iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Waarom is Apple zo goed? (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/128289-waarom-apple-goed.html)

DarknessFood 26-10-12 00:16

Waarom is Apple zo goed?
 
Ik bedoel, wat maakt alles toch ZO goed?

stino90 26-10-12 01:49

ge kunt er alles mee, je moet niet lang zoeken naar een instelling, die staat gewoon op de meest logische plaats, ge wordt lang ondersteund qua software-updates (de 3gs wordt nu nog altijd geüpdate, en is toch al 3 of 4 jaar oud), er is ook maar één soort iPhone per jaar, je hebt niet de iPhone Galaxy, de iPhone gio, de iPhone star,... 't is gewoon 1 iPhone per jaar, en die heeft dan nog zijn eigen ondersteuningssysteem... wat het makkelijker maakt om alles te ondersteunen en ze hoeven maar 1 software update te doen die direct past op elk Idevice.

kortom alles is gewoon logisch, heb overlaatst mijn windowsphone bovengehaald om mogelijk door te verkopen aan een maat. ik moest zelf zoeken hoe alles werkte, terwijl IOS zijn eigen uitwijst...

een minpuntje: geen Flashplayer, maar daar heb ik eigenlijk nog geen last van gehad, anderen misschien wel, dat weet ik niet,

kenneth.jansen 26-10-12 08:02

Simpel, eenvoudig en toch kan je er evenveel (of zelfs meer) mee als andere smartphones.
Een heel groot punt is dat Apple zijn eigen besturingssysteem gebruikt op zijn eigen smartphone, wat niet het geval is bij veel andere merken.
Ik begrijp dat sommige mensen open source willen hebben, maar ik zelf ben er een grote tegenstander van, het kan heel je gsm naar de vaantjes helpen.

Guest-20180925190238 26-10-12 08:24

Ik gebruik een iMac 27" met een i7 processor. Dat ding is niet meer onder garantie, niet meer bij Apple en niet meer bij de winkel.

Gisteren ontving ik een e-mail van Apple dat er mogelijk een probleem zou kunnen zijn met de HDD. Ik heb nog niets gemerkt van problemen met de HDD. Hoe dan ook, ik mag de iMac bij een Apple Premium Reseller of bij Apple binnenbrengen voor gratis vervanging van de HDD.

Dat zijn van die kleine dingetjes die typisch "Apple" zijn :)

Mkipz 26-10-12 14:06

Simpel en eenvoudig de support is goed. Kijk bevoorbeeld naar de iPod nano 1st generation recall? Ik had dat ding al jaren niet meer gebruikt, heb van apple een nieuwe 8 gb gekregen en deze gebruik ik nu dagelijks in mijn auto.

Apple - Support - iPod nano Replacement Program


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:29.