Foutmelding app uploaden ApplicationLoader

Foutmelding app uploaden ApplicationLoader discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, daar ben ik weer! Jawel, mijn applicatie is af . Nu wil ik hem dus graag in de Appstore hebben (zoals veel van jullie). ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10 April 2009, 14:07
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard Foutmelding app uploaden ApplicationLoader

Hallo, daar ben ik weer!

Jawel, mijn applicatie is af .

Nu wil ik hem dus graag in de Appstore hebben (zoals veel van jullie).

Nu krijg ik de volgende foutmeldingen:



Archief 2.zip: filename may not contain whitespace:
oke dat is duidelijk, gewoon even een andere naam

Efteler.app/icon.png: icon is not in the proper device format
Oke, dat ligt aan het icoon, ik weet niet wat maar dat vind ik nog wel uit

Info.plist does not contain a CFBundleResourceSpecification
Application failded codesign verification

Die 2 foutmeldingen snap ik dus niet, ik heb alles al geprobeerd.

Iemand help?

Greetz,
Tim
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 April 2009, 14:11
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

A: CFBundleResourceSpecification = dat in de .plist-file van je app je volgens mij geen unieke bunldeIdentifier hebt aangegeven (com.mydomain.appname)
B: Codesign: je build is niet correct; wellicht heb je tijdens je build niet op device -> distribution gezet maar simulator?

EDIT: ik zie dat je de application loader gebruikt; die heb ik zelf nog niet gebruikt maar gewoon via ITC gedaan laatst, en geen problemen ondervonden.
  #3  
Oud 10 April 2009, 14:19
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Malork Bekijk bericht
A: CFBundleResourceSpecification = dat in de .plist-file van je app je volgens mij geen unieke bunldeIdentifier hebt aangegeven (com.mydomain.appname)
B: Codesign: je build is niet correct; wellicht heb je tijdens je build niet op device -> distribution gezet maar simulator?

EDIT: ik zie dat je de application loader gebruikt; die heb ik zelf nog niet gebruikt maar gewoon via ITC gedaan laatst, en geen problemen ondervonden.
Met ApplicationLoader Krijg je specifiekere foutmeldingen vandaar dat ik deze gebruik.

Dat omzetten naar device -> distribution deed het hem, die foutmelding is nu weg, en die van de icon.png ook terwijl ik er niets aan gedaan heb? maarja.

deze heb ik nu nog:


Iemand help?
  #4  
Oud 10 April 2009, 14:21
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Controleer je provisioning eens bij de Device -> Distribution van je target?

EDIT: Controlleer ook de buildresults op de aanwezigheid van 'codesign' en provisioning (zie het developer program portal bij 'distribution' en dan 'App Store' met de instructies).

Laatst gewijzigd door Malork; 10 April 2009 om 14:28.
  #5  
Oud 10 April 2009, 14:33
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 September 2008
Berichten: 153
Standaard

Ja, je moet hier echt goed mee opletten. Ik doe altijd eerst een build voor Adhoc distributie. Die kun je namelijk zelf testen. Als die goed gaat, dan herhaal ik het proces voor App Store distributie. De kans dat hij dan nog fout gaat is erg klein.
  #6  
Oud 10 April 2009, 14:40
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

Ik heb nooit veel gesnapt van die provisioning profiles etc.

Dit is wat ik heb, dit is misschien heel lullig gedaan etc, maar anders snap ik het zelf niet.

Dit zijn mijn instellingen in xcode:


Als ik er op klik heb ik deze aangevinkt:


In de Devloper Connection zijn dit de instellingen van "Eftellerstore" (de provisioning profile):
  #7  
Oud 10 April 2009, 14:54
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Ja die provisioning-files is lastig, maar als je eenmaal weet hoe de provisioning-files, certificaten e.d. werken kun je het (bijna) slapend doen .

die Entitlements.plist moet sowieso weg; dat is voor Ad Hoc Distributie. Helaas kan ik aan je distribution-screenshot niks zien.

als je bij code signing identity -> Any iPhone OS Device 'uitvouwt', staat dan die 'iPhone distribution: Tim van Beers' gespecificeerd onder 'App Store Distribution' ?

