iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Foutmelding bij beltonen synchroniseren (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/91722-foutmelding-beltonen-synchroniseren.html)

MissCaatje 26-05-11 10:15

Foutmelding bij beltonen synchroniseren
 
1 Bijlage(n)
Ik krijg de volgende foutmelding wanneer ik (nadat ik nu eindelijk weet hoe ik een ringtone kan maken en moet toevoegen) beltonen wil synchroniseren:

Een iPhone kan maar met een iTunes-bibliotheek tegelijk worden gesynchroniseerd. Door deze iPhone te wissen en te synchroniseren wordt de gehele inhoud ervan vervangen door de inhoud van deze iTunes-bibliotheek

Mijn telefoon is gejailbreakt en simlockvrij gemaakt.

Ik hoop dat iemand me kan helpen!

Hans Nuenen 26-05-11 20:22

om een stuk makkelijker aan een beltoon te komen googel dan op je pc maar eens naar zedge, deze beltonen komen dan direct naar je itunes toe als je ze opslaat, even syncen en hoppa geinstalleerd, suc6.

MissCaatje 26-05-11 20:25

Ik heb iRinger gebruikt ... die zet hem dan ook meteen in iTunes

edjeaz 02-11-11 22:11

Ik heb precies hetzelde probleem als MissCaatje, alleen mijn iphone heeft geen jailbreak, dus daar ligt het niet aan, ik heb in mijn bibliotheek 7 ringtones staan 29 sec 4mr maar hij geeft dezelfde text aan als bij MissCaatje Een iPhone kan maar met een iTunes-bibliotheek tegelijk worden gesynchroniseerd. Door deze iPhone te wissen en te synchroniseren wordt de gehele inhoud ervan vervangen door de inhoud van deze iTunes-bibliotheek

wat te doen ??


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:32.