Appltv2 cache full

Appltv2 cache full discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik Krijg de melding cache full wat moet ik doen enige oplossingen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 February 2012, 13:59
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard Appltv2 cache full

Ik Krijg de melding cache full wat moet ik doen enige oplossingen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 11 February 2012, 14:07
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 December 2009
Locatie: R'Dam
Berichten: 195
Standaard

ssh naar je device en haal de volgende dirs leeg

/private/var/mobile/Library/Caches/AppleTV/Video/LocalAndRental

/private/var/mobile/Library/Caches/AppleTV/Video/Other
  #3  
Oud 11 February 2012, 14:10
» iPhone 5s 16GB (Goud) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 February 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 351
Standaard

Thanks, ga zo doen. Maar kan je ook zo doen dat je deze melding niet meer krijgt?
  #4  
Oud 25 February 2012, 01:19
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 89
Standaard

als de cache full is
kan het dan zijn dat de apple tv ook langzamer gaat afsluiten

is het goed om die dan regelmatig leeg te maken
  #5  
Oud 25 February 2012, 17:14
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door SoloX Bekijk bericht
ssh naar je device en haal de volgende dirs leeg

/private/var/mobile/Library/Caches/AppleTV/Video/LocalAndRental

/private/var/mobile/Library/Caches/AppleTV/Video/Other
Als ik deze volg, deze aanwijzingen? dan kom ik er niet bij de cache?

Zou het kunnen dat die hem ook automatisch leegmaakt?

of hoe moet ik het zien, Mobile is er uiteraard -- > library ook -- > caches ook -- > apple tv -- > ook en dan houd het op?
  #6  
Oud 25 February 2012, 17:20
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 89
Standaard

hier staat wel alles
ik werk met filezilla
  #7  
Oud 25 February 2012, 19:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sentinaal Bekijk bericht
hier staat wel alles
ik werk met filezilla
Hmm... Iemand ervaring met winscp waarbij dit bij jullie ook zo is ? of dat ik echt filezilla hier voor nodig heb?

Filezilla heb ik net trouwens ook even geinstalleerd, maar dat werkte niet , kon niet inloggen op de host.

Maar het lijkt me stug dat met winscp dit niet zou moeten lukken ?
  #8  
Oud 25 February 2012, 19:38
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuestionMan Bekijk bericht
Filezilla heb ik net trouwens ook even geinstalleerd, maar dat werkte niet , kon niet inloggen op de host.
Ook niet met SFTP en poort 22?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #9  
Oud 25 February 2012, 20:28
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door timosha Bekijk bericht
Ook niet met SFTP en poort 22?
Nee beide geprobeerd, het wilde niet lukken.

Maar ik vind het zo raar dat die in scp dan niet weergeven word?
  #10  
Oud 25 February 2012, 20:46
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Zit er geen cron package in die kan geinstalleerd worden ?
Met cron kan je dan bvb elke nacht deze leegmaken.
  #11  
Oud 25 February 2012, 20:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Zit er geen cron package in die kan geinstalleerd worden ?
Met cron kan je dan bvb elke nacht deze leegmaken.
Ja dat zou mischien best kunnen.

Want als ik de 2 de pagina's volg.. kom ik niet bij de pagina 's.

Ik denk wat jij aangeeft macfreaker dat ze dat bij mijn erop hebben gezet.

Want ik zit nu ook naar een filmpje te kijken op youtube, waar met winscp wel die mappen erop staan die hier in het forum worden weergeven.

Dus zou het kunnen wat jij zegt macfreaker als die er niet bij mijn op staan dat ik dan dat programma erop heb wat jij zegt?
  #12  
Oud 25 February 2012, 21:14
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Zit er geen cron package in die kan geinstalleerd worden ?
Met cron kan je dan bvb elke nacht deze leegmaken.
Cron jobs gestuurd door een crontab op een Apple TV 2? Niets is onmogelijk, maar dat gaat een moeilijke oefening worden vrees ik
  #13  
Oud 25 February 2012, 21:15
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.184
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Op het eerste zicht is er geen package met crontab dat geinstalleerd kan worden.
Ben ondertussen ook al aan het googlen.
  #14  
Oud 25 February 2012, 21:30
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Antwoord verwijderd. Werd iets te technisch voor dit topic.
  #15  
Oud 25 February 2012, 22:37
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macfreaker Bekijk bericht
Op het eerste zicht is er geen package met crontab dat geinstalleerd kan worden.
Ben ondertussen ook al aan het googlen.
Tja vreemd idd,

Maja heb gelukkig nog geen problemen met de cache, maar vroeg het me af toen ik dit topic las waarom ik dat dan er niet bij heb staan.
  #16  
Oud 26 February 2012, 10:52
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 21 January 2012
Berichten: 42
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuestionMan Bekijk bericht
Hmm... Iemand ervaring met winscp waarbij dit bij jullie ook zo is ? of dat ik echt filezilla hier voor nodig heb?

Filezilla heb ik net trouwens ook even geinstalleerd, maar dat werkte niet , kon niet inloggen op de host.

Maar het lijkt me stug dat met winscp dit niet zou moeten lukken ?

Ik krijg hem wel leeg met winscp.
  #17  
Oud 26 February 2012, 11:17
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.397
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door QuestionMan Bekijk bericht
Tja vreemd idd,
Eigenlijk is dat niet zo vreemd Een cron job met configuratie in een crontab is niet zo evident op een iOS apparaat.
  #18  
Oud 26 February 2012, 13:56
» iPhone 4S 16GB (Zwart)  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2012
Berichten: 71
Standaard

Heb het al gevonden, is al gelukt

Niet goed genoeg gezocht

Dankje
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Cache Failure Cydia lbroek1 Jailbreak apps en thema's 0 26 January 2011 14:41
bescherm folie iphone Zagg invisibleSHIELD Full Body of BodyGuardz Full Body sportingboy iPhone accessoires en onderdelen 9 14 May 2010 11:12
Foto: Foto Cache belachelijk groot? ma9ma Muziek, foto & video 2 29 March 2010 21:01
Cydia: Host unreachable - cache falure vivianv Jailbreak apps en thema's 0 23 September 2009 15:53
Cydia Cache Failure Deikesu Jailbreak apps en thema's 2 17 March 2009 22:24

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:04.