iPhoneclub.nl WhatPulse

iPhoneclub.nl WhatPulse discussie in Chat en geruchten forum; ( verdwijnt na registratie ) WhatPulse? WhatPulse is een project dat je keys, clicks en afgelegde afstand met je muis kan bijhouden door middel van een programma dat je op ...Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iCulture > Chat en geruchten
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 14-08-08, 10:41
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard iPhoneclub.nl WhatPulse

WhatPulse?
WhatPulse is een project dat je keys, clicks en afgelegde afstand met je muis kan bijhouden door middel van een programma dat je op je computer installeert. Het programma heeft ook de mogelijkheid (dus niet verplicht) om je toetsaanslagen apart te registreren zodat je een overzicht krijgt van welke toets je nou het meest indrukt.

Uiteindelijk draait het bij de meeste mensen om de competitie. "Dutch Power Cows" is de grootste van Nederland, vlak achter de grote rivaal "LUElinks". Naast deze competitie, is er binnen het "Dutch Power Cows"-team ook nog een subteam-competitie. Hierin proberen we ook met het iPhoneclub-subteam een belangrijke speler te zijn. Inmiddels staan we als subteam op een 17e plek met een totaal van ruim 44 miljoen keys. Voorlopig hebben we drie leden. Met onze eigen oprichter iPhoneclub.nl en Gonny als lijstaanvoerders, ondersteund door mijzelf.

Lijkt het je leuk om voor jezelf en/of voor de Nederlandse eer en het iPhoneclub.nl team mee te doen lees dan verder...

Niet gevaarlijk
WhatPulse is inderdaad een keylogger, maar niet 1 die wachtwoorden of andere zaken "steelt". Diverse mensen hebben het WhatPulse programma gesnifft of het geen informatie verzend die de privacy schend. Ook heb ik persoonlijk nergens geruchten of feiten gelezen dat het WhatPulse programma onveilig is. Hiernaast komt het feit dat er nu al tienduizenden mensen meedoen met dit project over de gehele wereld dus dat als het onveilig zou zijn dit echt wel opgemerkt was.

Beginnen
Om te beginnen met het helpen van het iPhoneclub.nl Whatpulse team, moet je de onderstaande stappen doorlopen.
  1. Je gaat naar WhatPulse.org en je registreert je daar. Zet voor je username [iPc] (inclusief de blokhaken) om het iPhoneclub.nl subteam te ondersteunen.
  2. Voor elke computer die je wil gebruiken moet je een Pulse Profile instellen. Ga naar je Pulse Profiles in My WhatPulse (link werkt alleen als je ingelogd bent). Vervolgens typ je een naam in het vakje en klik je op Add New Profile. Die naam moet je ook invullen na de volgende stap, als je WhatPulse op je computer bent genstalleerd. Hier kan je meer lezen over Pulse Profiles.
  3. Vervolgens moet je het programma (de clint) downloaden en installeren zodat je keys, clicks en muisafstand bijgehouden kunnen worden.
  4. Nu ben je in principe klaar. Maar als je ook nog bij een team wilt horen dan ga je naar my.whatpulse.org/teams (deze link werkt alleen als je geregistreerd en ingelogd bent op whatpulse.org) om een team te kunnen joinen.
  5. Omdat wij als iPhoneclub.nl hebben gekozen om ook de Nederlandse eer hoog te houden, hebben we ons subteam ondergebracht in het DPC-team. Zoek daarom op Dutch Power Cows en join dat team.
Let op: De nieuwe Linux client werkt op dit moment nog niet.
De ontwikkeling ervan lijkt ook gestopt zijn op dit moment, meer informatie is te vinden op het WhatPulse forum.

Er is ook een Mac versie van WhatPulse, die kan momenteel alleen keys en clicks bijhouden. Hier kan je hem downloaden.

F.A.Q.
Hoe kan ik inloggen als ik het WhatPulse programma heb opgestart?
Je vult je username, wachtwoord en naam van Pulse Profile in en drukt vervolgens op "Get Account Information" (eventueel vul je nog een Proxy in als je daarachter werkt). Bij een succesvolle join moet je in datzelfde venster bij het kopje status je account informatie te zien krijgen. Druk vervolgens op "OK" en vanaf nu worden je keys, clicks en muisafstand geregistreerd.

