I Tunes vindt Apple TV (2) niet via Airplay(foutmelding-15000)

I Tunes vindt Apple TV (2) niet via Airplay(foutmelding-15000) discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Als ik vanaf I-Tunes via AIRPLAY verbinding wil maken met de Apple TV krijg is de melding dat er zich een onbekende fout heeft voorgedaan ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 July 2012, 19:18
» iPhone NL 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2012
Berichten: 3
Unhappy I Tunes vindt Apple TV (2) niet via Airplay(foutmelding-15000)

Als ik vanaf I-Tunes via AIRPLAY verbinding wil maken met de Apple TV krijg is de melding dat er zich een onbekende fout heeft voorgedaan tijdens verbinden (foutmelding-15000)

Voorheen ging dit allemaal zonder problemen, thuisdeling en alles is verder geregeld.

ITunes is versie 10.6.3.25 en Apple TV (2) is versie 5.0.2 (4250). Lijkt te komen na updaten I-Tunes. Heb vanwege dit probleem de Apple TV ook geupdate maar dat leverde dus geen resultaat op.
Wie weet de oplossing?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 July 2012, 20:05
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.3]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.766
Standaard

AirPlay fout -15000 is een probleem met de Firewall(s). AirPlay gebruikt het UDP (User Datagram Protocol) protocol en dat wordt door de een of andere Firewall tegengehouden.

Maak in de Firewall een uitzondering aan:

Citaat:
udp port 6002 iTunes
Dat komt niet door een update van iTunes maar door een recente update van Windows (en zijn Firewall).

PS:
Op een Mac kan dit probleem ook veroorzaakt worden door IPv6 te gebruiken in de netwerkinstellingen. Of dat in Windows ook het geval kan zijn weet ik niet.

Succes gewenst
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)

Laatst gewijzigd door timosha; 2 July 2012 om 21:21. Reden: Syntax
  #3  
Oud 2 July 2012, 21:19
» iPhone NL 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2012
Berichten: 3
Standaard

Hey Timosha,

Met opstarten laptop erbij, 2 minuten werk! Werkt als een tierelier, alleen de poort openzetten was genoeg heb niet de moeite genomen om de IPv6 uit te proberen
Gelukkig zijn er nog Guru's als de producenten te beroerd zijn om hun klanten goed in te lichten!!!

TNX!!!!!
Reageren

Labels
-15000, apple tv 2, i-tunes, vista


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Foutmelding 21 i tunes eska iTunes 0 27 May 2012 12:38
Windows: I Tunes vindt hoezen niet meer automatisch djarend iTunes 0 21 February 2011 14:18
Airplay op niet-Apple apps? ballegooier iPhone Apps 3 7 February 2011 11:10
i Tunes account / Apple ID niet eerder gebruikt in i Tunes Store daandaandaan iPhone algemeen 33 10 January 2011 18:23
Windows: Mijn apple-id wordt niet herkend op i-tunes beertjedoos iTunes 3 1 July 2009 21:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:17.