Problemen met Device

Problemen met Device discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hey, Ik heb de laatste tijd problemen bij het testen van mijn app. Ik wil easy APNS implementeren , maar als ik op een device ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29 September 2010, 11:56
sukk1e's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2010
Berichten: 134
Standaard Problemen met Device

Hey,

Ik heb de laatste tijd problemen bij het testen van mijn app.
Ik wil easy APNS implementeren , maar als ik op een device wil testen sluit de applicatie gelijk af na de loadingscreen met als message:
"the program debugged is not being run". Als ik hierop google krijg ik allemaal results over provision profile problemen, maar ik heb hier ook al alles mee geprobeerd. Het herdownloaden en installeren. Het aanmaken van nieuwe profiles. Allemaal met geen succesvol resultaat.

Dit probleem heb ik verder ook niet bij de applicaties die ik ontwikkel met deze profiles. Pas als ik de code van de Easy APNS probeer te implementeren begint dit probleem op te duiken.

Iemand enig idee waar het aan kan liggen?


p.s. in de simulator doettie het wel maar dan gaat het registreren van een device natuurlijk niet.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29 September 2010, 12:52
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Lijkt me dat er iets fout gaat op de iPhone in de didRegisterForRemoteNotificationsWithDeviceToken

aangezien die niet in de simulator wordt uitgevoerd, maar wel op je device. Waarschijnlijk wordt daar iets aangeroepen wat nog niet genitialiseerd is, en waardoor de app crasht.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
  #3  
Oud 29 September 2010, 13:24
sukk1e's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2010
Berichten: 134
Standaard

Btw ik test het op een simlockvrije iPhone. Zou dit een oorzaak kunnen zijn?

edit: anders apps kan ik wel push van ontvangen btw.

Laatst gewijzigd door sukk1e; 29 September 2010 om 13:33.
  #4  
Oud 29 September 2010, 13:50
sukk1e's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2010
Berichten: 134
Standaard

P.S.
Zelfs met de APNS testclient app van urbanairship, soortgelijk iets maar meer kant-en-klaar crash ik.

Zo raar. Ik heb ook al topic daarzo geopend.
  #5  
Oud 29 September 2010, 14:47
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Heb je je bundle identifier goed staan in je .plist?
en is APNS geactiveerd voor het provisioning profile? (kan je in je developer portal instellen)
  #6  
Oud 29 September 2010, 15:02
sukk1e's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2010
Berichten: 134
Standaard

Yup en yup,

Ik kan in target - get info ook niet de goede provisioning profile gebruiken als ik me bundle identifier fout heb. Dus dit heb ik al aantal keer gechecked.

APP ID :
APNS
Enabled for Development
Enabled for Production

en de provisioning profile tab staat ie gekoppeld aan deze applicatie.
Ik was begonnen met de dev, maar later ook production aangezet om te kijken of het daar aan lag.
  #7  
Oud 29 September 2010, 16:28
sukk1e's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 April 2010
Berichten: 134
Standaard

soms krijg ik ook de message

"Error launching remote program: failed to get the task for process 7749."

7749 is soms 7769 en soms ander nummer, lijkt random lol
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Apps van een Jailbroken Device naar een Non-Jailbroken Device overzetten DonThierry Archief 2 22 April 2011 16:25
Windows: Plaats de schijf die meegeleverd is met Apple Mobile Device (Recovery Mode) dEvoRaver iTunes 15 16 August 2010 18:02
peripheral device sancaman iPhone algemeen 6 23 May 2009 23:47
iPhone 1e gen.: Preparing your device Flirt Gaudio Unlock 2 30 January 2009 13:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:07.