Caches van SportsDevil...?

Caches van SportsDevil...? discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Is het zo dat je bij het gebruik van sportsdevil, een caches moet legen zoals bij icefilms, of is dat niet nodig? Ik hoor graag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 January 2013, 17:13
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 September 2012
Locatie: Utrecht
Berichten: 62
Standaard Caches van SportsDevil...?

Is het zo dat je bij het gebruik van sportsdevil, een caches moet legen zoals bij icefilms, of is dat niet nodig?

Ik hoor graag van jullie.

*happy new year*
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
sportsdevil addon sentinaal Apple TV - 2e generatie en 3e generatie 10 26 April 2012 23:10
/var/mobile/library/caches nighttrain iPhone algemeen 5 13 March 2008 22:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:14.