Ipad 2 tijd doet raar

Ipad 2 tijd doet raar discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Als ik mijn ipad 2 aansluit aan mn laptop en itunes open maak, dan verandert hij van tijd. Als ik het dan eraf haal ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21 October 2011, 18:11
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2011
Berichten: 9
Standaard Ipad 2 tijd doet raar

Hallo,

Als ik mijn ipad 2 aansluit aan mn laptop en itunes open maak, dan verandert hij van tijd. Als ik het dan eraf haal en de tijd weer goed zet (handmatig) en ik het weer aansluit dan verandert hij gewoon weer! En de tijdzone staat gewoon op Amsterdam. Help aub, het is niet noodzakelijk, maar het is wel irritant.

Bijvoorbaat dank
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 October 2011, 22:24
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2011
Berichten: 9
Standaard

Heeft iemand een antwoor hierop?
  #3  
Oud 22 October 2011, 02:26
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Helaas geen idee hier.

Bij mij staat 24 uursklok aan
Stel automatisch in staat ook aan
Tijdzone staat op brussel bij mij (ben van belgie).
  #4  
Oud 22 October 2011, 15:09
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 October 2011
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Helaas geen idee hier.

Bij mij staat 24 uursklok aan
Stel automatisch in staat ook aan
Tijdzone staat op brussel bij mij (ben van belgie).
ja, maar als ik dat doe krijg ik een compleet andere tijd. Dat is dus mijn probleem
  #5  
Oud 22 October 2011, 17:19
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 21 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.760
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jader Bekijk bericht
ja, maar als ik dat doe krijg ik een compleet andere tijd. Dat is dus mijn probleem
Ik probeer maar wat te helpen.
Hm, tis gewoon, ik heb dat ook al voorgehad, ik heb toen meende ik 1dingetje afgezet in die instelling en toen bleef het wel goed.(ben alleen vergeten wat).
  #6  
Oud 25 October 2011, 11:57
» iPod touch 32GB (v4) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 August 2011
Berichten: 11
Standaard

Het kan zijn dat de iPad probeert te syncen met de tijd op je laptop. Klopt de tijd op je laptop ook?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPad 2 doet verschrikkelijk raar WouterT iPad algemeen 1 16 August 2011 05:17
itunes doet raar met de ipad grsbkdanny iPad algemeen 1 6 August 2011 21:54
iPhone: IPhone doet raar!?!?!?! iphone789 Jailbreak 1 21 January 2011 15:55
Windows: Itunes doet raar iRinke iTunes 2 7 September 2009 21:42
Doet raar. eriks iPhone algemeen 6 16 April 2008 17:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:28.