Xcode 4 Build Failed

Xcode 4 Build Failed discussie in Ontwikkelen voor iOS forum; ( verdwijnt na registratie ) Hee, Ik zit met het volgende probleem. Ik ben met een app bezig in Xcode 4 en krijg ik steeds de melding "Build Failed" als ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Development > Ontwikkelen voor iOS
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 March 2011, 17:18
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2009
Berichten: 137
Send a message via twitter to Jeroen0704
Standaard Xcode 4 Build Failed

Hee,

Ik zit met het volgende probleem. Ik ben met een app bezig in Xcode 4 en krijg ik steeds de melding "Build Failed" als ik de app archive. Eerst werkte dit altijd goed, maar gisteren opeens niet meer. Ik krijg geen errors of warnings en bij de logs-viewer heb ik overal een groen vinkje.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2011, 18:24
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2011
Locatie: Heemstede
Berichten: 63
Standaard

hallo,

Ik heb het zelfde probleem, met archiven, mijn error heet: "invalid archive"
  #3  
Oud 25 March 2011, 21:29
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2011
Locatie: Heemstede
Berichten: 63
Standaard

[EDIT] bij mijn error is het gelukt...
  #4  
Oud 27 September 2011, 11:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 September 2011
Berichten: 7
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jeroen0704 Bekijk bericht
Hee,

Ik zit met het volgende probleem. Ik ben met een app bezig in Xcode 4 en krijg ik steeds de melding "Build Failed" als ik de app archive. Eerst werkte dit altijd goed, maar gisteren opeens niet meer. Ik krijg geen errors of warnings en bij de logs-viewer heb ik overal een groen vinkje.

Weet iemand hoe ik dit probleem kan oplossen?
En als je Build & Run doet. Krijg je dan gewoon simulator met je App?
  #5  
Oud 27 September 2011, 11:50
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2009
Berichten: 484
Standaard

Zorg ervoor dat je geen spaties in je application_name hebt. Dit ging bij xcode3 ook altijd fout.
__________________
Software Engineer
iPhone Developer
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Problemen Jailbreak 4.2.1 FAILED Failed en nog eens Failed hezzens Jailbreak 19 28 August 2011 12:35
this device isn't eligible for the requested build werme022 Archief 2 15 May 2011 22:19
leuke build games? casper22 iPhone Games 3 30 December 2010 12:30
xCode Build & Go Jailbreak Kets Ontwikkelen voor iOS 4 20 May 2010 18:58
Windows: 7 build (Build 7100), iTunes 8.2.0.23 (fout 11556) vlijmen iTunes 3 25 June 2009 13:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:25.