Nieuwe Apple tv

Nieuwe Apple tv discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo allemaal, Sinds een paar dagen heb ik Apple tv, alleen geeft mijn tv alles klein weer niet vol beeld dus. Ook sommige games pakt ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 March 2012, 23:59
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 26 September 2011
Berichten: 16
Standaard Nieuwe Apple tv

Hallo allemaal,

Sinds een paar dagen heb ik Apple tv, alleen geeft mijn tv alles klein weer niet vol beeld dus. Ook sommige games pakt hij niet voluit HD racing 2 en FIFA 12 wel maar en boel andere niet. Ok kan dit ?

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 12 maart 2012 om 23:13 ----------

Heb net dus ook een update gedaan maar krijg nu alleen in beeld geen signaal
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13 March 2012, 10:22
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Je moet even wat meer info geven. Je hebt een nieuwe Apple TV (black) en deze maakt geen gebruik van je volledige tv scherm?

Dit is vreemd, want als het goed is, gaat het via een HDMI kabel en zou hij automatisch de goede schermgrootte moeten vinden. Heb je al gekeken onder: Instellingen->beeld of er een mogelijkheid zit dit aan te passen? Anders moet het in je TV instellingen zitten.
  #3  
Oud 13 March 2012, 11:22
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 26 September 2011
Berichten: 16
Standaard

Ja ik heb dikke zwarte randen aan de zijkant. Op me tv kan ik niks Instellen heb. geprobeerd. Ook als ik op de zoom knop druk gebeurt er niks
  #4  
Oud 13 March 2012, 14:02
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Check op je Apple TV:

Settings-> Audio&Video->HDMI output of je daar iets kunt instellen. Ik zit niet achter mijn TV dus doe dit uit mijn hoofd.
  #5  
Oud 14 March 2012, 01:14
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 26 September 2011
Berichten: 16
Standaard

Nee er gebeurd dan niks, ligt het misschien aan de hdmikabel die ik gebruik? Krijg hem maar niet full screen
  #6  
Oud 14 March 2012, 10:51
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Lijkt me sterk dat het aan je kabel ligt. Het verschil in kabel zie je terug in de beeldkwaliteit. Het kan aan twee dingen liggen:

1. Instellingen Apple TV - maar die heb je gecheckt
2. Instellingen TV: Heb je een 'underscan' of 'overscan' functie in de instellingen van je TV? Jij hebt nl duidelijk te maken met een underscan.

Alleen zijn de instellingenmenu's van TV's niet zo overzichtelijk als Apple TV. Je moet dus even zoeken.

Welke Type TV heb je?
  #7  
Oud 14 March 2012, 10:54
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 26 September 2011
Berichten: 16
Standaard

Ik heb een Philips 201T echt del instellingen zijn er niet

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 14 maart 2012 om 09:58 ----------

Ik staat op overscan en heb alsnog zwarte randen
Bij onderscan heb ik nog kleiner beeld bij over scan en automatisch 1 cm groter
  #8  
Oud 14 March 2012, 11:53
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

http://download.p4c.philips.com/file...00_dfu_nld.pdf

Hmmmmm en de handleiding helpt ook niet veel: "Probeer een ander beeldformaat". Bedankt Phillips....

Ik zou de knop 'picture' eens proberen of de knop 'HDMI' maar dat heb je vast al gedaan.
  #9  
Oud 23 June 2012, 19:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 11
Standaard FIFA 12 via AirPlay

Goedemiddag!

Net in het bezit van een IPad 3 en wil direct de AirPlay uitproberen met FIFA 12 (atv al in bezit). Ik krijg alleen het geluid en hij vraagt om een controler.
Daarom even een checkvraag: kan je FIFA 12 via AirPlay spelen met iPad 3 als controler? Of moet je een iPhone als controler gebruiken? Wat moet ik doen om FIFA 12 via mijn tv te kunnen spelen?

Alvast bedankt voor het meedenken!

Groet, Robbert.
  #10  
Oud 24 June 2012, 16:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 February 2011
Locatie: lutjebroek
Berichten: 4
Standaard

bij het afspelen in itunes op het scherm klikken rechtermuis schermvullende weergave inschakelen mischien helpt dat?

beetje raar dat hier geen apparte indeling voor apple tv 3 is stoort me een beetje !!!
  #11  
Oud 27 June 2012, 20:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 11
Standaard

Hallo Louislink,

Dank voor jouw antwoord, maar volgens mij bedoelen we allebei iets anders.
iTunes gebruik je toch niet als je via AirPlay een game op je iPad af wilt spelen via je atv op je tv?

Kan iemand mij helpen? Hoe speel ik FIFA 12 af vanaf mijn iPad 3 op mijn tv mbv atv?

Alvast bedankt!
  #12  
Oud 27 June 2012, 22:59
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Heel simpel, in je multitask bar kan je kiezen voor airplay, daar kies je voor synchronisatie en voila, je kan fifa spelen via je ipad op je atv.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #13  
Oud 27 June 2012, 23:39
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 11
Standaard

Hallo King 1987,

Thanks voor je snelle reply. Ik herken jouw oplossing, alleen krijg ik dan wel geluid maar geen beeld. Heb jij dan een mogelijke verklaring? Zou enorm helpen!

Groet, Robbert.
  #14  
Oud 2 July 2012, 23:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 11
Standaard

Kan echt niemand mij verder helpen?
  #15  
Oud 3 July 2012, 11:48
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Ik heb zelf geen ervaring, maar volgens mij moet je je iPad laten mirroren met je ATV en moet je vervolgens je iPhone als controller gebruiken.

Ik begrijp niet waarom je alleen geluid hebt. Als Airplay (via de multitaskbar op je iPad) goed werkt zou zowel beeld als geluid moeten overgaan.
  #16  
Oud 3 July 2012, 20:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 August 2008
Berichten: 11
Standaard

Hallo Jap74 ea,

Zou het kunnen dat je perse met een Iphone als controller moet werken? Ik wil namelijk graag bediening via IPad en beeld+geluid via ATV op mijn tv. Zou het daaraan liggen (dat ik geen IPhone heb 'aangesloten' als controller)?

Groet, Robbert.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:04.