iPad icm KPN in buitenland

iPad icm KPN in buitenland discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, ik heb diverse oude draadjes gezien hierover, maar geen eenduidige oplossing. Ik heb een iPad (1) met een zakelijk KPN abonnement. Hierop is data ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 March 2011, 10:16
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard iPad icm KPN in buitenland

Hoi,

ik heb diverse oude draadjes gezien hierover, maar geen eenduidige oplossing.

Ik heb een iPad (1) met een zakelijk KPN abonnement. Hierop is data ingeschakeld. Echter, in het buitenland (Belgie, Oostenrijk) krijg ik maar geen verbinding en verschijnt er een melding met iets in de trant van dat ik geen data actief heb.

Dataroaming en 3G staan beiden aan, iPad heeft geen JB en heeft de nieuwste FW erop staan.

Onder APN settings heb ik nu staan : portalmmm.nl met user en pass beiden leeg. Nu lees ik ook wel dat er Internet moet staan met user en pass leeg of internet met user: KPN en pass: gprs En weer ergens anders lees ik dat het moet zijn: internet en user+pass de provider via welke je op dat moment verbonden bent. Op de website van KPN vind ik hierover ook geen duidelijkheid.

Wat moet het nu zijn? Er moet toch een "standaard" instelling voor zijn?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 15 March 2011, 02:19
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2009
Locatie: Den Haag
Berichten: 99
Send a message via twitter to Anfroy
Standaard

Staat internet in het buitenland niet gewoon uit bij de KPN in het systeem voor jouw account? Wellicht verstandig om dat ook eens na te gaan.
  #3  
Oud 15 March 2011, 08:04
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.164
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Bedankt voor het meedenken, maar zoals ik al aangaf staat data gewoon aan op het abonnement. Heb dit nog een keer extra laten controleren trouwens want je weet maar nooit.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Bereik Iphone 3Gs icm KPN, psytek KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 24 August 2010 16:07
geen dataverkeer met KPN in buitenland redfoot KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 3 28 August 2009 16:23
Simlockvrije (software unlock) iphone icm kpn abonnement ruben Archief 3 22 August 2009 22:15
Internet Buitenland KPN Pino Archief 1 9 July 2009 08:54
Belgische Mobistar iPhone icm KPN? ifolkert Archief 1 29 July 2008 15:03

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:05.