Apple TV werkt niet met KPN digitale tv

Apple TV werkt niet met KPN digitale tv discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Hi, Ik heb zojuist Apple TV gekocht en aangesloten volgens de gebruiksaanwijzing: -- HDMI kabel van Apple TV naar TV - Netsnoer van Apple TV ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 September 2013, 22:53
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2013
Berichten: 2
Standaard Apple TV werkt niet met KPN digitale tv

Hi,
Ik heb zojuist Apple TV gekocht en aangesloten volgens de gebruiksaanwijzing: -- HDMI kabel van Apple TV naar TV
- Netsnoer van Apple TV naar stopcontact

Dan zou het meteen moeten werken, maar er verschijnt niets op m'n tv. Geen vraag of ik een taal en netwerk wil selecteren, helemaal niets.

Ik heb digitale tv van KPN, kan het daar aan liggen? Dien ik Apple TV daarop aan te sluiten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 September 2013, 23:39
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Je moet wel met de afstandsbediening naar de HMDI modus gaan.
__________________
  #3  
Oud 2 September 2013, 11:44
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Werkt hier gewoon (XS4ALL, maar dat is hetzelfde). Ik denk dat je inderdaad de verkeerde ingang hebt geselecteerd. Waarschijnlijk zit je decoder (KPN) op HDMI 1 en je ATV op HDMI 2. Even zappen dus!
  #4  
Oud 6 September 2013, 09:06
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 September 2013
Berichten: 2
Standaard

Bedankt RWK en Jap74; dat was idd het probleem. Ik moest nog de HDMI source selecteren op mijn TV.
Volgende uitdaging is het geluid: ik heb mijn geluid van mijn TV via een home cinema set lopen. En met Apple TV hoor ik dus niets; enig idee welke geluidsbron ik moet selecteren?
  #5  
Oud 6 September 2013, 10:15
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Locatie: Bennekom
Berichten: 6
Standaard

Bij mij werkt dat wel hoor, geluid met tulpstekkertjes aangesloten op aux v d versterker!
  #6  
Oud 9 September 2013, 15:00
jap74's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 2 February 2009
Berichten: 795
Standaard

Je moet hem op de ingang zetten die correspondeert met de ingang waar je je stekkers in hebt gedaan.
  #7  
Oud 9 September 2013, 20:10
jackomo0306's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 April 2012
Locatie: Veghel ,NoorBrabant, NL
Berichten: 4
Send a message via twitter to jackomo0306
Standaard

Ik heb ook dat probleem met het geluid.
Geluid vanaf de TV over de home cinema gaat goed, sluit ik echter de itv aan de heb ik wel beeld en alleen het geluid van de tv.(over de tv luidsprekers).Ik heb al heel veel geprobeerd, ook met optical geluid van TV naar home cinema, alles tevergeefs.
Wie weet raad?.
Gr, Jackomo0306
  #8  
Oud 9 September 2013, 23:13
» iPhone SE 64GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 September 2010
Berichten: 326
Standaard

Atv op je versterker aansluiten(met hdmi). Net als de tv.
Reageren

Labels
apple tv


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Shazam werkt niet op (KPN)3G netwerk bjpvw iPhone Apps 38 3 May 2012 21:07
kpn sim only werkt niet op 3g 16 gb KIKKERT1 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 21 August 2008 10:20
KPN er vandoor met iPhone contract? Apple heeft KPN iPhone's! Martijn Snels Archief 52 25 March 2008 00:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:56.