Dat kan met het programma mediamonkey, hier te downloaden:MediaMonkey » Free Media Jukebox, Music Manager, CD Ripper & Converter

Die zit je iPhone en je kunt alsof je in windows verkenner zit gewoon kopiėren en plakken in de desbetreffende map.

Ik hoop dat dit je probleem oplost.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:46.