TV kijken upc via browser , Flash ontbreekt

TV kijken upc via browser , Flash ontbreekt discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik wil graag via safari inloggen bij horizon.tv van upc en dan tv kijken. Maar de ipad ondersteunt geen flash. Ik heb frash geinstaleerd via ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 10 September 2012, 14:17
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 50
Standaard TV kijken upc via browser , Flash ontbreekt

Ik wil graag via safari inloggen bij horizon.tv van upc en dan tv kijken. Maar de ipad ondersteunt geen flash. Ik heb frash geinstaleerd via cydia in de hoop dit wat zou helpen maar helaas.
Uiteraard begrijp ik dat als je een horizon setupbox neemt het probleem opgelost is maar daar heb ik nog geen zin in, wacht wel even een jaartje tot de kinderziektes verholpen zijn upc kennende
Maar misschien is er iemand met een handige oplossing
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 September 2012, 15:45
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Gewoon even wachten op de ipad app
komt binnenkort beschikbaar

Eric
__________________
Iphone 4s 5.1/ ipad2 5.1 / Apple tv / iMac 21 Inch.
  #3  
Oud 10 September 2012, 15:48
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 50
Standaard

Wat ik begreep van die meneer van de upc werkt die app alleen als je horizon hebt ????
  #4  
Oud 10 September 2012, 15:53
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 November 2009
Locatie: Bommelerwaard
Berichten: 5
Standaard

Die Horizon settopbox lost dat flash probleem niet voor je op dacht ik, volgens de UPC site moet je even wachten tot de iPhone / iPad app beschikbaar is in de appstore en kan je met behulp van die app 80 zenders bekijken.
  #5  
Oud 10 September 2012, 15:58
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 50
Standaard

[FONT=comic sans ms,sans-serif]ow ok nou dat is een fijn idee dan bedankt voor je info grt HF[/FONT]
  #6  
Oud 10 September 2012, 16:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2010
Berichten: 29
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Herbieferbie Bekijk bericht
Wat ik begreep van die meneer van de upc werkt die app alleen als je horizon hebt ????
Er zijn twee soorten apps die beschikbaar komen voor Horizon.

1) Horizon TV - voor alle UPC klanten met internet en digitale tv van UPC (dus ook zonder Horizon mediabox).
Lancering voor iOS gepland maandag 10 september 2012 echter mogelijk vertraagd, planning is 2e helft (half) september '12. iPad komt mogelijk vandaag/morgen nog beschikbaar. De iPhone/iPod eind deze week/begin volgende week.
Minimaal iOS4.0 nodig op iPhone, iPod of iPad, https://help.horizon.tv/app/answers/...a_id/790/c/165 Android app volgt eind 2012/ begin 2013.

Alleen mogelijk met bedraad of Wi-Fi netwerk van UPC.

2) Horizon TV Remote - alleen te gebruiken voor klanten met een Horizon mediabox.
Lancering gepland maandag 10 september 2012 echter mogelijk vertraagd, planning is 2e helft (half) september '12
Minimaal iOS4.0 nodig op iPhone, iPod of iPad https://help.horizon.tv/app/answers/...a_id/790/c/165 Mogelijk is de Remote app niet te gebruiken op iPad1 zie persbericht:

Android apps volgen eind 2012/ begin 2013
bron: UPC lanceert all-in-one settopbox Horizon in Nederland - Slim TV kijken | Hardware.Info Nederland

Alleen mogelijk met bedraad of Wi-Fi netwerk van UPC.

Daarnaast kun je ook gebruik maken van kijken op je desktops/laptop:

TV kijken via de website:
http://www.horizon.tv
Inlog info: mijnUPC gebruikersnaam en wachtwoord
Website en Horizon tv app is alleen toegankelijk met UPC internet en digitale tv abonnement.
Totaal aantal zenders: maximaal 80 zenders (afhankelijk van je abonnement en beschikbaarheid en hangt ook van afspraken af tussen UPC en tv zender of deze op internet en portable device beschikbaar is).
Kwaliteit streams: Blokken tussen de 3 en 5Mbit/s(nog niet 100% zeker)
Resolutie: 4:3 of 16:9
Aantal tv streams: U kunt op 3 verschillende apparaten tegelijkertijd televisie kijken. Als u een film bestelt dan kunt u deze op 1 aparaat tegelijk bekijken.
Alleen mogelijk met bedraad of Wi-Fi netwerk van UPC.