Hoe kan ik mijn keys, clicks en muisafstand nu zenden naar WhatPulse.org?
Dit kan je doen door dubbel te klikken op het W plaatje in je systray. Het WhatPulse programma zelf heeft ook diverse instellingen om dit automatisch te laten doen. Dat zenden wordt ook wel "Pulsen" genoemd.

Als ik per ongeluk dubbelklik op het icoontje gaat hij pulsen!
Rechtsklik op W'tje, Program Settings, vinkje weghalen bij Pulse on double click tray.

Hoe zet je je autopulse op 1k?
Ga naar:
1: Program Settings.
2:\"Pulse every\" bij \"keys\" de stand op 1000 zetten.
3: Zorg dat je proxy uit staat, of indien wel proxy, deze goed zet, zodat er gepulst kan worden.
4: Klik op OK.

Wat is een megapulse?
Bij een megapulse gaan verschillende teamleden alle keys en clicks opsparen en deze op een bepaalde datum pulsen. Hierdoor krijg je op n bepaalde dag een grote dag-output.

Ik krijg meldingen dat er niet in het register geschreven kan worden?
Je kunt WhatPulse alleen gebruiken als je rechten hebt tot schrijven in het Windows register. Dit i.v.m. de beveiliging tot cheaten bijvoorbeeld. Sinds versie 1.5 beta 1 wordt er geen gebruik meer gemaakt van het register.

Ik ben keys, clicks of de muisafstand zomaar kwijt geraakt?
Vanwege de beveiliging schrijft het WhatPulse programma in een zogenaamde .bin bestand EN in het Windows register. Er is geen mogelijkheid om dit te backuppen ook weer vanwege de cheatgevoeligheid.

Om te voorkomen dat je zomaar keys, clicks en de muisafstand kwijt raakt: sluit WhatPulse of Windows op de juiste manier af. Dus niet zomaar de power of reset knop van je PC indrukken. Ook kun je beter niet het Whatpulse programma afsluiten via taakbeheer.

Verder als je last hebt van een onstabiel systeem die regelmatig vastloopt of zomaar reset is het verstandig op je keys en clicks regelmatig (automatisch) te laten pulsen, zodat een eventueel verlies minimaal is. Ook als je gaat experimenteren als in overklokken of andere zaken waar de PC een grote kans van slagen heeft zomaar te rebooten of vast te lopen is het verstandig om van te voren alvast te pulsen.

Mooi, dan installeer ik WhatPulse ook op mijn moeders pc!
Dit mag dus niet! Je mag WhatPulse WEL op meerdere PC's installeren maar ALLEEN als jij er dan ook daadwerkelijk gebruik van maakt. Als iemand anders gebruik gaat maken van de PC waar WhatPulse op staat dan wordt je geacht uit te loggen.

Natuurlijk is dit systeem vrij moeilijk te controleren, maar cheaters (dit wordt gezien als een vorm van cheaten, ja) worden vanzelf opgemerkt en dan wordt je hele account gebanned! Niet leuk voor jezelf en zeker niet voor het team (die dan keys verliest en mogelijk een slechte naam hierdoor krijgt).

Activity Throttle Breached?
Dit is meestal een cheat beveiligings issue. Je kan sowieso maximaal 1 keer in de minuut pulsen. Een tweede check is of je avKPS (*) niet hoger ligt dan 4.

Als je bijvoorbeeld gebruik maakt van 2 pc's en je pulsed op de ene pc keys en je wilt daarna ook de keys pulsen van de andere PC dan heb je veel kans dat je dit bericht krijgt. Er komt dan te staan dat je het over een uur nog eens moet proberen, maar afhankelijk van de hoeveel tijd tussen je laatste pulse en het moment dat je wilt gaan pulsen kan dit (veel) langer duren.

* avKPS is average keys per second.

