xcode iOS TableView hulp

xcode iOS TableView hulp discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik ben recent begonnen met programmeren in xcode op een Mac. Ik wil een app maken voor mijn school met de roosters erin. Mijn ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 April 2013, 19:02
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2013
Berichten: 4
Post iOS TableView Vraag (xCode)

Hallo,

Ik ben recent begonnen met programmeren in xcode op een Mac. Ik wil een app maken voor mijn school met de roosters erin. Mijn hoofdmenu bestaat uit 3 opties in de tableview weergave:

1. Leerlingen
2. Leraren
3. Lokalen

Hoe kan ik er nu voor zorgen dat als ik op optie 2 klik dat hij dan automatisch een andere tableview weergeeft met alle leraren.
De app moet ook zo werken dat als je op optie 1 klikt dat hij dan automatisch een andere tableview weergeeft met leerlingen.
En natuurlijk ook voor optie 3.

Met vriendelijke groet,

Fire24

Laatst gewijzigd door fire24; 26 April 2013 om 18:50. Reden: Duidelijkere titel
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 April 2013, 10:18
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Googlen alsof je leven ervanaf hangt Het is allemaal niet zo moeilijk, en met een beetje gezond verstand en een paar zoekacties, allemaal op internet te vinden. Niet om je de grond in te boren, maar het antwoord op je vraag is niet in 2 regels in een antwoord te zetten, daarnaast als iemand het je precies vertelt, leer je er ook niks van.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #3  
Oud 29 April 2013, 17:43
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 April 2013
Berichten: 4
Standaard

Dankje voor je reactie!! Ik heb al wat rond gegoogled, maar ik ga nog wel verder kijken. I.v.g. erg bedankt voor je reactie!!!
  #4  
Oud 6 May 2013, 09:30
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 6 May 2013
Berichten: 1
Standaard

Het enige wat je moet doen is de datasource ( NSArray / NSMutableArray ) die je gebruikt om de tableview te vullen, vullen met de gegevens die je wilt laten zien ( Leraren, leerlingen of lokalen ) en dan de tableview verversen [tableview reloadata]
  #5  
Oud 22 June 2013, 19:50
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 September 2011
Berichten: 23
Standaard

Ben je al verder of heb je nog hulp nodig?
Reageren

Labels
tableview, xcode


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Hulp met xcode nodig.. dylankieft Ontwikkelen voor iOS 2 8 July 2011 14:57
iOS firmware downloaden voor xcode bluecola Ontwikkelen voor iOS 12 5 April 2011 14:49
TableView Jelle Ages Ontwikkelen voor iOS 0 15 November 2008 19:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:58.