poorten open zetten xbmc icefilms

poorten open zetten xbmc icefilms discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb net bij iemand een apple tv2 neergezet met alles erop en eraan. als ik via icefilms een film wil kijken word hij niet ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 7 January 2012, 00:40
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard poorten open zetten xbmc icefilms

ik heb net bij iemand een apple tv2 neergezet met alles erop en eraan.

als ik via icefilms een film wil kijken word hij niet geopend wel probeert hij het.
als ik de stekker rechtstreeks in de modem doe dan werkt het wel.

moet ik poorten open zetten?zo ja welke poorten ik vind er niks over.
de router linksys wrt54g staat al in dmz op adres van atv2 192.168.1.103


alvast bedankt voor eventuele reacties

inmiddels doen de gewone films het wel maar hd films niet hij probeert ze te openen maar meer ook niet.

dit is een raar iets.als ik er een betaalde account inzet van megaupload dan doen de hd films het wel terwijl hij aan de router hangt en zonder account niet.

hang ik de atv2 direct aan de modem pakt hij wel hd zonder account

Laatst gewijzigd door martijndk1983; 7 January 2012 om 01:44.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 January 2012, 15:11
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

Hallo

Zo'n probleem heb ik ook.
Ik heb mijn apple tv 2 ook laten jailbreaken met alles erop.
Maar icefilms laad af en toe maar een film.
Bij me buurman doet hij het wel.
Die heeft een andere modem.
Ik heb upc fiber 60 mb met een thomson modem en router in een.

Ik ben dagen aan het zoeken wat ik kan en moet veranderen maar ik kom er niet uit.

  #3  
Oud 7 January 2012, 15:45
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 March 2010
Locatie: omgeving Amsterdam
Berichten: 570
Standaard

hier nog 1....
  #4  
Oud 7 January 2012, 17:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2012
Berichten: 19
Standaard

Jullie zullen Navi-X moeten installeren waar Icefilms als sitescraper gentegreerd in zit. Als je die methode gebruikt zal je veel minder last hebben van zulke storingen.
  #5  
Oud 7 January 2012, 19:51
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

inderdaad dat helpt.
alleen nu krijg ik geen subs

wont work,ondertitel is only for movies
  #6  
Oud 7 January 2012, 22:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2012
Berichten: 19
Standaard

Je ondertitel addon instellen op "handmatige zoekopdracht toestaan" en zelf een ondertitel zoeken zal jouw probleem verhelpen. Dit doe je door de ondertitel in het addon menu te configureren en naar advanced te gaan.
  #7  
Oud 7 January 2012, 23:59
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

Ja dat werkt op zich wel maar Icefilms hoort toch gewoon te werken?
Via navi x werkt toch lastiger.
Kan ik in die Thomson modem niet wat aanpassen zodat hij Icefilms goed laat werken?
Ik heb ergens gelezen dat ik een andere modem moet hebben (een domme) en dan een andere router er bij zetten. Maar UPC wil niet omruilen.
  #8  
Oud 8 January 2012, 00:29
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door eddyvdbor Bekijk bericht
Ja dat werkt op zich wel maar Icefilms hoort toch gewoon te werken?
Via navi x werkt toch lastiger.
Kan ik in die Thomson modem niet wat aanpassen zodat hij Icefilms goed laat werken?
Ik heb ergens gelezen dat ik een andere modem moet hebben (een domme) en dan een andere router er bij zetten. Maar UPC wil niet omruilen.

Ik heb bij die maar van mijn zijn ziggo modem dom laten maken door ziggo en er een dlink router achter gezet nu werkt het
  #9  
Oud 8 January 2012, 10:22
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2010
Locatie: Ermelo
Berichten: 14
Standaard

UPC doet dat niet.
  #10  
Oud 8 January 2012, 14:33
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2011
Berichten: 12
Standaard

Ik heb ongeveer hetzelfde probleem, hij opent alles van YouTube, vimeo, etc.
Maar icefilms opent hij van de 100x dat ik probeer maar 1x ofzo wat.
Als ik die weer afsluit en vervolgens weer open doet hij het vaak niet.
Ik heb NAVi-x genstalleerd via add-ons-install VROM zip file, echter als ik dan naar Get add-ons ga, zie ik NAVi-x niet staan...
Wat doe ik fout?
  #11  
Oud 8 January 2012, 15:33
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Probleem was bij mij opgelost door een primium account bij mega upload te nemen
Zonder account zitten er wacht tijden op het wisselen tussen films