Ik heb per ongeluk mijn 500k gepulsed terwijl ik spaarde voor 1M!
Tja, daar valt weinig aan te doen.
Sinds versie 1.5 beta 1 is er een mogelijkheid om in te stellen dat het WhatPulse programma niet meer kan pulsen bij een dubbelklik op de W icoon. Als je gebruik maakt van een eerdere versie kan je het per ongeluk pulsen voorkomen door een niet bestaande proxy in te stellen. Deze wijziging moet je vanzelfsprekend weer ongedaan maken als je wel wilt gaan pulsen.

Veel voorkomende termen/afkortingen:
kc: keycount
tkc: total keycount
mc: mouseclicks
tmc: total mouseclicks
klp: keycount last pulse
avkps/avkpm/avkph: gemiddelde keys per seconde/minuut/uur
avcps/avcpm/avcph: gemiddelde mouseclicks per seconde/minuut/uur
k/c r of k/cr: key/click ratio

Overige info
http://gotpulse.nl - alles wat met WhatPulse en cijfertjes te maken heeft kun je hier vinden. Ben je niet de typheld die in de top 50 staat dan kun je bijvoorbeeld hier jezelf in de lange lijsten opzoeken.

WhatPulse Keystroke Frequencies - een mogelijkheid van het WhatPulse programma is om je keyfrequenties bij te houden (welke toetsen je hebt ingedrukt). Als je dit bestand exporteert naar een html bestand kun je dit kopiren en plakken op deze site. Voorbeeld:


http://topic.gotpulse.nl - Via deze URL kom je altijd in het nieuwste topic op GoT, hier vind je de dagelijks statistieken.

http://dpcpulse.nl/stats?s=all - Via deze URL kom je meteen op de statspagina met daarin alle subteams vermeld (klein stukje naar beneden scrollen).

Mijlpalen
Hout 100.000
Kool 250.000
Steen 500.000
Beton 750.000
Gewapend Beton 1.000.000
Metaal 2.500.000
Brons 5.000.000
Zilver 7.500.000
Goud 10.000.000
Titanium 25.000.000
Diamant 50.000.000
Platina 75.000.000
Kryptonite 100.000.000

Laatst gewijzigd door Nikooos; 17-10-08 om 10:31.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14-08-08, 10:43
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Ik ben benieuwd wie hier allemaal aan mee wil doen. Ik heb het idee dat hier nogal wat typers zitten. Dus dan kunnen we de strijd aangaan met andere subteams en proberen een Nederlands team op 1 te zetten!

Als er genoeg animo is, wil ik wel eens gaan kijken of het mogelijk is om hier ook elke dag de statistieken te plaatsen van de deelnemers binnen ons eigen subteam.
  #3  
Oud 14-08-08, 11:16
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 558
Standaard

Nou, ik heb me geregistreerd als [iPC] Ramy.
M'n muisafstand wordt alleen niet gemeten, volgens mij. Die blijft op 0.00 miles.
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #4  
Oud 14-08-08, 11:20
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 18
Standaard

Wat heb je hier aan?
  #5  
Oud 14-08-08, 11:24
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door BadSide Bekijk bericht
Nou, ik heb me geregistreerd als [iPC] Ramy.
M'n muisafstand wordt alleen niet gemeten, volgens mij. Die blijft op 0.00 miles.
hmm.. in principe moet dat met de 1,5 versie gewoon werken. Alleen de eerdere versies en de mac-versie hebben dit niet. Misschien beweeg je niet gewoon voor een 0.01 mile
Oh en welkom bij het team natuurlijk! Veel typplezier!!

