iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   Activeren MobileMe lukt niet (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/78617-activeren-mobileme-lukt-niet.html)

macleentje 27-11-10 12:29

Activeren MobileMe lukt niet
 
Ook wil graag het gratis find my iPad gebruiken maar ik krijg het niet aan de praat. Ik kon niet met mijn applID inloggen en als email instellen en heb toen een gratis account aangemaakt. Als ik deze instel bij systeem dan gaat de verificatiemail naar een inbox die hij niet activeert en kan ik hem dus niet bevestigen. Wat doe ik verkeerd? Ik kan wel inloggen op mobile me maar dan zijn er geen apparaten geactiveerd en krijg ik weer het stappenplan om het account in te stellen want dan vervolgens weer niet gaat...zucht... Heb ook al Gereboot en alles verwijder en weer opnieuw maar ti's steeds hetzelfde riedeltje... Zijn ook nog weinig topics over. Hoop dat iemand me kan helpen, waarvoor dank!

macleentje 27-11-10 12:48

ow: push en zoek locatie staan gewoon aan...

francebramie 27-11-10 12:52

Je moet bij mail, contacten, agenda een account aanmaken (in instellingen) voor mobileme. Dan voer je je gegevens in of maak je een nieuw account aan, activeren via email, en daarna in find my phone je nieuwe gegevens invoeren.

macleentje 27-11-10 13:04

dat snap ik, heb ik ook allemaal gedaan zoals je hierboven kunt zien maar ik kan nergens die email ophalen en dus ook het account niet activeren... schiet mij maar lek


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:51.