Advancesettings.xml unlimited cache

Advancesettings.xml unlimited cache discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi Heeft iemand dit al gedaan op de appltv2. Zo ja hoe moet dit ....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 February 2012, 15:08
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard Advancesettings.xml unlimited cache

Hoi

Heeft iemand dit al gedaan op de appltv2. Zo ja hoe moet dit .
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 February 2012, 15:19
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Er is geen "unlimited cache" setting.
Hier kun je alle settings zien van de advancedsettings.xml
userdata/advancedsettings.xml - XBMC

Misschien bedoel je
<cachemembuffersize>5242880</cachemembuffersize>
Daar zou je mee kunnen proberen te spelen. Dit getal is precies 5MB.
Hoe groter die buffer, hoe meer hij in het geheugen heeft om af te spelen, maar ook hoe meer geheugen hij verbruikt. De regel is aantal MB cache * 3 = extra geheugenverbruik. Je kan hem dus niet zo maar op 100MB instellen, dat gaat niet werken. Dat is ook vrij nutteloos trouwens. Als je geen problemen hebt met afspelen van films dan zou ik hier niet aanzitten.
  #3  
Oud 12 February 2012, 15:31
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Ik had het op de xmbc hub gelezen dat je document als xml in je appletv2 zet en de size is 0.
  #4  
Oud 12 February 2012, 15:59
» iPhone 5 64GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 August 2008
Berichten: 1.115
Standaard

Ja dat zou je dan idd als "unlimited cache" kunnen zien, gaat idd om die cache buffer.
De ATV heeft echter maar beperkt intern geheugen over dus ik weet niet of je dan vaak tegen cache buffer errors aan gaat lopen, maar je kan het altijd proberen.

Waarom wil je het proberen, spelen dingen niet goed af?
  #5  
Oud 12 February 2012, 16:24
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Glaantje,

Ik zat een vanochternd een film te kijken, film was in 2 delen.
Nou goed na 3 kwartier bufferen, speelt haperig, ik weet of het aan mijn internet lag. Was gewoon een dvd versie. Weet jij enige idee, is het druk op de server,
  #6  
Oud 13 February 2012, 10:40
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 42
Standaard

Ik heb zaterdag het filtje erin gezet met 0. Ik merk totaal geen verschil.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Appltv2 cache full Thakoer Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 17 26 February 2012 13:56
Cache Failure Cydia lbroek1 Jailbreak apps en thema's 0 26 January 2011 14:41
Cydia Cache Failure Deikesu Jailbreak apps en thema's 2 17 March 2009 22:24
Telfort "Surf & Mail unlimited", geen verbindinge EDGE met iPhone, Help! JochemW KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 7 10 March 2008 21:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:32.