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iBox Bekijk bericht
Wat heb je hier aan?
Helemaal niets. Is puur voor de fun. Kan je een beetje bijhouden hoeveel je typt, klikt en je muis beweegt. Daarom ook dat competitieverband om het spannend en leuk te maken.
  #6  
Oud 14-08-08, 11:33
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 558
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door psychonikeo Bekijk bericht
hmm.. in principe moet dat met de 1,5 versie gewoon werken. Alleen de eerdere versies en de mac-versie hebben dit niet. Misschien beweeg je niet gewoon voor een 0.01 mile
Oh en welkom bij het team natuurlijk! Veel typplezier!!
Inderdaad.. dat aws het..
Heb nu 0,04 mile.. liever gewoon in meters.. maar goed

edit: heb het nu ook in meters.. XD
heb bijna 70 meter
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #7  
Oud 14-08-08, 11:35
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

70 meter.. Kijk je uit voor RSI?
  #8  
Oud 14-08-08, 11:53
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 558
Standaard

XD
die keystrokes gaan ook wel snel.. nu alweer over de 1600...
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #9  
Oud 14-08-08, 12:02
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Ik gooi er het einde van de week weer 100k uit
  #10  
Oud 14-08-08, 12:28
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 693
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

sawwry ik zit al bij Fok! WhatPulse nouja, zat, nu doe ik het niet meer..
  #11  
Oud 14-08-08, 12:50
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Waarom geen eigen team?

EDIT: [iPC]SossieNL, that's me
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!

Laatst gewijzigd door sossienl; 14-08-08 om 13:19.
  #12  
Oud 14-08-08, 13:27
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

ik zat ook bij Fok!

Maar geen eigen team omdat JP en ik toch al in het GoT team zaten en dan toch een steentje bijdragen voor de Nederlandse trots. En we staan dan natuurlijk meteen 2e overall en dat gaat ons met een eigen team niet lukken.

Met een beetje php kunnen we onze eigen stats maken voor alleen ons eigen team, dus dat is ook het probleem niet.
  #13  
Oud 14-08-08, 13:51
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.160
Standaard

zit er ook bij onder [IPC] iMario en heb het GoT team ook gejoined
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT

Laatst gewijzigd door iMario; 14-08-08 om 13:58.
  #14  
Oud 14-08-08, 14:36
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

gaar vanavond ook ff mezelf aanmelden (als ik het niet vergeet hehe) vink wel vet om aan mee te doen....
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #15  
Oud 14-08-08, 15:40
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Heel goed.. Er zijn nu al 3 nieuwe members aangemeld

Voorlopig heb ik even een snelle statsoverzicht hier: http://stud.cmd.hro.nl/0763782/test/ranking.php

Moet wel elke nieuwe gebruiker handmatig invoeren, dus als je net nieuw bent, kan het zijn dat je er niet meteen bij staat

En inderdaad, hij ziet er nog niet uit
  #16  
Oud 14-08-08, 15:45
BadSide's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Dordrecht
Berichten: 558
Standaard

Ah.. hij update dus niet automatisch.. moet dus handmatig pulsen..
__________________
 iPhone 2G, 8GB  Intel MacBook (zwart), 2,2GHz, 160GB HD
  #17  
Oud 14-08-08, 15:54
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Hoe bedoel je? Je kan instellen dat hij automatisch pulst na een bepaald aantal keys, clicks of miles, maar ook dat hij pulst voor elke shutdown.
  #18  
Oud 14-08-08, 16:50
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: Rosmalen
Berichten: 104
Standaard

Heb me ook aangemeld [iPC]bheestermans
Wat is verstandig opsparen of iedere keer verzenden
  #19  
Oud 14-08-08, 17:07
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

Opsparen vind ik zelf altijd wel leuk, maar er is altijd een kans dat door een foutje in het programma je keys verloren gaan. Een goede methode om dat te voorkomen is om elke 5 of 10k automatisch te laten pulsen.

Ik spaar het nu een week op en pulse 100k, met een risicotje dus. Het ligt er ook een beetje aan hoe stabiel het op je systeem draait.

Ben de stats wat aan het pimpen, maar ik zie dat hij niet update. Moet even kijken hoe dat zit

Laatst gewijzigd door Nikooos; 14-08-08 om 17:11.
  #20  
Oud 14-08-08, 18:05
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

@ psychonikeo,

de server ligt plat, wil mezelf aanmelden, maar ho maar, geen conectie :S

EDIT:, laat maar, hij doet het weer

EDIT2: [IPC]King1987, dat ben ik
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak

Laatst gewijzigd door King1987; 14-08-08 om 18:13.
ReagerenEr zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are UitAlle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:28.