Zien jullie (wel) het verbruik per App in DataMan Pro?

Zien jullie (wel) het verbruik per App in DataMan Pro? discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Toont DataMan Pro bij jullie wel het verbruik per App? Bij mij doet de iPhone variant het wel, maar de iPad versie niet (het is ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 May 2012, 21:38
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.939
Standaard

Toont DataMan Pro bij jullie wel het verbruik per App?

Bij mij doet de iPhone variant het wel, maar de iPad versie niet (het is geen universele App).

(App al gekocht tijdens de aanbieding, maar draai pas sinds dit weekend het vereiste iOS 5.1(.1) op de iPad)

http://www.iphoneclub.nl/182843/data...geeft-korting/
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
DataMan Pro instellen iPhone3GS16GB iPhone Apps 4 13 May 2012 18:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:33.