Ik kan helaas niet 100% checken omdat ik niet achter mijn Mac(s) zit...dus moet het gedeeltelijk uit het hoofd doen.

Volg anders (als je dat al niet had gedaan) deze link (ingelogd zijn noodzakelijk Sign in with your Apple ID - Apple Developer Connection

Volg die stappen letterlijk; wijkt er iets op de screens af van wat jij ziet, dan heb je iets niet goed gedaan / geselecteerd.
  #8  
Oud 10 April 2009, 15:03
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Malork Bekijk bericht
Ja die provisioning-files is lastig, maar als je eenmaal weet hoe de provisioning-files, certificaten e.d. werken kun je het (bijna) slapend doen .

die Entitlements.plist moet sowieso weg; dat is voor Ad Hoc Distributie. Helaas kan ik aan je distribution-screenshot niks zien.

als je bij code signing identity -> Any iPhone OS Device 'uitvouwt', staat dan die 'iPhone distribution: Tim van Beers' gespecificeerd onder 'App Store Distribution' ?

Ik kan helaas niet 100% checken omdat ik niet achter mijn Mac(s) zit...dus moet het gedeeltelijk uit het hoofd doen.

Volg anders (als je dat al niet had gedaan) deze link (ingelogd zijn noodzakelijk Sign in with your Apple ID - Apple Developer Connection

Volg die stappen letterlijk; wijkt er iets op de screens af van wat jij ziet, dan heb je iets niet goed gedaan / geselecteerd.

Hoe bedoel je Gespecificeerd onder 'App Store Distribuition' ?

Hier een screen: Schrik niet, heb wat zitten klooien met Provisioning profiles xD.



Of.. ? Wat bedoel je?
  #9  
Oud 10 April 2009, 15:26
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Ja dat bedoelde ik . Ik heb zelf een wildcard App ID gemaakt (net als jij, dus in jouw geval de 28K8DNJUB3.*), dus moet ik handmatig in de .plist een 'nl.malork.mijnApp' ingeven.

Als ik het zo zie heb je inderdaad de goede provisioning-file gebruikt (en ik neem ook aan dat je bij het aanmaken 'App Store' hebt gekozen).

Je hebt wel veel provisioning-files inderdaad; Ik gebruik zelf maar 3 provisioning-files: Developing, ad-hoc distribution en App Store distribution, allen met een App Id met wildcard. Ik zou me kunnen voorstellen dat er ergens wat niet helemaal klopt. Ikzelf zou gewoon alle provisioning-files wissen en van mijn Mac verwijderen, uit de iPhone developer program alle provisioning-files weghalen en dan opnieuw beginnen, maargoed ik ben er nu ook wat meer in thuis om dat zomaar te doen.

Oh, en had je 'Entitlements.plist' verwijderd? (ook de tekst weghalen bij 'code signing entitlements' net boven de plek waar je de juiste provisioning-file invult.).Dat is namelijk voor Ad-Hoc Distribution.

Beknopt zou ik zeggen (en ik moet het uit het hoofd doen dus als het er NET iets anders staat, niet schrikken. Ik probeer je alleen te helpen, anders wordt het vanavond laat pas):

- Controleer je .plist op de juiste CFBundleIdentifierResource (even uit het hoofd...) waar wellicht nu staat 'com.yourdomain.{PRODUCT_NAME}' vul je (bijvoorbeeld) in 'nl.timvanbeers.EFteller
- Controleer je certificaat en gekoppelde provisioning-file voor Ad-Hoc distribution
- en mijn tip: volg de stappen op de Program Portal, die werken echt perfect!