Benodigde software voor Horizon website (dus niet nodig voor iOS of Android apps):
- Widevine DRM plugin https://tools.google.com/dlpage/widevine
- Flash plugin voor je internet browser Flash Player | Adobe Flash Player 11 | Overview

Geschikte browsers / versies:
Internet Explorer 8.0 en hoger
Firefox 3.0 en hoger
Chrome 3.x en hoger
Safari 4.x en hoger (MAC)
Bron: https://help.horizon.tv/app/answers/...a_id/812/c/165
  #7  
Oud 14 September 2012, 11:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2012
Berichten: 1
Standaard Horizon TV app beschikbaar

Ook ik was erg nieuwsgierig naar de Horizon TV app om op de Ipad TV te kunnen kijken.

Sinds vanochtend is de Horizon TV app beschikbaar in de appstore

De eerste resultaten waren wisselend.

Nico
  #8  
Oud 14 September 2012, 16:15
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 50
Standaard

ja ik krijg geen beeld namelijk, log in en zodra ik een zender wil bekijken krijg ik zo soort zandlopertje , maar never enig beeld
Heb hier en daar gelezen dat de jailbreak een goede werking tegenhoud ?????
  #9  
Oud 14 September 2012, 19:38
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

klopt, had ik eerst ook. Voor mensen met een JB die wel gebruik willen maken van Horizon App zonder hun JB kwijt te raken, voeg deze repo toe: http://n00neimp0rtant.dyndns.org/repo en dan xcon instaleren. Hierna werkt alles 100%!

Dit geld uiteraard voor het bekijken via de Horizon App!


Hopelijk heb je hier wat aan!

Laatst gewijzigd door Geert1976; 14 September 2012 om 19:56.
  #10  
Oud 16 September 2012, 09:02
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 50
Standaard

hoi die repo kreeg ik niet toegevoegt, maar heb xcon wel gevonden en geinstaleerd, voor zekerheid herstart, maar geen resultaat hoor zelfde liedje
Nog meer mensen tips en truuks
  #11  
Oud 16 September 2012, 10:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 13
Standaard

Stappenplan Horizon app installeren op een Ipad / Iphone die is gejailbreaked.

- Ga naar de Cydia applicatie
- Druk onderin op "Bronnen"
- Druk dan rechtsboven op wijzigen en dan linkboven op "Voeg toe".
- Voeg nu de volgende link toe: http://n00neimp0rtant.dyndns.org/repo/
- Ga nu terug naar de bronnen en druk op de net toegevoegde bron.
- Je krijgt een lijst met applicaties te zien en als naar beneden scrolt vind je de Xcon app.
- Klik hierop en installeer de applicatie.

je moet echt de xcon van die link hebben anders werkt de opp niet
  #12  
Oud 16 September 2012, 12:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 50
Standaard

geweldig man werkt helemaal toppie
voor degenen die dit gaan doen , die hoodfletters zijn nullen geen ows
ik ben blij dank je wel
  #13  
Oud 17 September 2012, 08:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 28 March 2012
Berichten: 50
Standaard

hmm te vroeg gejuigd, heb 1 keer tv kunnen kijken, als ik nu horizon start houd hij er direct mee op als ik een zender aanklik grrrrrrrrrrrrrrrrrr wie weet hier weer wat op .

Grt HF
  #14  
Oud 18 September 2012, 10:09
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2011
Berichten: 4
Standaard

de xcon app werkt bij mij perfect op de ipad1, ipad2 en iphone 4. Verder heb ik een vpn aangemaakt op mijn Synology NAS thuis zodat ik overal waar ik Wi-Fi heb (en de snelheid hoog genoeg is) tv kan kijken.
  #15  
Oud 18 September 2012, 10:34
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toni0001 Bekijk bericht
de xcon app werkt bij mij perfect op de ipad1, ipad2 en iphone 4. Verder heb ik een vpn aangemaakt op mijn Synology NAS thuis zodat ik overal waar ik Wi-Fi heb (en de snelheid hoog genoeg is) tv kan kijken.
Ik heb ook een synology Nas
Kan je me een beetje opweg helpen met de instelling op de Nas
Op de iPad lukt het wel maar van instellen op de Nas heb ik geen kaas gegeten.

