//

Problemen opladen en synchronisren

Problemen opladen en synchronisren discussie in iTunes forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Allereerst heb ik de zoekfunctie al gebruikt maar kon niet direct hetzelfde probleem vinden. Ik heb dus het probleem dat als ik de iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > iTunes
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-03-08, 15:47
Epiccobra Epiccobra is offline
• iOS 5.0
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 6
Standaard Problemen opladen en synchronisren

Hallo,

Allereerst heb ik de zoekfunctie al gebruikt maar kon niet direct hetzelfde probleem vinden.


Ik heb dus het probleem dat als ik de iphone wil op laden en op de dockinstation zet dat hij elke 30 seconden de verbinding verliest en weer terug oppakt.


met als gevolg dat hij elke 30 seconden opnieuw verbind met me pc en dus ook elke keer 30 seconden oplaad, weer stopt opnieuwverbind weer begint met opladen en ongeveer 10 a 30 seconden later weer begint
wat behoorlijk irritant is want je wordt er knettergek van hij blijft dat gewoon als het moet uren achter elakar doen tot ik de iphone er weer afhaalt.

lijkt me niet echt goed voor de accu en telefoon.
en als je achter de pc bezig bent krijg je elke keer de popup van itunes.


iemand die dit probleem al eerder heeft meegemaakt?
verder werkt hij prima buten dit probleem.


het is ongeveer vanaf het begin
eerst week geen problemen met 2 of 3 keer opladen en daarna is het begonnen en gaat niet meer weg nu.


het is bijna onmogelijk om me iphone nu op te laden.


mvg

Raymond
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-03-08, 15:54
Nikooos's schermafbeelding
Nikooos Nikooos is offline
• iOS 10.0.2
• 10.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.172
Standaard

Dit kan natuurlijk zoveel oorzaken hebben. Zit je kabeltje goed in je pc? Is de USB poort van je pc nog wel goed? Gebeurd het ook als je oplaad via netstroom?

Probeer het anders eens op een andere computer... wellicht een optie.
  #3  
Oud 22-03-08, 15:56
Epiccobra Epiccobra is offline
• iOS 5.0
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 6
Standaard

Ja sorry zal iets meer info geven
het is zowel met me pc als met me laptop als met de pc van een vriend en van me ouders
het ligt volgens mijn aan me telefoon
via netstroom heb ik nog niet kunne proberen weant het is een uk met een uk oplader en die past niet in me stopcontact
heb nog geen andere lader....

maar vroeg me af of meer mensen het hebben gehad.

baal ervan want als het echt aan de telefoon ligt gaat dat hoop ellende kosten terwijl het al na 1 week begon.

stekker zit er gewoon goed in maar hij flipt gewoon compleet


mvg

Raymond
  #4  
Oud 22-03-08, 16:27
croiman's schermafbeelding
croiman croiman is offline
Psycho iPhone Case Modder
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

itunes en quicktime opnieuw installeren misschien?
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #5  
Oud 22-03-08, 21:10
Jeroen. Jeroen. is offline
• iOS 4.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 19
Standaard

Je kunt misschien is proberen met dat witte bijgeleverde blokje en een snoer van bv een scheerapparaat je Iphone aan te sluiten op het lichtnet. Wie weet is het probleem dan opgelost.

groet
  #6  
Oud 22-03-08, 21:32
croiman's schermafbeelding
croiman croiman is offline
Psycho iPhone Case Modder
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ik heb ne collega gehad die zijn laptop crashed gewoon volledig op t moment dat hij zijn iphone instak, ik stak mijn iphone erin en hij had t ook, itunes en quicktime opnieuw installeerd en probleem was verholpen.
Denk nie dat t aan de kabel ligt, installeer t es opnieuw (is toch nie veel moeite he) en zie dan wat hij doet. Is t dat niet (wat k toch denk da t da is) ,Dan kun je na volgende oplossing kijken.
  #7  
Oud 23-03-08, 00:33
forum.bericht forum.bericht is offline
• iOS 4.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 982
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door croiman Bekijk bericht
ik heb ne collega gehad die zijn laptop crashed gewoon volledig op t moment dat hij zijn iphone instak, ik stak mijn iphone erin en hij had t ook, itunes en quicktime opnieuw installeerd en probleem was verholpen.
Denk nie dat t aan de kabel ligt, installeer t es opnieuw (is toch nie veel moeite he) en zie dan wat hij doet. Is t dat niet (wat k toch denk da t da is) ,Dan kun je na volgende oplossing kijken.
(niet vervelend bedoeld) Heb je er al eens aangedacht om een nieuw toetsenbord te kopen?
  #8  
Oud 23-03-08, 00:46
yingie's schermafbeelding
yingie yingie is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 7.1.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Volgens mij is het of een los contactje (probeer eens de USB-kabel rechtstreeks in je iPhone te doen i.p.v. in de dock) of idd quicktime en iTunes herinstalleren. Overigens heeft dat probleem met een crashende laptop mogelijk ook te maken met de webcam-driver.
__________________
Simlockvrij uit Frankrijk..!.
  #9  
Oud 23-03-08, 11:58
croiman's schermafbeelding
croiman croiman is offline
Psycho iPhone Case Modder
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

we hebben itunes en quicktime opnieuw geinstalleerd, en daarna werkte t zonder probleem, de iphone werd gevonden en hij kon synchen. het zou me verbazen dat t iets met de contacten te maken heeft mits hij nog nie zo oud zal zijn.
  #10  
Oud 23-03-08, 12:44
yingie's schermafbeelding
yingie yingie is offline
iPhone(club) Guru
• iOS 7.1.2
• 8.0.2
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Venray
Berichten: 1.288
Stuur een bericht via MSN naar yingie
Standaard

Haha, je weet het niet, he. Een keer wat onzorgvuldig je iPhone uit de dock trekken en... maar het zal idd eerder softwarematig zijn, ja.
  #11  
Oud 23-03-08, 12:59
croiman's schermafbeelding
croiman croiman is offline
Psycho iPhone Case Modder
• iOS 5.0.1
• Ik heb geen iPad
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.370
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Die connector gaan ook nie zo snel kapot, moeilijk is t niet om itunes en quicktime opnieuw te installeren, en veel tijd kost t ook niet, maar als t dan niet in orde is, zou ik gewoon een kabel lenen van iemand en die es proberen.
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
problemen bij het opladen op pc Jamalietjuh iPhone algemeen 0 16-01-11 16:58
problemen bij opladen sportingboy iPhone algemeen 1 12-07-10 12:55
Microfoon problemen na opladen shustan iPhone algemeen 0 09-02-10 10:52
Iphone opladen door usb maar als laptop uit is stopt opladen. Ancotje iPhone algemeen 4 11-12-09 08:37
Problemen bij opladen Prydz iPhone algemeen 3 06-08-09 15:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:07.