Laatst gewijzigd door Malork; 10 April 2009 om 15:30.
  #10  
Oud 10 April 2009, 15:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Malork Bekijk bericht
Ja dat bedoelde ik . Ik heb zelf een wildcard App ID gemaakt (net als jij, dus in jouw geval de 28K8DNJUB3.*), dus moet ik handmatig in de .plist een 'nl.malork.mijnApp' ingeven.

Als ik het zo zie heb je inderdaad de goede provisioning-file gebruikt (en ik neem ook aan dat je bij het aanmaken 'App Store' hebt gekozen).

Je hebt wel veel provisioning-files inderdaad; Ik gebruik zelf maar 3 provisioning-files: Developing, ad-hoc distribution en App Store distribution, allen met een App Id met wildcard. Ik zou me kunnen voorstellen dat er ergens wat niet helemaal klopt. Ikzelf zou gewoon alle provisioning-files wissen en van mijn Mac verwijderen, uit de iPhone developer program alle provisioning-files weghalen en dan opnieuw beginnen, maargoed ik ben er nu ook wat meer in thuis om dat zomaar te doen.

Oh, en had je 'Entitlements.plist' verwijderd? (ook de tekst weghalen bij 'code signing entitlements' net boven de plek waar je de juiste provisioning-file invult.).Dat is namelijk voor Ad-Hoc Distribution.

Beknopt zou ik zeggen (en ik moet het uit het hoofd doen dus als het er NET iets anders staat, niet schrikken. Ik probeer je alleen te helpen, anders wordt het vanavond laat pas):

- Controleer je .plist op de juiste CFBundleIdentifierResource (even uit het hoofd...) waar wellicht nu staat 'com.yourdomain.{PRODUCT_NAME}' vul je (bijvoorbeeld) in 'nl.timvanbeers.EFteller
- Controleer je certificaat en gekoppelde provisioning-file voor Ad-Hoc distribution
- en mijn tip: volg de stappen op de Program Portal, die werken echt perfect!
Ik heb het veranderd in nl.timvanbeers.Efteller
Nu zie ik in iedergeval een waarschuwing bij de build dat is deze:



Misschien ligt het hieraan? Wat kan ik hier aan doen?

Greetz
  #11  
Oud 10 April 2009, 15:54
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

heeft je iPhone OS 2.2 of 2.2.1? volgens je signature '2.2', dat zou er mee te maken kunnen hebben, anders zou ik die provisioning-file voor de App Store van je App controleren, en desnoods opnieuw aanmaken en al die andere provisioning-files van je Mac verwijderen. even een 'schone lei' maken.
  #12  
Oud 10 April 2009, 15:57
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Malork Bekijk bericht
heeft je iPhone OS 2.2 of 2.2.1? volgens je signature '2.2', dat zou er mee te maken kunnen hebben, anders zou ik die provisioning-file voor de App Store van je App controleren, en desnoods opnieuw aanmaken en al die andere provisioning-files van je Mac verwijderen. even een 'schone lei' maken.
Nee 2.2.1 sorry ik haat mn signature updaten. (zal even doen). Dus gewoon even nieuwe Provisioning profiles maken maken? (ik heb mijn app al wel op mijn iphone staan, dat werkt). krijg ik die dan nog wel geupdate etc.?

Greetz,

Laatst gewijzigd door Tim14ww; 10 April 2009 om 15:58. Reden: er stond 2x greetz,
  #13  
Oud 10 April 2009, 16:11
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Je hebt voor elk stadium een apart certificaat en provisioning, dus bijvoorbeeld:

- testen: Developing certificaat en Developing provisioning
- Ad-Hoc: Distribution certificaat en Ad-Hoc provisioning
- App-Store: Distribution-certificaat en App Store provisioning

Dat je app tijdens het testen op je iPhone komt, wil niet zeggen dat het certificaat en provisioning voor Ad-Hoc en/of App Store dat ook zijn.

