Tweetbot voor iPad

Tweetbot voor iPad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Drente toen ik tweetbot opende op mijn iPad kreeg ik deze melding: NOOO Gister net nieuw gekocht en hij werkt meteen niet meer -_- Iemand ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 2 October 2012, 20:25
markimarc's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2012
Berichten: 4
Send a message via twitter to markimarc
Angry Tweetbot voor iPad

Drente toen ik tweetbot opende op mijn iPad kreeg ik deze melding:

NOOO
Gister net nieuw gekocht en hij werkt meteen niet meer -_-
Iemand een idee?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 October 2012, 20:36
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 29 June 2011
Locatie: Groningen
Berichten: 114
Stuur een bericht via Instant Messenger naar mlusthof Send a message via twitter to mlusthof
Standaard

Ik heb op Twitter al meer over dit probleem gelezen. Wat heb je al geprobeerd? Opnieuw installeren al geprobeerd? Account opnieuw toevoegen? Via Instellingen -> Twitter de toegang voor Tweetbot intrekken en opnieuw toestaan? Ik noem zo maar een paar dingen die je zou kunnen proberen.

Edit: Ik zie dat er zojuist een kleine update (2.5.1) is verschenen met als omschrijving 'More iOS 6 fixes'. Goed mogelijk dat dit jouw probleem ook verhelpt.
__________________
MBPr 15" (2014) - Core i7 2.5 GHz - 16 GB RAM - 512 GB SSD

Laatst gewijzigd door mlusthof; 2 October 2012 om 20:52.
  #3  
Oud 2 October 2012, 22:32
markimarc's schermafbeelding
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 October 2012
Berichten: 4
Send a message via twitter to markimarc
Smile

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mlusthof Bekijk bericht
Ik heb op Twitter al meer over dit probleem gelezen. Wat heb je al geprobeerd? Opnieuw installeren al geprobeerd? Account opnieuw toevoegen? Via Instellingen -> Twitter de toegang voor Tweetbot intrekken en opnieuw toestaan? Ik noem zo maar een paar dingen die je zou kunnen proberen.

Edit: Ik zie dat er zojuist een kleine update (2.5.1) is verschenen met als omschrijving 'More iOS 6 fixes'. Goed mogelijk dat dit jouw probleem ook verhelpt.
Dankjewel, het is gelukt toen ik die stappen volgden, maar iets daarna werkte hij weer niet, toen las ik dat er een update was en heb ik die gedaan en hij werkt weer als normaal
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:47.