Foutmelding bij beltonen synchroniseren

Foutmelding bij beltonen synchroniseren discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik krijg de volgende foutmelding wanneer ik (nadat ik nu eindelijk weet hoe ik een ringtone kan maken en moet toevoegen) beltonen wil synchroniseren: Een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 May 2011, 11:15
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: Assen
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar MissCaatje
Standaard Foutmelding bij beltonen synchroniseren

Ik krijg de volgende foutmelding wanneer ik (nadat ik nu eindelijk weet hoe ik een ringtone kan maken en moet toevoegen) beltonen wil synchroniseren:

Een iPhone kan maar met een iTunes-bibliotheek tegelijk worden gesynchroniseerd. Door deze iPhone te wissen en te synchroniseren wordt de gehele inhoud ervan vervangen door de inhoud van deze iTunes-bibliotheek

Mijn telefoon is gejailbreakt en simlockvrij gemaakt.

Ik hoop dat iemand me kan helpen!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: bmp foutmelding.bmp‎ (248,3 KB, 3x gelezen)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 May 2011, 21:22
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 July 2009
Locatie: Nuenen
Berichten: 133
Standaard

om een stuk makkelijker aan een beltoon te komen googel dan op je pc maar eens naar zedge, deze beltonen komen dan direct naar je itunes toe als je ze opslaat, even syncen en hoppa geinstalleerd, suc6.
  #3  
Oud 26 May 2011, 21:25
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: Assen
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar MissCaatje
Standaard

Ik heb iRinger gebruikt ... die zet hem dan ook meteen in iTunes
  #4  
Oud 2 November 2011, 23:11
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 17 March 2011
Locatie: Leeuwarden
Berichten: 2
Standaard

Ik heb precies hetzelde probleem als MissCaatje, alleen mijn iphone heeft geen jailbreak, dus daar ligt het niet aan, ik heb in mijn bibliotheek 7 ringtones staan 29 sec 4mr maar hij geeft dezelfde text aan als bij MissCaatje Een iPhone kan maar met een iTunes-bibliotheek tegelijk worden gesynchroniseerd. Door deze iPhone te wissen en te synchroniseren wordt de gehele inhoud ervan vervangen door de inhoud van deze iTunes-bibliotheek

wat te doen ??
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding 13019 bij synchroniseren Dilara iTunes 8 27 September 2010 11:45
foutmelding bij synchroniseren apps edikea iPhone Apps 0 20 September 2010 22:49
Foutmelding bij synchroniseren foto's iPeppel Muziek, foto & video 1 25 January 2010 13:32
Foutmelding bij aanmaken beltonen chrisholman iPhone algemeen 3 24 September 2009 20:56

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:46.