iPad 2 3G en vodafone simkaart (pdp identiteit niet geaccepteerd)

iPad 2 3G en vodafone simkaart (pdp identiteit niet geaccepteerd) discussie in iPad algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben sinds een uurtje of 2 de gelukkige eigenaar van mijn 2e iPad. Voorheen had ik een iPad 1 3G en nu een iPad ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPad > iPad algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 April 2011, 18:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 25 July 2010
Berichten: 51
Standaard iPad 2 3G en vodafone simkaart (pdp identiteit niet geaccepteerd)

Ik ben sinds een uurtje of 2 de gelukkige eigenaar van mijn 2e iPad. Voorheen had ik een iPad 1 3G en nu een iPad 2 3G. Voor m'n oude en nieuwe iPad heb ik wel de zelfde simkaart, zelfde APN instellingen, echter werkte die op m'n ipad 1 wel, maar op m'n ipad 2 wordt mn PDP identiteit niet geaccepteerd.

APN:
APN: live.vodafone.com
gebruikersnaam: vodafone
wachtwoord: vodafone

iPad 1 draaide 4.2.1 en heb ik niet meer in mijn bezit
iPad 2 draait (vanzelfsprekend) op 4.3.1.

Wie heeft voor mij de oplossing, gij wordt beloond met eeuwige roem.
__________________
iPhone 3GS old bootrom 4.1 Pwnagetool jailbroken (verkocht)
iPhone 4 4.1 Pwnagetool jailbroken
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 April 2011, 20:58
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 760
Standaard

Je zou hem eens aan iTunes kunnen hangen om te kijken of er een update is voor de provider instellingen, en anders eens je netwerk instellingen resetten vanuit het menu...
  #3  
Oud 13 April 2011, 21:38
sonnyh's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 85
Standaard

probeer deze eens:
APN: office.vodafone.nl
Gebruikersnaam: vodafone
Wachtwoord: vodafone
  #4  
Oud 7 May 2011, 20:38
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Friesland
Berichten: 45
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem met mijn Ipad2 3G....
Al geprobeerd met de volgende APN's:
office.vodafone.nl en live.vodafone.com; beide met vodafone als user/pw.

Iemand een oplossing gevonden?
__________________
www.jolmers.com
  #5  
Oud 7 May 2011, 22:19
sonnyh's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 October 2008
Berichten: 85
Standaard

live.vodafone.nl ???? werk bij mij wel
  #6  
Oud 8 May 2011, 20:03
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Ik krijg geen provider verbinding!! Apn ingesteld, automatisch en handmatig.Sim kaart erin en eruit gehaald.Ik wordt nu wel zenuwachtig.

wie kan mij helpen aub???

Vgr Ton

ps dit is gebeurd na de jailbreak met ios 4.3.3...............
__________________
Respect als je dat hebt krijg je er ook wat voor terug....................respect
  #7  
Oud 8 May 2011, 20:48
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Iemand raad??
  #8  
Oud 8 May 2011, 23:36
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door MoRaNi Bekijk bericht
Iemand raad??
Hoi,
Krijg je een melding op het scherm? Wat is de status die links bovenin wordt weergegeven.
Verschil tussen instelling voor live of office is afhankelijk of een zakelijk abonnement hebt of een particulier. Welk abo heb je?
  #9  
Oud 9 May 2011, 00:52
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Geen status !! Er wordt niets vermeld.Ik heb een gewone abbo.Als ik dan ga kijken of ik kan bellen wordt er vermeld "gesprek mislukt" en als ik zelf naar mijn iphone bel wordt er verteld "deze mobile telefoon kan uitgeschakeld zijn"
Er staat ook niets bij info cg instellingen."geen aanbieder" en "geen netwerk".
Had al rond gezocht en zie dat het een probleem is bij Vodafone er schijnt een conflict te wezen met ios "4.3.3" !Ik had bij 4.3.1 geen problemen maar wel met 4.3.3...........
Ik heb nu maar een downgrade gedaan naar 4.2.1..........het is niet anders.
Ik wil natuurlijk zo snel mogelijk naar de nieuwste ios.
Zal moeten afwachten wanneer vodafone met een oplossing komt.
Heeft iemand daar soms meer info over???
Hoor het graag...............

