Ios 7 probleem

Ios 7 probleem discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) als gezegd, rustig afwachten!!...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 18 September 2013, 22:02
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

als gezegd, rustig afwachten!!
__________________
Voor de regels voor het verkopen van iOS devices zie hier. Overtredingen worden direct na melding aangepakt.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 18 September 2013, 22:04
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Barcelona-Ajax is veel interessanter.
  #23  
Oud 18 September 2013, 22:14
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 August 2013
Berichten: 12
Standaard

Op mijn iPhone heb ik nu iOS 7 ga het zo ook op iPad installeren
  #24  
Oud 18 September 2013, 22:23
Fasty's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 August 2008
Locatie: Melick
Berichten: 412
Standaard

activeren lukt momenteel ook niet. server onbereikbaar
  #25  
Oud 18 September 2013, 22:23
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2013
Berichten: 2
Standaard

Kan ik stoppen met de download? Bij mij geeft die aan noeg 11 uur resterend.
  #26  
Oud 18 September 2013, 22:25
"R"'s schermafbeelding
"R" "R" is offline
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Zilver) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2017) Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: Ermelo (Speuld)
Berichten: 712
Send a message via twitter to "R"
Standaard

Allen: het heeft bijzonder weinig zin om hier steeds te melden dat er problemen zijn met het downloaden, dat is genoegzaam bekend.
Oplossing: het later nog eens proberen, of zelfs gewoon morgen.
  #27  
Oud 18 September 2013, 22:31
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2013
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sandrasapple Bekijk bericht
Kan ik stoppen met de download? Bij mij geeft die aan noeg 11 uur resterend.
Dit zou bij mij inderdaad ook makkelijk zijn, aangezien deze startte met een tijd van 20 uur en inmiddels is opgelopen tot 35 uur... Als ik mijn iphone morgen mee zou moeten nemen naar school, zou dit nogal heel wat data verbuiken aan 3G... zou een klein beetje zonde zijn.
  #28  
Oud 18 September 2013, 22:33
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 6 September 2013
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door "R" Bekijk bericht
Allen: het heeft bijzonder weinig zin om hier steeds te melden dat er problemen zijn met het downloaden, dat is genoegzaam bekend.
Oplossing: het later nog eens proberen, of zelfs gewoon morgen.
Maar hoe stop ik de download?
  #29  
Oud 19 September 2013, 07:18
Starscreamer's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Rosgoud) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 April 2009
Locatie: Eibergen
Berichten: 402
Stuur een bericht via Skype™ naar Starscreamer Send a message via twitter to Starscreamer
Standaard

Ik heb ook een mega probleem!!!!
Ik mag hem niet updaten van mijn vriendin
  #30  
Oud 19 September 2013, 13:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 December 2012
Berichten: 6
Standaard Toetsenbord

NA update doet toetsenbord raar blijft hangen
  #31  
Oud 19 September 2013, 13:12
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 26 July 2011
Berichten: 2.564
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Starscreamer Bekijk bericht
Ik heb ook een mega probleem!!!!
Ik mag hem niet updaten van mijn vriendin
Andere vriendin nemen
  #32  
Oud 19 September 2013, 18:56
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Berichten: 99
Standaard

weet er iemand of je de code die je nu elke keer moet ingeven kunt uitzetten

dank
  #33  
Oud 19 September 2013, 19:03
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 August 2012
Berichten: 84
Standaard

Ik heb hem al uitgezet . Bij algemeen codeslot kan je hem zo uitzetten
  #34  
Oud 19 September 2013, 19:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rebelle Bekijk bericht
Ik heb hem al uitgezet . Bij algemeen codeslot kan je hem zo uitzetten
Als ik naar codeslot ga staat er direct Klik ik aan en vraagt de code maar die wil ik nu n.l. uitschakelen Hoe Zo niet

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 19 september 2013 om 18:36 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door rebelle Bekijk bericht
Ik heb hem al uitgezet . Bij algemeen codeslot kan je hem zo uitzetten
ik bedoel eigenlikjk de toegangs code Sorry
  #35  
Oud 19 September 2013, 19:37
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 476
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door duske Bekijk bericht
Als ik naar codeslot ga staat er direct Klik ik aan en vraagt de code maar die wil ik nu n.l. uitschakelen Hoe Zo niet
Natuurlijk vraagt hij eerst de code, anders kan jan en alleman deze uitschakelen en dat zou niet de bedoeling mogen zijn
  #36  
Oud 19 September 2013, 19:47
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freeltd Bekijk bericht
Natuurlijk vraagt hij eerst de code, anders kan jan en alleman deze uitschakelen en dat zou niet de bedoeling mogen zijn
dat begrijp ik maar telkens als mijn vrouw de ipad dicht doet en daarna weer open vraagt hij deze code is daar niets aan te veranderen
groet
  #37  
Oud 19 September 2013, 20:12
» iPhone SE 128GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 February 2012
Locatie: Kortenberg
Berichten: 476
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door duske Bekijk bericht
dat begrijp ik maar telkens als mijn vrouw de ipad dicht doet en daarna weer open vraagt hij deze code is daar niets aan te veranderen
groet
Tuurlijk is da te veranderen. Instellingen-algemeen-codeslot. En dan dat uitzetten. Hij gaat wel nog 2 x die code vragen en dan gedaan.
  #38  
Oud 19 September 2013, 21:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 October 2011
Berichten: 99
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Freeltd Bekijk bericht
Tuurlijk is da te veranderen. Instellingen-algemeen-codeslot. En dan dat uitzetten. Hij gaat wel nog 2 x die code vragen en dan gedaan.
bedankt code staat uit

groet duske
  #39  
Oud 20 September 2013, 00:09
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 8 April 2012
Locatie: Melle
Berichten: 1
Standaard Codeslot - timer

Je kan ook een tijdsduur instellen.
Door de update is de tijdslimiet van 4 uur naar direct gegaan.
Dat is in feite het probleem op je toestel.
grt.
  #40  
Oud 20 September 2013, 14:50
» iPhone 5s 16GB (Zilver) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 September 2010
Locatie: Zwolle
Berichten: 117
Standaard

Mijn iphone 4 ziet de nieuwe update niet. Vanmorgen een dik half uur geprobeerd maar hij blijft continu staan op zoeken naar update. Ook al een keer opnieuw opgestart maar steeds niets. Ipad zag m gelijk. Iemand tips?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iOS 6 mail probleem lowitn007 iPhone algemeen 13 9 October 2012 23:34
Probleem bij reservekopie na herstelling/downgrade naar IOS 5.1.1 van IOS 6 LoveSebMagic iPhone algemeen 6 28 September 2012 09:17
iOS 6 probleem heerlen1987 iPhone algemeen 4 20 September 2012 15:47
Bluetooth en iOS 5 probleem Appsolute iPhone algemeen 8 19 January 2012 13:57
iOS 5 probleem RoyR iPhone algemeen 1 27 August 2011 13:54

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:19.