Eric
__________________
Iphone 4s 5.1/ ipad2 5.1 / Apple tv / iMac 21 Inch.
  #12  
Oud 8 January 2012, 16:22
Lucien1966's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 9.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 August 2008
Berichten: 536
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric_b Bekijk bericht
Probleem was bij mij opgelost door een primium account bij mega upload te nemen
Zonder account zitten er wacht tijden op het wisselen tussen films

Eric
Hoi Eric,

Het klopt niet echt wat jij zegt, want ik heb helemaal geen mega upload account en kan toch zonder enige problemen alle icefilms bekijken, zonder wachttijden ;-)
Ik heb (nog) niet mijn ATV2 geupgrade
__________________
there are no strangers, just friends who never met before
  #13  
Oud 8 January 2012, 16:51
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Ik kon ook alle films bekijken
Alleen als ik binnen een minuut ofzo naar een andere film ging dan werkte dat niet
En met een account wel

Eric
  #14  
Oud 9 January 2012, 19:48
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2011
Berichten: 12
Standaard

Ok, navi-x staat er nu ook op. Maar ook films die ik hieruit wil afspelen werkt niet.
Bekabelde verbinding geprobeerd, hiermee veranderd er ook niets helaas.
Megauploadaccount heb ik nu ook, althans ik heb betaald maar moet ik dan ergens (op apple tv ofzo) nog wat instellen?

Alvast bedankt
  #15  
Oud 9 January 2012, 21:22
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Ja je moet bij de instellingen van icefilms op de Apple tv je gegevens invullen
Anders heeft het nog geen zin

Eric




Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sheriff1983 Bekijk bericht
Ok, navi-x staat er nu ook op. Maar ook films die ik hieruit wil afspelen werkt niet.
Bekabelde verbinding geprobeerd, hiermee veranderd er ook niets helaas.
Megauploadaccount heb ik nu ook, althans ik heb betaald maar moet ik dan ergens (op apple tv ofzo) nog wat instellen?

Alvast bedankt
  #16  
Oud 9 January 2012, 21:29
» iPhone NL 16GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric_b Bekijk bericht
Ja je moet bij de instellingen van icefilms op de Apple tv je gegevens invullen
Anders heeft het nog geen zin

Eric

je bedoelt een megaupload account neem ik aan.

als je dat bedoelt klopt het niet want hij kan ook afspelen zonder.

bij mij speelt hij zonder
bij een maat weer met.dus dus soms moet het soms neit waarom weet ik neit
  #17  
Oud 9 January 2012, 21:49
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Hij speelt ook af zonder account alleen met account werkt het allemaal een stuk beter.
Maar goed jij zegt dat het niet klopt dus dat zal dan wel .
Alleen mijn ervaring na bij 6 kennisen een apple tv te hebben geinstalleerd is anders.

Eric


Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijndk1983 Bekijk bericht
je bedoelt een megaupload account neem ik aan.

als je dat bedoelt klopt het niet want hij kan ook afspelen zonder.

bij mij speelt hij zonder
bij een maat weer met.dus dus soms moet het soms neit waarom weet ik neit
  #18  
Oud 10 January 2012, 08:08
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2011
Berichten: 12
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Eric_b Bekijk bericht
Ja je moet bij de instellingen van icefilms op de Apple tv je gegevens invullen
Anders heeft het nog geen zin

Eric
Waar kan ik deze instellingen ergens vinden dan?
  #19  
Oud 10 January 2012, 13:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 July 2009
Berichten: 67
Standaard

Open xbmc ga dan naar systeem
Kies add-ons
Kies genstalleerde add-ons
Kies video add-ons
Kies icefilms
Kies configureren
Kies megaupload
En daar kan je de gegevens invullen en sluit af met ok

Eric






Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Sheriff1983 Bekijk bericht
Waar kan ik deze instellingen ergens vinden dan?
  #20  
Oud 10 January 2012, 20:40
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 June 2011
Berichten: 12
Standaard

Super, Thanks!

Het werkt nu!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
720p HD Icefilms (XBMC) Geert1976 Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 18 11 January 2012 13:00
ondertiteling icefilms mikeh Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 6 9 January 2012 19:36
hoe zet je icefilms op XBMC de vos Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 2 7 November 2011 19:59
Poorten naast poort 80 ardtimmerman iPhone algemeen 1 28 April 2011 12:49
wachtwoorden/poorten wijzigen? levirobben Archief 1 2 January 2010 18:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:07.