iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Bestanden vanuit mail openen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/104462-bestanden-vanuit-mail-openen.html)

Maejbakkertal 15-11-11 13:18

Bestanden vanuit mail openen
 
Beste allemaal,

Sinds een week ben ik trotse eigenaar van een iPad 2. Nu ben ik het apparaat eigen aan het maken en er valt mij iets op; excel bestanden krijg ik niet geopend met quickoffice pro. Er staat wel degelijk een link of optie om ze te openen maar als ik daar op klik gebeurd er niks. Word bestanden worden wel geopend met quickoffice of andere programma's. Nu gebruik ik met regelmaat excel bestanden voor school en werk en het is toch wel irritant als het openen niet lukt. Ik ga binnenkort een tijdje reizen en blijf tijdens het reizen actief met mijn werk en zou het vervelend vinden telkens een computer op te moeten zoeken in een hotel of café om mijn excel bestanden te kunnen openen.
Heeft iemand een oplossing hier voor gevonden of zie ik iets over het hoofd?

Alvast bedankt!

Gr.

Yardi31 15-11-11 14:31

Hey hoi ik had hetzelfde probleem. Ik gebruik mijn IPad ook voor mijn werk. Ik heb goodreader geďnstalleerd en die werkt super. Helaas moet je er wel voor betalen. Echter leest hij alle bestanden zowel PDF als exel.

colliehome 15-11-11 14:35

QOPro opent ze hier anders prima hoor...


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:33.