Headlines&Nieuws berichten uitlezen

Headlines&Nieuws berichten uitlezen discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik jou was zou ik even dashcode op je mac installeren, dan kan je de interface met drag 'n drop veranderen. Ik heb het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 9 August 2010, 19:20
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Als ik jou was zou ik even dashcode op je mac installeren, dan kan je de interface met drag 'n drop veranderen. Ik heb het dashcode project en de map bijgevoegd bij dit bericht. Je moet dus ook nog een feed.php bestand hebben, waarvan de code hierboven staan. Als je nog vragen hebt, vraag ze!
Bijgevoegde bestanden
Bestandstype: zip iPhoneclub.dcproj.zip‎ (68,1 KB, 4x gelezen)
Bestandstype: zip iPhoneclub.zip‎ (49,1 KB, 4x gelezen)
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 9 August 2010, 19:33
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Even snel online gezet maar bij mij krijg ik geen feeds door ;<
iPhoneclub
  #23  
Oud 9 August 2010, 20:20
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Ook al feed.php in dezelfde map gezet en daar in attributes.js naar gelinkt?
  #24  
Oud 9 August 2010, 20:21
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Ik zit nu op MAC en heb Dashcode, heb ookal het project open.
Ik heb even de feed aangepast maar hij kan geen .asp lezen via de files zelf maar wel via de Simulator.

Hij geeft nu fout aan: http://dannyhtek.nl/testapp/feed.php does not appear to be a valid RSS or Atom feed.
(Ik wil de RSS van een andere website lezen)

Laatst gewijzigd door dannyhtek; 9 August 2010 om 20:48.
  #25  
Oud 9 August 2010, 21:03
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Allereerst, asp heeft hier niets mee te maken.

Het probleem zit erin dat je feed:// moet vervangen door http://
  #26  
Oud 9 August 2010, 21:08
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Gedaan, het ziet er als volgt uit.
Dit is mijn attribute.js
Code:
"feedURL": "http://dannyhtek.nl/testapp/feed.php",
Dit is mijn feed.php
Code:
<?php 
$data = file_get_contents("feed://www.rodajc.nl/feed.asp");

if ($data != "") {
	echo $data;
} else {
	echo "Fout: kon de feed niet lezen";
}
?>
Zonder resultaat
  #27  
Oud 9 August 2010, 21:24
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Sorry, ik was zonet waarschijnlijk een beetje onduidelijk. Je moet in attributes.js wl feed:// gebruiken, maar in feed.php http:// . Begrijp je?
  #28  
Oud 9 August 2010, 21:32
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Probeer jij eens de RJC feed - Roda JC - Nieuws
Bij mij werkt ie dus echt niet
  #29  
Oud 9 August 2010, 23:19
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Hij doet het gewoon op mijn iPod, maar ik begrijp denk ik waarom hij het niet doet als je dit adres in feed.php opgeeft: hij verwijst naar een ander adres, namelijk Browser Error Page. Probeer dat anders eens.
  #30  
Oud 9 August 2010, 23:31
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

De link zelf linked inderdaad door na die mac reader.
Maar zodra ik deze invoer bij feed.php werkt ie niet..

Laatst gewijzigd door dannyhtek; 9 August 2010 om 23:36.
  #31  
Oud 9 August 2010, 23:47
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Ik kijk morgen wel even voor je.
  #32  
Oud 10 August 2010, 12:16
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Ik snap eerlijk gezegd niet wat het probleem was. Bij mij doet hij het gewoon als ik in feed.php http://www.rodajc.nl/feed.asp invul... Je kan het hier weer zien.
  #33  
Oud 10 August 2010, 20:18
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Lol, bij mij doet ie 't echt niet :S Net weer de files gedownload, attributes+feed.php aangepast en geupload.
Zelfde probleem - http://www.dannyhtek.nl/rssreader

Laatst gewijzigd door dannyhtek; 10 August 2010 om 20:22.
  #34  
Oud 10 August 2010, 21:37
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Ik testte het op mijn mac, nu ik het op mijn iPod probeer werkt het ook niet. Heel raar...
  #35  
Oud 10 August 2010, 21:40
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Frog Bekijk bericht
Ik testte het op mijn mac, nu ik het op mijn iPod probeer werkt het ook niet. Heel raar...
Ja :/ maar de link van jou werkt wel op mn iPhone, lulz :/' toch maar PHP?
  #36  
Oud 10 August 2010, 21:47
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Ik weet nu wel wat de fout veroorzaakt, alleen nog niet waarom. Als je regel 108 (document.getElementById("secondHeadlines").object.reloadData() in RSSSupport.js weghaalt doet hij het wel, maar ik weet nog niet waarom dat het probleem oplost. Je ziet dan ook alleen nog maar de bovenste koppen.
  #37  
Oud 10 August 2010, 21:48
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DANNYY Bekijk bericht
Ja :/ maar de link van jou werkt wel op mn iPhone, lulz :/' toch maar PHP?
Werkte mijn link wel op jouw iPhone? Bij mij doet hij het niet

Edit: toch wel, nvm.
  #38  
Oud 10 August 2010, 21:51
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Nou eigenlijk wil ik de laatste 5 artikels, dit heb ik ookal ingesteld.
Eigenlijk zou ik het fijn vinden dat je op bijv 'More News' moet drukken en dat ie dan overige artikelen laadt..

edit
Hmm nu werkt ie wel, niets is verder veranderd enkel opnieuw geupload? wth..
http://www.dannyhtek.nl/rssreader

Laatst gewijzigd door dannyhtek; 10 August 2010 om 21:56.
  #39  
Oud 10 August 2010, 21:57
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Probleem opgelost, het werkt nu wel bij mij. Het lag aan een fout in de RSS feed van Roda JC die nu op miraculeuze wijze opeens weg is.

Edit: dat More News is redelijk makkelijk te maken. Give me 2 sec.
Edit 2: het icoon is nu nog steeds het iPhoneclub icoon btw.

Laatst gewijzigd door Frog; 10 August 2010 om 21:59.
  #40  
Oud 10 August 2010, 22:01
» iPod touch 8GB (v2) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Berichten: 379
Standaard

Ik haalde de Roda JC feed door de RSS validator en een paar minuten later was het probleem opgelost.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:16.