syncroniseren van ipad 2

syncroniseren van ipad 2 discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) na enkele uren is de computer nog bezig met copy maken maar loopt vast. Wat kan de oorzaak zijn ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18 December 2011, 18:29
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2011
Berichten: 29
Standaard syncroniseren van ipad 2

na enkele uren is de computer nog bezig met copy maken
maar loopt vast.
Wat kan de oorzaak zijn ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18 December 2011, 18:38
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Heel veel. Wat heb je er allemaal op staan ? Wat moet allemaal gesynchroniseerd worden ? Waaro wil je synchroniseren, je kunt toch een reservecopie in je iCloud maken ?
  #3  
Oud 18 December 2011, 18:44
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2011
Berichten: 29
Standaard

Ik Heb via Diskaid een bestand klaar staan om op de ipad te syncroniseren.
Maar als ik itunes op start wil hij eerst een reserve copy maken en daar blijft hij steken.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg app.jpg‎ (65,0 KB, 5x gelezen)

Laatst gewijzigd door jwbreman; 18 December 2011 om 19:14.
  #4  
Oud 18 December 2011, 20:43
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Je kunt aangeven dat de reservecopie op je iCloud wordt gemaakt. Dan zal dat niet gebeuren als je de iPad op de computer aansluit en kun je je spulletjes op de iPad zetten.
  #5  
Oud 18 December 2011, 21:23
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Wit) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 August 2011
Berichten: 29
Standaard

Dat had ik al gedaan zie foto.

Maar er veranderd niets, hij blijft copieeren en komt niet verder.
zie bovenste balk.

Inmiddels opgelost.
Moest ook op de ipad icloud inschakelen.
Had het alleen in itunes gedaan.
Dank voor de hulp.
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: jpg app1.jpg‎ (40,9 KB, 7x gelezen)

Laatst gewijzigd door jwbreman; 18 December 2011 om 22:55. Reden: opgelost
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
foto's syncroniseren op iPad 64GB met PC windows jaak27 iPad algemeen 3 18 November 2011 12:12
syncroniseren standbouw iPhone algemeen 0 14 December 2010 21:57
Syncroniseren tijjani iPhone algemeen 0 22 June 2010 11:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:27.