iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Vertel me eens... (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/75490-vertel-eens.html)

iheijnekamp 28-10-10 21:57

Hoe gebruik jij hem voor je schoolwerk? Ben wel beniewd want wie weet kan mijn dochter hem ook voor school gebruiken. Alhoewel....dan kan ik hem niet vasthouden ;-)


Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door jk89 (Bericht 588459)
Hij heeft mijn laptop vervangen die ik voor school gebruik. Deze ga ik ook verkopen. Ik heb een desktop pc waar ik muziek op heb met iTunes om men iPad mee te synchroniseren.

Ik ga er mee naar bed en sta er mee op. Ik doe mijn schoolwerk erop en het trekt ook best wel veel bekijks op school;) iedereen wil er ook even mee werken.

Kortom. Hij is bij mij niet meer weg te denken!


Lennertxl 29-10-10 07:54

Ik gebruik de iPad dagelijks met veel plezier, internetten en email lezen zijn de belangrijkste bezigheden, zowel thuis als onderweg (3G). Daarnaast af en toe een game of een serieuze applicatie. Voor mij is de iPad zijn geld dubbel en dwars waard, een fantastische gadget.

jk89 29-10-10 13:45

Citaat:

Oorspronkelijk geplaatst door iheijnekamp (Bericht 592873)
Hoe gebruik jij hem voor je schoolwerk? Ben wel beniewd want wie weet kan mijn dochter hem ook voor school gebruiken. Alhoewel....dan kan ik hem niet vasthouden ;-)


Uhm..alles;) ik studeer HBO. Hierbij maken we veel gebruik van mail en alles gaat via het digitale (blackboard). De iPad doet alles perfect. Pages gebruik ik het meest. Maar numbers en keynote zal ik binnenkort ook gebruiken. Wanneer iets niet op de iPad kan gebruik ik de pc's die aanwezig zijn op school. Maar dat komt 5% voor denk ik. Een nadeel is wel dat sommige tekstbestanden getypt met pages door Windows gebruikers een beetje verspringen. Maar als je handig bent is dat binnen no time veranderd.

Ik haal binnenkort wel even een wireless toetsenbordje;) iets beter typen voor lange verslagen:d maar ik wil niet meer anders.

En wacht nog wel op ios 4.2. Multitasken is nu nog niet aanwezig. Dit mis ik nu wel een beetje maar het duurt niet lang meer.

Hopende genoeg informatie verstrekt te hebben

Mvg

Ps. En je maakt wel de blits als je zo'n iPad op school uit je tas trekt! Bij mij wil iedereen hem even 'vasthouden' alsof het een baby is:confused:


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:39.