iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iTunes (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/)
-   -   Itunes detecteert mijn Iphone niet meer en Iphone reageert niet meer (https://forum.iculture.nl/f8/desktop/f13/itunes/99427-itunes-detecteert-mijn-iphone-niet-meer-iphone-reageert-niet-meer.html)

Domi001 23-09-11 18:46

Itunes detecteert mijn Iphone niet meer en Iphone reageert niet meer
 
Beste lezers,

Veel van de klachten op het forum lijken op de meine, maar geen enkele is (zo ver ik na lang zoeken kon vinden) identiek.

Een paar uurtjes geleden heb ik geprobeerd mijn Iphone te resetten via: General > Reset > Erase All Content and Settings

Ik wil hem morgen verkopen omdat ik een Iphone 4 heb besteld.
Nu geeft de Iphone bij voorbaad al aan dat het een uurtje of 2 kan duren voordat hij klaar is. Maar toen na 4 uur het laadbalkje al een hele tijd verdwenen was en ik al bijna 2 uur het appeltje in beeld zag, heb ik hem toch maar eens op Itunes aangesloten, om tot de de conclusie te komen dat Itunes hem niet meer detecteerd.
Door op de Home en Sleepknop in te drukken kan ik hem nog uitzetten, en weer aanzetten, maar ik blijf het appeltje te zien krijgen, niet meer en niet minder.
Ook aansluiten op de pc met de home-knop ingedrukt helpt niet.
Wie kan mij helpen?
Bedankt!

niets70 16-10-11 13:25

Hallo,

Ik hoop dat je snel antwoord krijgt. Gisteren een UPdate proberen te maken. Bij het maken van een reserve kopie, gaf de computer een fout melding waarna hij de procedure stoip zette. Daarna kon ik niets meer doen, en ook het herstellen gaat niet meer. Wat kan ik doen.

flashingst 16-10-11 14:32

De iPhone in DFU Mode zetten en dan herstellen?


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:19.