iPad volumeknop zachter zetten

iPad volumeknop zachter zetten discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Zodra ik mijn geluid van iPad harder wil zetten gaat het geleidelijk streepje voor streepje als ik de knop ingedrukt houd, als ik het geluid ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 08-08-10, 02:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2
Smile iPad volumeknop zachter zetten

Zodra ik mijn geluid van iPad harder wil zetten gaat het geleidelijk streepje voor streepje als ik de knop ingedrukt houd, als ik het geluid zachter wil zetten en dus de volume knop ingedrukt houd, spring het geluid meteen naar nul ipv streepje voor streepje. ( bij ingedrukt houden)



Is dit normaal, of is dit een software/hardware probleem??
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-08-10, 03:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Capelle a/d IJssel
Berichten: 111
Stuur een bericht via MSN naar rensiejjj
Standaard

Heb ik ook, is denk ik een handigheidje om snel te muten
  #3  
Oud 08-08-10, 03:46
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Locatie: Rotterdam
Berichten: 2
Standaard

Okι bedankt voor je reactie. Ik heb net ook gelezen dat het een soort "mute" functie is.
  #4  
Oud 03-12-13, 23:50
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Hoorn
Berichten: 38
Standaard

De vraag is, hoe zet ik dit nu uit? Voor snel uitzetten heb je toch de aan en uit knopje voor geluid? Ik wil niet dat het geluid uitgaat als ik het iets zachter zet. Enorm irritant :S
  #5  
Oud 04-12-13, 01:00
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Goud) [FW: 12.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Jul 2011
Berichten: 2.675
Standaard

Je kunt toch een paar keer tikken ?
  #6  
Oud 04-12-13, 01:36
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2009
Locatie: Hoorn
Berichten: 38
Standaard

Ja, maar ben gewend het in te houden. Ik gebruik dit heel vaak om geluid soms zachter en soms harder te zetten. Alleen als ik geluid zachter zet gaat deze automatisch na 1.5 seconde inhouden uit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foto's op ipad zetten ? Moerke iPad algemeen 32 02-01-12 18:12
Gedownloade apps op ipad zetten Inimieni Archief 2 23-04-11 13:05
Probleem films op iPad zetten de--spijker iPad algemeen 6 04-03-11 17:14
Boeken via txtr op Ipad zetten Chrissy iPad algemeen 0 06-10-10 13:41
Epubs op Ipad zetten!? flabberfiets iPad algemeen 44 22-08-10 12:18

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:48.