handbrake

handbrake discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemiddag, Ik heb een aantal films op me computer staan. deze zijn stuk voor stuk groter dan 4gig. Graag zou ik deze films willen verkleinen. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 January 2011, 17:38
» iPod touch 32GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Locatie: ridderkerk
Berichten: 8
Stuur een bericht via ICQ naar kevinho Send a message via twitter to kevinho
Standaard handbrake

Goedemiddag,

Ik heb een aantal films op me computer staan. deze zijn stuk voor stuk groter dan 4gig. Graag zou ik deze films willen verkleinen. en ze daarna op me ipad zetten zodat ik er meer kwijt kan.

Alleen mijn vraag is:

Hoe kan ik films verkleinen via handbrake? hoe groot word ie dan?
mijn dvd bestanden zijn voornamelijk fob bestanden.

Misschien dat jullie hier wat raad mee weten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2011, 18:36
» iPhone 5c 16GB (Blauw) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 February 2010
Locatie: soest
Berichten: 519
Standaard

Hoe groot ze worden is helemaal aan jezelf.

Kwestie van bij Quality Target size (MB) instellen.
Vul je 1000 Mb in, dan worden je films 1000 Mb.
Vul je meer of minder in, dan... precies.

Voor op je iPad is 750 Mb of zo wel groot zat.
  #3  
Oud 17 January 2011, 18:40
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Je kan ook gewoon uit de meegeleverde presets de iPad kiezen en je hebt dan direct de juiste instellingen
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #4  
Oud 19 January 2011, 14:15
» iPod touch 32GB [FW: 3.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2011
Locatie: ridderkerk
Berichten: 8
Stuur een bericht via ICQ naar kevinho Send a message via twitter to kevinho
Standaard

ben ik weer.

inmiddels me eerste film omgezet om het zo ff te zeggen. staat inmiddels ook op me ipad maar zie daar dat ie nog steeds 2.4 gb in beslag neemt.
ik heb de presets van ipad gekozen.

Om het bestand kleiner te krijgen moet ik dan nog wat aanpassen verder? zo ja wat?
  #5  
Oud 20 January 2011, 08:45
» iPhone 3GS 8GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 May 2010
Berichten: 31
Standaard

Je moet bij target Size bijvoorbeed 750 mb invullen.
  #6  
Oud 21 January 2011, 23:05
» iPod touch 16GB (v2)  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2011
Locatie: de panne / belgie
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar jeffreydepuydt
Standaard

heb handbrake gebruikt en blurays geconverteerd, maar krijg ze niet in itunes?
HEB MIJN IPAD NOG NIET NOG PAAR DAGJES WACHTEN TOT DIE BINNENKOMT DUS is er niets aangelogd in itunes kan dit het probleem zijn?

MVG
  #7  
Oud 22 January 2011, 10:21
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

In iTunes ga je naar Bestand>Bestand aan bibliotheek toevoegen.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #8  
Oud 22 January 2011, 10:28
» iPod touch 16GB (v2)  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2011
Locatie: de panne / belgie
Berichten: 4
Stuur een bericht via MSN naar jeffreydepuydt
Standaard

hallo,

ja heb isteren avond nog mee bezig geweest en dan lukte het, mijn films waren gewoon nog niet klaar met converteren en omdat na een tijdje handbrake zich links onder in takenbalk verbergd had ik dit niet door effe foutje van mezelf
toch bedankt!

mvg
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: handbrake ondertiteling PIMS123 Muziek, foto & video 5 9 January 2011 18:03
Nieuwe versie Handbrake Martin 67 iPad algemeen 3 8 January 2011 00:18
Video: handbrake voor windows cilic Muziek, foto & video 1 5 October 2008 12:28
Video: handbrake foutmelding? wezley Muziek, foto & video 1 8 March 2008 14:53
Video: handbrake sodo Muziek, foto & video 1 10 February 2008 10:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:06.