XBMC remote instellen?

XBMC remote instellen? discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik probeer nu al enkele dagen mijn xbmc remote werkend te krijgen maar telkens zonder resultaat. Dat is normaal toch alleen maar het ip adres ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 August 2012, 19:15
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 191
Standaard XBMC remote instellen?

Ik probeer nu al enkele dagen mijn xbmc remote werkend te krijgen maar telkens zonder resultaat. Dat is normaal toch alleen maar het ip adres invoeren + de poortnr????
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 August 2012, 19:27
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.393
Standaard

Wat bedoel je met "mijn XBMC remote"? Bedoel je de app XBMC Remote uit de App Store of iets anders?
__________________
"Es ist schwieriger, eine vorgefasste Meinung zu zertrmmern als ein Atom." (A. Einstein)
  #3  
Oud 12 August 2012, 19:43
» Ik heb geen iPhone [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2010
Locatie: Antwerpen
Berichten: 191
Standaard

Ik bedoel idd die app uit de appstore

Home
  #4  
Oud 12 August 2012, 19:46
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.393
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door fiestaboyke Bekijk bericht
Ik bedoel idd die app uit de appstore
Dat appje ken ik niet. Ik gebruik XBMC Remote uit de App Store maar dat is iets anders dan XBMC Commander dat jij gebruikt.

In mijn geval heb ik in de XBMC instellingen wel moeten aanklikken dat XBMC mag bestuurd worden met HTTP op poort 8080.

Sorry, dan kan ik niet helpen

Succes verder

Laatst gewijzigd door timosha; 12 August 2012 om 20:56.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
xbmc maltje Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 15 January 2012 19:14
xbmc astramen Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 1 28 October 2011 14:28
Handleidingen:XBMC iPhone Remote Amp. Wiki - Handleidingen 21 13 June 2009 22:38

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:29.