iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPad algemeen (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/)
-   -   iPad icm KPN in buitenland (https://forum.iculture.nl/f90/ipad/f91/ipad-algemeen/86718-ipad-icm-kpn-buitenland.html)

mvveelen 14-03-11 09:16

iPad icm KPN in buitenland
 
Hoi,

ik heb diverse oude draadjes gezien hierover, maar geen eenduidige oplossing.

Ik heb een iPad (1) met een zakelijk KPN abonnement. Hierop is data ingeschakeld. Echter, in het buitenland (Belgie, Oostenrijk) krijg ik maar geen verbinding en verschijnt er een melding met iets in de trant van dat ik geen data actief heb.

Dataroaming en 3G staan beiden aan, iPad heeft geen JB en heeft de nieuwste FW erop staan.

Onder APN settings heb ik nu staan : portalmmm.nl met user en pass beiden leeg. Nu lees ik ook wel dat er Internet moet staan met user en pass leeg of internet met user: KPN en pass: gprs En weer ergens anders lees ik dat het moet zijn: internet en user+pass de provider via welke je op dat moment verbonden bent. Op de website van KPN vind ik hierover ook geen duidelijkheid.

Wat moet het nu zijn? Er moet toch een "standaard" instelling voor zijn?

Anfroy 15-03-11 01:19

Staat internet in het buitenland niet gewoon uit bij de KPN in het systeem voor jouw account? Wellicht verstandig om dat ook eens na te gaan.

mvveelen 15-03-11 07:04

Bedankt voor het meedenken, maar zoals ik al aangaf staat data gewoon aan op het abonnement. Heb dit nog een keer extra laten controleren trouwens want je weet maar nooit.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:56.