Oh ja, had je trouwens 'Build en Go' gedaan of alleen 'Build'? Indien 'Build en Go' zal dat de melding kunnen verklaren, indien alleen 'Build' (vanuit het menu) zou dan geen errors moeten geven en het 'build results' log zou dan netjes die codesign en provisioning in het build-resultaat terug moeten geven. Het uitgebreide log krijg je door, als je vanuit het 'Build' menu "Build Results" kiest, in het venster wat je dan krijgt linksonder op een van de icoontjes te klikken (weet zo uit het hoofd niet welke).

Nogmaals. het beste wat je kan doen is controleren of de certificaten en provisioning-files op de Developer Program Portal actief en geldig zijn, zo niet, dan deze opnieuw aanmaken en installeren. Provisioning-files zijn gekoppeld aan certificaten, en andersom.
  #14  
Oud 10 April 2009, 23:33
Thaurin's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 141
Standaard

Ik heb net toevallig vanmiddag het hele zaakje doorgelezen. Wat een hoeveelheid stappen met potentieel voor ****-ups, man. Ik zou het gewoon allemaal nog een keer nalopen volgens de documentatie op de portal.
  #15  
Oud 11 April 2009, 00:36
Malork's schermafbeelding
» iPhone 4S 32GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2008
Locatie: Landgraaf
Berichten: 178
Stuur een bericht via MSN naar Malork
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thaurin Bekijk bericht
Ik heb net toevallig vanmiddag het hele zaakje doorgelezen. Wat een hoeveelheid stappen met potentieel voor ****-ups, man. Ik zou het gewoon allemaal nog een keer nalopen volgens de documentatie op de portal.
haha ja ik geloof dat ik dat ook al een keer of 3 verteld heb
  #16  
Oud 11 April 2009, 01:01
Thaurin's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 141
Standaard

Ik moet zeggen dat ik had verwacht dat Build&Go naar je iPhone veel meer problemen zou geven. Dat is eigenlijk vrij pijnloos, in tegenstelling tot wat ik eerder heb gelezen op internet. Zo hoef je eigenlijk in Xcode project helemaal niets in te stellen als je je provisioning profile maar goed hebt geinstalleerd. Geen bundle identifyer in Info.plist die exact moet overeenkomen, ofzo, of nieuwe build phases. Dan was het nog ingewikkelder op de jailbreak methode.
  #17  
Oud 22 April 2009, 18:31
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

Oke, ik ben er weer, het is me nog steeds niet gelukt, ik heb nog maar even alles op een rijtje gezet, dit zijn mn instellingen etc:
This

Echt niemand een idee? Er moeten toch meer mensen zijn met dit probleem

Greetz,
  #18  
Oud 22 April 2009, 18:59
Thaurin's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 141
Standaard

Ik heb echt geen idee. Ik heb nog geen distribution provisioning profile gemaakt. Je zal echt een stap gewoon verkeerd hebben uitgevoerd. Ik kan echt niks anders bedenken dan alles gewoon verwijderen en opnieuw beginnen.
  #19  
Oud 22 April 2009, 19:13
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 January 2009
Berichten: 155
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Thaurin Bekijk bericht
Ik heb echt geen idee. Ik heb nog geen distribution provisioning profile gemaakt. Je zal echt een stap gewoon verkeerd hebben uitgevoerd. Ik kan echt niks anders bedenken dan alles gewoon verwijderen en opnieuw beginnen.
dat heb ik dus zojuist gedaan,
  #20  
Oud 22 April 2009, 19:27
Thaurin's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 2.1]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 September 2008
Berichten: 141
Standaard

Vraag het ook even op iphonedevsdk.com?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
uploaden app lukt niet AlonzoMusic Ontwikkelen voor iOS 15 21 May 2011 02:37
Alle foto's in 1x uploaden, welke app? koekjedebij Muziek, foto & video 9 21 October 2009 22:35
Foutmelding app uploaden MinimumOSVersion Tim14ww Ontwikkelen voor iOS 1 11 May 2009 20:39
App data laten uploaden via iTunes? Veliremus Ontwikkelen voor iOS 2 9 March 2009 14:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:15.