Single user boot probleem

Single user boot probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Het opstarten van mijn iPhone gaat niet. Melding op het scherm : fsck not done Root device is mounted read-only If you want to make ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 November 2007, 15:50
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 8
Standaard Single user boot probleem

Het opstarten van mijn iPhone gaat niet.

Melding op het scherm:
fsck not done
Root device is mounted read-only

If you want to make modifications to files:
/sbin/fsck -fy
/sbin/mount -uw /

If you wish to boot the system:
exit

launchhd [16]: can't exec /bin/sh for single user: no such file or directory

Bovenvermeld getal 16 wordt steeds hoger.

Hoe kom ik van dit probleem af en krijg ik weer een normale opstart?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 November 2007, 16:46
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

So yes, despite being rock-solid for a first version product, apparently you can indeed screw the iPhone, accidentally vaporizing things from the file system after following Apple's own reset guidelines. This will result in the iPhone booting into single-user mode. That is: The iPhone won't be able to start into graphic mode and will be stuck in a command line. Thankfully, restoring the iPhone apparently fixes this. Case closed, except...
The only thing I found surprising was his description of the iPhone slowing down. Have you experienced any iPhone slowdowns? [Thanks Daft Punk, for not only you have a great musical taste but also a good reading taste as well


Ik heb je oplossing in het rood opgelicht..je moet je iPhone restoren dus.

Succes
  #3  
Oud 22 November 2007, 17:26
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Met welk progje kan ik de restore uitvoeren? De iPhone wordt nergens herkend.
  #4  
Oud 22 November 2007, 17:28
MacFoxx's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Nee]
 
Geregistreerd: 27 September 2007
Berichten: 403
Standaard

Probeer het op deze methode:

http://forum.iculture.nl/f1/ip...very-mode.html

Dus zet je iPhone in recovery mode en vervolgens restore je het.
  #5  
Oud 16 December 2007, 04:57
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 8
Standaard

De restore naar 1.1.1 werkt! Alles in beeld en Youtube en Itunes werken. De Anysim uitgevoerd met de At&Tcard. Mijn contactpersonen gesynchroniseerd en dat werkt ook. Echter geen service met mijn kpnicon-simcard. De volgende fase met Oktoprep naar versie 1.1.2 uitgevoerd, maar windows.bat werkt niet!! Hierdoor moet ik weer volledig naar het begin met versie 1.1.1. Wat doe ik fout en is hier een oplossing voor?

Het 2e probleem heb ik met Unlock.no. Deze installatie in de sourses werkt niet en kan derhalve de Internationale taal etc. niet installeren. Wie heeft er een oplossing voor mijn problemen? Alavste bedankt
  #6  
Oud 16 December 2007, 05:10
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 October 2007
Berichten: 1.960
Standaard

Op welke firmware was je nog unlocked, brofi?
  #7  
Oud 16 December 2007, 11:04
pascalletje's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 October 2007
Locatie: Bergeijk
Berichten: 759
Standaard

Als Oktoprep niet werkt, moet je even kijken of je niet het 300MB probleem hebt. Dan werkt Oktoprep namelijk niet na het upgraden naar 1.1.2.
  #8  
Oud 17 December 2007, 10:30
Dien's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 September 2007
Berichten: 620
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door brofi Bekijk bericht
De restore naar 1.1.1 werkt! Alles in beeld en Youtube en Itunes werken. De Anysim uitgevoerd met de At&Tcard. Mijn contactpersonen gesynchroniseerd en dat werkt ook. Echter geen service met mijn kpnicon-simcard. De volgende fase met Oktoprep naar versie 1.1.2 uitgevoerd, maar windows.bat werkt niet!! Hierdoor moet ik weer volledig naar het begin met versie 1.1.1. Wat doe ik fout en is hier een oplossing voor?

Het 2e probleem heb ik met Unlock.no. Deze installatie in de sourses werkt niet en kan derhalve de Internationale taal etc. niet installeren. Wie heeft er een oplossing voor mijn problemen? Alavste bedankt
Je moet anysim draaien met je eigen simkaart erin, niet die van AT&T hoor..
  #9  
Oud 17 December 2007, 12:55
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Ik gebruik firmware 1.1.1 (3A109a). Bij general-settings => about staat bij EMEI, ICCID en Modem firmware niets vermeld.

Wat is het 300MB probleem? En wat kan daaraan doen.

Ik heb zowel de AT&T simcard alsmede de kpnicon simcard met Anysim uitgeprobeerd. (Welke versie van Anysim moet je gebruiken? 1.1. of 1.2 en moet de directory Lock ook worden gekopieerd met WCP?)

Inmiddels het probleem met i.unlock.no opgelost.
  #10  
Oud 17 December 2007, 22:57
» iPhone NL 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 November 2007
Berichten: 8
Standaard

Met de nieuwe instuctie (met FrenchIphone) is het gelukt en heb ik met WCP de properties gecontoleerd. Mijn eigen simcard geplaatst. De instructie om Auto-lock uit te zetten lukt niet! Als ik een andere instelling kies, dan staat er bij Anysim dat ik hem op "never" moet zetten. Als ik dat doe, dan werkt Anysim wel maar is het resultaat niet succesvol. Hoe verder vanaf punt?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3g raar boot probleem flash1982 iPhone algemeen 0 24 January 2011 19:42
Single screen games francebramie iPad algemeen 4 14 November 2010 21:22
iPhone 3GS: iPhone 3Gs boot probleem maar was unlocked - wat te doen vdbergen Unlock 3 6 October 2010 23:55
iTunes 'single of the week' Gilliam Chat en geruchten 0 9 January 2009 14:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:39.