Gejailbreakt of niet?

Gejailbreakt of niet? discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik denk dat ik mijn AppleTV 2 heb gejailbreakt, maar ik zie geen FireCore logo. Hoort dat zo? Het gaat om de laatste versie van ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 April 2012, 13:21
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2011
Berichten: 2
Standaard Gejailbreakt of niet?

Ik denk dat ik mijn AppleTV 2 heb gejailbreakt, maar ik zie geen FireCore logo.
Hoort dat zo?
Het gaat om de laatste versie van de tethered jailbreak.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 April 2012, 13:24
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Staat de taal op NL, dan zul je geen logo zien. Schijnbaar wel wanneer je EN instelt. En als SSH werkt dan is de jailbreak gelukt.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #3  
Oud 12 April 2012, 14:12
» iPhone 5s 32GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 January 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik heb even gecheckt en dat klopt.
Kan ik hem wel gewoon op NL laten staan?
  #4  
Oud 12 April 2012, 14:18
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robdonderwinkel Bekijk bericht
Ik heb even gecheckt en dat klopt.
Kan ik hem wel gewoon op NL laten staan?
Ja hoor. Werkt bij mij.
  #5  
Oud 12 April 2012, 14:19
» iPhone 6s 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 August 2009
Locatie: Friesland
Berichten: 45
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door robdonderwinkel Bekijk bericht
Ik heb even gecheckt en dat klopt.
Kan ik hem wel gewoon op NL laten staan?
Das geen enkel probleem!
__________________
www.jolmers.com
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Windows: iPod touch 4g kan niet update naar 4.3.3 (niet Gejailbreakt) Asseldonk97 iTunes 5 8 May 2011 14:15
iPhone 3Gs (gejailbreakt) vind T-Mobile niet reno1 T-Mobile 1 22 August 2010 17:24
iPhone: 3.1.3 3GS krijg ik niet gejailbreakt Florine v Cornbach Dorens Jailbreak 9 2 April 2010 10:18
gejailbreakt na update maar werkt niet? Judje23 Archief 0 10 August 2009 18:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:41.