Ajax site werkt niet meer

Ajax site werkt niet meer discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Misschien een rare vraag maar ik surf dagelijks naar de site ajax1.nl Maar sinds kort zie ik alleen nog maar plaatjes op die site ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 September 2010, 23:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 19
Standaard Ajax site werkt niet meer

Hallo
Misschien een rare vraag maar ik surf dagelijks naar de site ajax1.nl
Maar sinds kort zie ik alleen nog maar plaatjes op die site en geen tekst.
Op mijn iphone werkt de site wel gewoon normaal.
Weet iemand hoe je dit kan oplossen.
Alvast bedankt,
Maurice
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 September 2010, 23:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

// Titel veranderd.

Off-topic
Graag serieuze reacties!

__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 1 September 2010, 23:51
Hoppieee's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Locatie: Rotterdam
Berichten: 168
Stuur een bericht via MSN naar Hoppieee
Standaard

Ik snap wel dat die site het niet

Haha nee even serieus
  #4  
Oud 2 September 2010, 00:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 August 2010
Locatie: Scheveningen
Berichten: 75
Send a message via twitter to GoldRush
Standaard

Heb het getest bij mij doet die het gewoon ik zie allerlij foto's
__________________
Geen iPhone wel iPod - iPod touch - en een iPad 32 g Wi-Fi de nieuwe 32g met 3g net binnen
  #5  
Oud 2 September 2010, 00:57
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 19
Standaard

Ja die zie ik ook inderdaad maar op mijn iPhone ziet de site uit zo als hij er uit moet zien met tekst eronder en rode balken eromheen
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
site werkt niet meer Maurice005 iPhone Apps 1 2 September 2010 15:01
actieve content op t-mobile site werkt niet satpat10 T-Mobile 0 2 July 2009 12:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:53.