VBA / macro codes in excel op iPad gebruiken

VBA / macro codes in excel op iPad gebruiken discussie in iPad Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb onderhand al heel wat geld uitgegeven aan apps in de hoop dat ze doen wat ik wil. Namelijk mijn excelsheet laten draaien zoals ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad Apps en games > iPad Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10-01-13, 16:42
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 29
Standaard VBA / macro codes in excel op iPad gebruiken

Ik heb onderhand al heel wat geld uitgegeven aan apps in de hoop dat ze doen wat ik wil. Namelijk mijn excelsheet laten draaien zoals het in excel ook doet.
Ik heb office HD , DocsToGo en nog wat geprobeerd maar geen elk programma kan overweg met macro's en VBA code.
Als ik de sheet open doen ze het gewoon niet
Is er een programma die dit wel aankan ?? Weet iemand dat.

Ik hoop dat iemand het weet en anders dat Microsoft Excel snel uitkomt.

Bedankt alvast
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10-01-13, 16:53
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schuurar Bekijk bericht
Ik heb office HD , DocsToGo en nog wat geprobeerd maar geen elk programma kan overweg met macro's en VBA code.
Als ik de sheet open doen ze het gewoon niet
Dat komt omdat Visual Basic for Applications (of Visual Basic.NET) niet werkt op een iPad. De Visual Basic Runtime Library is gewoon niet aanwezig en zonder die RTL gaat het echt niet werken.
  #3  
Oud 10-01-13, 16:58
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 29
Standaard

Aha
en als microsoft met de officiele app gaat komen (ooit?) zou het dan wel gaan werken ?
of is dat geen zaak van programeren ?
  #4  
Oud 10-01-13, 17:09
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door schuurar Bekijk bericht
en als microsoft met de officiele app gaat komen (ooit?) zou het dan wel gaan werken ?
Ik zou het niet weten

Succes verder
  #5  
Oud 10-01-13, 21:39
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Capelle aan den IJssel
Berichten: 29
Standaard

Afwachten dan maar.
Bedankt voor het antwoord
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
access en excel op iphone ipad iMoos iPhone Apps 3 30-12-11 12:12
Excel werkt niet goed met samengestelde cellen en macro Broeder iPad algemeen 0 30-10-11 19:06
Excel lezen op iPhone of iPad Leen78 Desktop-applicaties 4 03-08-11 22:27
Macro's in Excel baarsb iPhone Apps 4 06-01-11 13:51
gameboy4iphone + VBA Knap Jailbreak apps en thema's 0 03-01-10 12:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 20:48.