iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Nieuw hier en over 2 dagen een Iphone (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/10372-nieuw-hier-over-2-dagen-iphone.html)

yazzdian 31-03-08 21:18

Nieuw hier en over 2 dagen een Iphone
 
Hallo,

ff voorstellen, ik ben Marco, 37 jr en binnenkort eigenaar van een Iphone.... hier ben ik uiteraard erg blij mee. Het is een 8GB versie 1.1.4 UK met nederlandse als optietaal en simlockvrij.

Ik kwam de Iphone tegen op Gratis GSM bij diverse aanbiedingen en zeer goedkope SIM Only abonnementen! - GSM-Shop.nl ik haal vaker hier mijn GSM's en word hier altijd netje geholpen. Nu hadden ze een actie

1x Iphone met Vodafone pakket voor 49 euro (abo. 35,- + 10,- internet)

wordt ik vanmiddag terug gebeld, hebben ze de Iphone ook met T-Mobile abo. relax 300 met 6 maanden 50% korting op mijn abo. Ik heb de T-Mobile genomen omdat ik al sinds BEN daar zit en erg tevreden ben.

moet nog een hoop leren wat de iphone allemaal kan...... zoek ook nog een mooi tasje of iets dergelijks, is zonde als er een kras op komt, toch...


nou toedels

curmie 06-04-08 12:56

Welkom en ik wens je heel veel plezier met je iphone...maar dat gaat helemaal goedkomen want het is een te gek apparaatje!:cool:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:55.