Alvast bedank
Eric
  #16  
Oud 18 September 2012, 12:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric_b Bekijk bericht
Ik heb ook een synology Nas
Kan je me een beetje opweg helpen met de instelling op de Nas
Op de iPad lukt het wel maar van instellen op de Nas heb ik geen kaas gegeten.

Alvast bedank
Eric

Op de NAS:
- vpn server starten
- pptp selecteren

instellingen:
- dynamish ip-adres (heb ik: 192.168.1.0)
- verificatie: ms-chap v2
- codering: require MPPE (40/128 bit)
- mtu 1400

Algemene instelling (vpn server):
- netwerkinterface: ip nr NAS server

Rechten:
- bij de gebruikersnaam waarmee je wilt inloggen PPTP aanvinken

router instelling:
port range forwarding: poort 1723 --> IP NR NAS (external & internal)

IPAD:
instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> VPN ->hier een vpn configuratie toevoegen:
- beschrijving: willekeurige naam
- server: extern ip nr van je internet verbinding (www.watismijnip.nl)
- Account: account van je has (geen admin gebruiken)
- RSA securid: niet aanvinken
- wachtwoord: wachtwoord van je nas account
- coderingsniveau: Autom.
- stuur alle verkeer: aangevinkt

testen verbinding: niet via je eigen Wi-Fi testen want dan ben je er niet zeker van dat het lukt. Dus via 3g of Wi-Fi buren
  #17  
Oud 18 September 2012, 13:28
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Gelukt

bedankt toni0001

Eric


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door toni0001 Bekijk bericht
Op de NAS:
- vpn server starten
- pptp selecteren

instellingen:
- dynamish ip-adres (heb ik: 192.168.1.0)
- verificatie: ms-chap v2
- codering: require MPPE (40/128 bit)
- mtu 1400

Algemene instelling (vpn server):
- netwerkinterface: ip nr NAS server

Rechten:
- bij de gebruikersnaam waarmee je wilt inloggen PPTP aanvinken

router instelling:
port range forwarding: poort 1723 --> IP NR NAS (external & internal)

IPAD:
instellingen -> Algemeen -> Netwerk -> VPN ->hier een vpn configuratie toevoegen:
- beschrijving: willekeurige naam
- server: extern ip nr van je internet verbinding (www.watismijnip.nl)
- Account: account van je has (geen admin gebruiken)
- RSA securid: niet aanvinken
- wachtwoord: wachtwoord van je nas account
- coderingsniveau: Autom.
- stuur alle verkeer: aangevinkt

testen verbinding: niet via je eigen Wi-Fi testen want dan ben je er niet zeker van dat het lukt. Dus via 3g of Wi-Fi buren
  #18  
Oud 20 September 2012, 21:54
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 February 2009
Berichten: 228
Standaard

En ja hoor ook ik heb het werkend met de tweak.... Eindelijk!!!!!

Nou ja werkend........ wel op de iphone 4 maar als ik de repo toevoeg op m'n ipad2 dan vind hij in die repo geen Xcon????

Laatst gewijzigd door xbored; 20 September 2012 om 22:08.
  #19  
Oud 21 September 2012, 09:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 December 2011
Berichten: 4
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door xbored Bekijk bericht
En ja hoor ook ik heb het werkend met de tweak.... Eindelijk!!!!!

Nou ja werkend........ wel op de iphone 4 maar als ik de repo toevoeg op m'n ipad2 dan vind hij in die repo geen Xcon????
apart want bij mij (iphone 4, ipad1, ipad2) staat hij er wel gewoon. Misschien moet je kijken of je wel precies de goede bron hebt toegevoegd.
  #20  
Oud 21 September 2012, 09:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2012
Berichten: 1
Standaard Xcon

Ik heb de repo toegevoegd aan cydia, maar xcon staat niet (meer) in de lijst. Ik heb een andere xcon gevonden, maar deze werkt niet. Iemand een idee waar xcon is gebleven? ToneShuffler is bij mij de laatste in het rijtje.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
flash browser op ipad 2 Toetje53 iPad Apps 2 11 October 2011 23:08
Flash kijken op iphone/ipad pompino Jailbreak apps en thema's 4 29 April 2011 14:23
Skyfire Flash-browser ChielvanIeperen iPhone Apps 13 11 December 2010 01:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:37.