dvd afspelen op ipad

dvd afspelen op ipad discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, kan iemenad mij helpen in het wegwijs maken " hoe kan ik een hele dvd naar mijn ipad kopieren en afspelen via het menu ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-09-10, 18:21
» iPod touch 64GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 8
Standaard dvd afspelen op ipad

Hoi,

kan iemenad mij helpen in het wegwijs maken " hoe kan ik een hele dvd naar mijn ipad kopieren en afspelen via het menu van de dvd?

bij voorbaat dank,
Wil
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-09-10, 19:04
samoerai's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Apr 2009
Berichten: 35
Standaard

Win X iPad Ripper for MAC, doet het allemaal voor de luie medemens, als je zelf meer in de hand wil houden gebruik dan Handbrake.
Er staan topics genoeg op internet als je meer wilt weten, Google is hierbij je beste vriend.

_______________________________________________________________________
27 inch iMac, i7-2.93Mhz, 16GB, 1TB HD, 256GB SSD, iPad 64GB 3G, iPhone 4 32GB.
  #3  
Oud 23-09-10, 08:13
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 155
Standaard

Handbrake downloaden, super makkelijk progje om dvd's om te zetten naar iPad formaat...
Google even op handbrake, staan dan ook genoeg hits over hoe je het gebruikt maar nogmaals het wijst zich vanzelf...heel makkelijk programma.
Succes!
  #4  
Oud 23-09-10, 10:50
» iPod touch 64GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 8
Standaard

Ieder bedankt
  #5  
Oud 25-09-10, 17:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2009
Locatie: Nijmegen
Berichten: 3
Standaard

Is handbrake er ook voor de pc
  #6  
Oud 25-09-10, 17:47
» iPod touch 64GB (v2) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2009
Berichten: 8
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sukero Bekijk bericht
Is handbrake er ook voor de pc

Jawel. Ik gebruik deze op mijn PC
  #7  
Oud 25-09-10, 23:30
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Berichten: 32
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sukero Bekijk bericht
Is handbrake er ook voor de pc
En hier vind je handbrake presets voor de iPad

Laatst gewijzigd door Jschoorl; 25-09-10 om 23:34.
  #8  
Oud 26-09-10, 00:17
» iPhone 6s 128GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Aug 2010
Berichten: 49
Standaard

Ook Xilisoft iPod Magic does the job perfectly.
  #9  
Oud 26-09-10, 00:53
nibbit88's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Poortugaal, Albrandswaard
Berichten: 315
Send a message via twitter to nibbit88
Standaard

Die presets kun je niet importeren op Windows. Altijd maar een error.
__________________
 retina MacBook Pro 13" (late 2013) / Apple Watch 42mm SS 
 iPhone 7 Plus 256GB Black 
  #10  
Oud 26-09-10, 11:47
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2010
Berichten: 32
Standaard

Als je een fout krijgt bij het importeren van de presets voor handbrake even verder lezen in de handleiding. Zip file downloaden, hernoemen en naar de juiste locatie kopiren.

We've had some issues importing these presets in the Windows version of Handbrake (they looked like they had imported and appeared in the preset list, but the settings didn't actually make the trip), so if you find you have the same problems you should download this file instead. Hit Win+R, then paste %appdata%\Handbrake and add the downloaded presets file. You'll see two other preset files in the folder: handbrake_presets.xml and user_presets.xml. If you don't have any of your own presets, go ahead and delete the user_presets.xml file and change the name of the downloaded file (currently windows_ipad_iphone_presets.xml) to user_presets.xml. If you do have your own presets, you can just open both files and copy the contents of windows_ipad_iphone_presets.xml into user_presets.xml. Either way, when you're finished just open Handbrake and the new presets should now be available.

Laatst gewijzigd door Jschoorl; 26-09-10 om 11:50.
  #11  
Oud 26-03-11, 00:44
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: x
Berichten: 60
Standaard

Klopt het dat een standaard dvdtje van ongeveer 1/5 2 uur er toch een uurtje of 2 over doet om geconverteerd te worden ? (handbrake)
  #12  
Oud 27-03-11, 01:23
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: Jan 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.763
Standaard

Werkt mss ook via dvd fabdecrypter 8?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: TV DVD omzetten voor ipad Melvin18 Muziek, foto & video 3 26-10-10 17:50

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:13.