iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Chat en geruchten (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/)
-   -   Handige site voor huiswerk antwoorden & aantekeningen (https://forum.iculture.nl/f80/iculture/f3/chat-geruchten/58160-handige-site-voor-huiswerk-antwoorden-and-aantekeningen.html)

Damiaantjuh 21-04-10 15:36

Handige site voor huiswerk antwoorden & aantekeningen
 
Hey :D

Ik dacht dat dit wel de goede sectie was voor dit bericht. Maar waarschijnlijk als je dit bericht leest zit je op school. En dan heb je wel eens leraren die huiswerk niet nakijken, of je wilt voor een proefwerk even antwoorden bekijken of een aantekening leren.

Op www.fu[c]khuiswerk.nl, (mods, dit is niet bedoeld als reclame. Maar echt als tip), vind je antwoorden van tientallen boeken, en ook aantekening.

Zo haal ik er bijvoorbeeld altijd aantekeningen van af als ik geschiedenis moet leren, echt handig!:D Maar gebruik het niet om huiswerk over te schrijven, dat is dom:yes: .

Greetz,
En ik hoop dat het mag. DIt is niet slecht bedoeld, maar om je te helpen!_O_ Ik verdien er ook niets aan om dit te vertellen etc.

Yannickjee. 21-04-10 15:49

Dankje even kijken of er iets nutigs opstaat ik haat hw.

beolatin 21-04-10 18:24

ik gaaat zo even kijken
ik heb ook nog tip in dat geval, maar dat is site voor als je op havo of vwo examen klas zit,
daar staan de examens van vorig jaar/paar jaar geleden + antwoorden, heel handig om te maken als voorbereiding op de examens en daarna na te kijken, als het goed is kan je dan ook eventueel je score berekenen, haha moet je het uiteraard wel "braaf" doen en niet zomaar ff een antwoord overnemen dan zou je misschien een 7,5 halen voor je oefenexamen, en voor je echte lager, want daar heb je uiteraard geen antwoorden en dan ben je beetje teleurgesteld denk,
site is havovwo en dan gewoon nl erachter (;
Good Luck!


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:17.