Pinnacle 14

Pinnacle 14 discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoikes , ik zou n iMac 27" willen aankopen en ik heb" Pinnacle 14Ultimate Collection" kan ik deze ook install.op de iMac ??? Grts. Fieke...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 8 July 2011, 13:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 January 2011
Berichten: 7
Standaard Pinnacle 14

Hoikes ,

ik zou n iMac 27" willen aankopen en ik heb" Pinnacle 14Ultimate Collection" kan ik deze ook install.op de iMac ???

Grts. Fieke
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 8 July 2011, 14:06
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 64GB (Spacegrijs) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 12.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Fieke Bekijk bericht
Hoikes ,

ik zou n iMac 27" willen aankopen en ik heb" Pinnacle 14Ultimate Collection" kan ik deze ook install.op de iMac ???

Grts. Fieke
Sorry, maar dit is een forum voor iPod/iPhone/iPad. En er zijn veel betere Mac tegenhangers voor Pinnacle.
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
Discussie gesloten


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:16.