connectie internet

connectie internet discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) dag Mede iPad gebruikers ik heb hier een iPad 3G het werkt allemaal perfect Maar zoals wel bekend is ,is mijn iPad wifi verbinding wel ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 May 2010, 22:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard connectie internet

dag Mede iPad gebruikers ik heb hier een iPad 3G het werkt allemaal perfect Maar zoals wel bekend is ,is mijn iPad Wi-Fi verbinding wel goed,maar hij pakt em af en toe niet. je ziet boven wel dat je een Wi-Fi signaal heeft,maar ALS ik naar safari ga Dan zegt ie: iPad is niet met Internet verbonden. is dit bij jullie ook af en toe zo?

grtz,

ducky
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 May 2010, 00:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

en ook ff voor de ipad 3g als ik bij mobiele data ga en daarna naar toon account ga staat er bij: the device information was not received.
is dat bij jullie ook zo?

laat maar XD kheb al de oplossing XD over die mobiele data

Laatst gewijzigd door ducky; 10 May 2010 om 00:56.
  #3  
Oud 10 May 2010, 10:50
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Goud) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Locatie: Den Haag
Berichten: 590
Stuur een bericht via MSN naar flappah Stuur een bericht via Yahoo naar flappah Send a message via twitter to flappah
Standaard

Nope, ik heb geen problemen met de Wi-Fi verbinding. Thuis heb ik alleen een TimeCapsule en twee Airport expressen. Apple met Apple spullen, dat lukt dan ook wel. Bij (schoon)-ouders staat echter non-Apple hardware. Maar ook daar lukt dat prima. Geen klachten.
  #4  
Oud 10 May 2010, 12:22
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 90
Standaard

same here waar ik kom met de iPad of met mijn MyWi werkt de iPad super thuis ook natuurlijk via de Timecapsule.

zoals je ziet kan de ipad best wel wat snelheid maken met z'n N network module
zit thuis op 60 Mbit waarvan de iPad zeker de helf aankan (het is natuurlijk geen volwaardige pc )

__________________
iMac 24" 2,96 GHz 8GB DD3 OCZ 128 GB SSD Vertex 2, iPhone 4 White 16gb, iPad 2 16gb White, Timecapsule 1 TB, Fiber Power 120 Mbit

Laatst gewijzigd door dtsjunk; 10 May 2010 om 12:31.
  #5  
Oud 10 May 2010, 17:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

ik heb er ook niet zo veel last van maar als ik gewoon iets te ver van de router sta, staat er boven dat ik wel een signaal heb maar als ikdan naar safari ga staat erq dan dat ik niet verbonden ben met het internet XD gelukkig heb ik dit niet zo vaak
  #6  
Oud 12 May 2010, 01:21
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Ik ben op dit moment in de States.
Misschien dat iemand mijn vraag even kan beantwoorden, voordat ik volgende week een Ipad ga kopen.
Ik wil een Ipad 3G kopen, omdat ik in Nederland, als ik onderweg ben, wel graag internet wil hebben.
Is dat mogelijk?
Moet je daar speciaal een abonnement voor afsluiten in Nederland?
Want ik wil natuurlijk geen abonnement in Amerika afsluiten.
Kan iemand mij daar even een antwoord op geven hoe het allemaal in zijn werk gaat en of het wel zinvol is om een 3G te kopen?
Ik heb al een Iphone...gebruik ik dan voor de Ipad hetzelfde (duo) kaartje?

Heel erg bedankt!
  #7  
Oud 12 May 2010, 10:28
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 April 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 46
Send a message via twitter to netniet
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lisanka Bekijk bericht
Ik ben op dit moment in de States.
Misschien dat iemand mijn vraag even kan beantwoorden, voordat ik volgende week een Ipad ga kopen.
Ik wil een Ipad 3G kopen, omdat ik in Nederland, als ik onderweg ben, wel graag internet wil hebben.
Is dat mogelijk?
Moet je daar speciaal een abonnement voor afsluiten in Nederland?
Want ik wil natuurlijk geen abonnement in Amerika afsluiten.
Kan iemand mij daar even een antwoord op geven hoe het allemaal in zijn werk gaat en of het wel zinvol is om een 3G te kopen?
Ik heb al een Iphone...gebruik ik dan voor de Ipad hetzelfde (duo) kaartje?

Heel erg bedankt!
Lisanka, ik zeg gewoon doen! En over wat je moet doen om 3G te gebruiken:

https://forum.iculture.nl/f90/i...3g-gelukt.html

https://forum.iculture.nl/f90/i...1-3g-ipad.html
  #8  
Oud 12 May 2010, 10:36
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 793
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lisanka Bekijk bericht
Ik ben op dit moment in de States.
Misschien dat iemand mijn vraag even kan beantwoorden, voordat ik volgende week een Ipad ga kopen.
Ik wil een Ipad 3G kopen, omdat ik in Nederland, als ik onderweg ben, wel graag internet wil hebben.
Is dat mogelijk?
Moet je daar speciaal een abonnement voor afsluiten in Nederland?
Want ik wil natuurlijk geen abonnement in Amerika afsluiten.
Kan iemand mij daar even een antwoord op geven hoe het allemaal in zijn werk gaat en of het wel zinvol is om een 3G te kopen?
Ik heb al een Iphone...gebruik ik dan voor de Ipad hetzelfde (duo) kaartje?

Heel erg bedankt!

Ik zou vandaag alvast even langs de Apple store lopen om hem te reserveren!
  #9  
Oud 12 May 2010, 17:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

ja dat zou ik ook doen want die ipads gaan egt snel op ik heb em namelijk door iemand laten halen en die had geluk dat ik nu deze iPad gebruik
  #10  
Oud 12 May 2010, 23:56
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Bedankt voor de reacties.
Ik heb hem nu besteld..dus ben benieuwd.
Alleen zit ik nog met het microsim verhaal...heb net wel de link gelezen die verwijst naar het gebruik van de 3G met het snijden van de microsim, maar hoe kom ik aan zo'n microsim, of zit deze erbij?
Heb natuurlijk alleen maar een simkaartje in mijn Iphone.
  #11  
Oud 13 May 2010, 04:28
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Lisanka Bekijk bericht
Bedankt voor de reacties.
Ik heb hem nu besteld..dus ben benieuwd.
Alleen zit ik nog met het microsim verhaal...heb net wel de link gelezen die verwijst naar het gebruik van de 3G met het snijden van de microsim, maar hoe kom ik aan zo'n microsim, of zit deze erbij?
Heb natuurlijk alleen maar een simkaartje in mijn Iphone.
Weet het al..je moet dus een duel sim regelen....doe ik als ik terug ben in Nederland
  #12  
Oud 17 May 2010, 20:26
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 January 2008
Berichten: 87
Standaard

eey heeft iemand last van dat de Wi-Fi steeds de ene keer een hoog signaal geeft en de andere keer een laag signaal flikkert dit heb ik best wel vaak en hop daet ik niet de enige ben xD maar het rare is wel ondanks dat ik een lage signaal heb de internetsnelheid blijft wel optimaal en goed das wel raar geval XD
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
connectie sander123 iPhone Apps 1 28 February 2011 21:07
Geen 3g connectie jeroenbr T-Mobile 3 6 August 2010 19:55
Wel 3G connectie maar geen internet verbinding V70ORD5 iPhone algemeen 3 7 December 2009 17:38
Windows: Restore uitvoeren zonder internet connectie icepick iTunes 1 27 July 2009 09:12
geen internet connectie remixed iPhone algemeen 4 26 November 2008 19:11

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:49.