Vgr Ton

Laatst gewijzigd door MoRaNi; 9 May 2011 om 00:55.
  #10  
Oud 9 May 2011, 01:20
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

OK. Maar ik ben ergens op het forum hier iets over tegen gekomen. Het schijnt dat er 2 typen simkaarten van Vodafone zijn (worden door verschillende producenten gemaakt). Daar stond ook bij waaraan je die sim (die deze storing veroorzaakt) aan kon herkennen. Voor zover ik mij nog kan herinerren werd die probleem opgelost door een nieuwe sim bij vodafone op te halen, want probleem schijnt bekend te zijn bij Vodafone. Ik zal nog even zoeken of ik artikel kan vinden en dan hierop de link plaatsen.
  #11  
Oud 9 May 2011, 01:25
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Op deze site wordt eea uitgelegd voor iPad maar misschien heb je er iets aan: IOS 4.3-problemen van Vodafone opgelost met nieuwe simkaart - Apple | MacWorld.
Hier wordt ook eea gezegd:
Vodafone-probleem met iOS 4.3 alleen bij.
Ik hoop dat je er iets aan hebt!
  #12  
Oud 9 May 2011, 17:45
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Top man, ik heb ook na het lezen van jou reply en linkjes gebeld met vodafone en krijg een andere simkaart toegestuurd.

Mag ik je danken voor je hulp en zoekakties, helemaal geweldig.

Vgr Ton
  #13  
Oud 9 May 2011, 18:23
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Graag gedaan! Ik hoop dat met nieuwe sim ook echt is opgelost!
  #14  
Oud 9 May 2011, 19:57
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door El Krono Bekijk bericht
Graag gedaan! Ik hoop dat met nieuwe sim ook echt is opgelost!
Zeg dat, maar ik laat het zowieso even weten via het forum
  #15  
Oud 11 May 2011, 23:34
MoRaNi's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2011
Locatie: Volendam
Berichten: 148
Standaard

Even een update ban deze kant !!
Ik heb geprobeerd en probeerd en toen dacht ik bij mijzelf waarom probeer ik het niet op de pc van mijn zoon.Daar staat niets op van Itunes geen host shit etc, etc.
Ik kreeg ook niet eens de iphone op een andere firm ware en kwam telkens in de herstel modus met error 1013 op mijn pc.

Dus ik heb alles gedaan op de pc van mijn zoon en toen had ik een goede update naar 4.3.3. Hoppa gelukt.

Vervolgens de JB gedaan en nu had ik ineens perfect bereik met de simkaart.
Ik krijg wel een andere simkaart, maar het werkt na Bloed, Zweet en Tranen.
Wat een gedoe toch altijd met die errors.Dat daar nu niet eens een makkelijkere manier voor is dan telkens die 1013 error, met de tekst dat de iphone niet kan worden hersteld of update.....................

Maar het is nu allemaal perfect met een backup terug gezet en de apps allemaal weer op de phone.

Vgr Ton
  #16  
Oud 12 May 2011, 00:25
» iPhone 5s 32GB (Goud) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 December 2007
Berichten: 56
Standaard

Pfffff wat een gedoe, maar gelukkig werkt het wel nu!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Video: YouTube: kan niet inloggen, identiteit niet geaccepteerd hopla Muziek, foto & video 21 3 June 2012 20:55
PDP-identiteit niet geaccepteerd RowanF1 iPhone algemeen 4 10 May 2011 17:30
pdp identiteit niet geaccepteerd radarlove iPhone algemeen 57 24 March 2011 21:39
Proximus: pdp identiteit niet geacepteerd Vincent82 iPad algemeen 7 31 October 2010 13:31
Probleem apple store: identiteit niet geaccepteerd dkamhi iPhone Apps 29 8 May 2009 00:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:08.