Shazam werkt niet op (KPN)3G netwerk

Shazam werkt niet op (KPN)3G netwerk discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedenavond iedereen, Ik zit met een raar probleem met de app Shazam en ik vraag me af wat ik hier aan kan doen. Ik heb ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 18 April 2010, 22:41
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 4
Standaard Shazam werkt niet op (KPN)3G netwerk

Goedenavond iedereen,

Ik zit met een raar probleem met de app Shazam en ik vraag me af wat ik hier aan kan doen. Ik heb uiteraard al gegoogled, hier op het forum gezocht en bij Shazam zelf op de site gekeken maar heb nog geen oplossing kunnen vinden.

Ik heb sinds 4 dagen een iPhone 3GS 16GB en daar heb ik o.a. Shazam Encore op gezet.

Nu kan ik als ik thuis ben (op Wi-Fi) gewoon netjes nummers opvragen als ik ze tag, hij stuurt hem netjes door en ik krijg de bijbehorende info. Alleen als ik dit wil doen als ik in de auto zit, weigert hij... Hij tagt het gewoon maar hij krijgt geen contact met de server. Terwijl dit toch wel zou moeten kunnen op 3G dacht ik? Ik heb een screenshot gemaakt, maar weet deze alleen even niet op het forum te zetten sorry... Hij zegt "Browser starten" en dan een foutmelding. De foutmelding is "Server response is not of the expected type, present 'text/html', required '*xml*' "

Heeft iemand dit ook wel eens aan de hand gehad? Ik kan ook geen instellingen vinden die hiermee te maken kunnen hebben...

Ik hoop dat iemand hier iets op weet want ik had de app juist aangeschaft om onderweg eea op te kunnen vragen.

Alvast bedankt!

Gr Ben
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 April 2010, 12:29
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 8
Standaard

Hoi Ben,

Ik heb exact hetzelfde probleem op mijn iPhone 3G en iPhone 3GS. Opnieuw Shazam (Encore) installeren helpt niet. Ook een reboot van de iPhone help niet. Er zijn geen instellingen. Ook ik heb de fout twee weken geleden gemeld bij Shazam. Tot op heden geen enkele reactie. Inmiddels heb ik Soundhound gedownload. Tot op heden vind ik Soundhound beter. Bij Soundhound kun je tenminste de lyrics opvragen van het gevonden nummer. Ook kun je nummers of artiesten inspreken waarna de applicatie gaat zoeken.

Shazam....zonde van het geld!!!

Groetjes,
Jan
  #3  
Oud 21 April 2010, 08:12
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 March 2010
Berichten: 4
Standaard

Jan,

Bedankt voor je reactie. Ook ik heb het inmiddels opgegeven en heb SoundHound maar aangeschaft, bevalt een stuk beter! Zou jij nog even kunnen laten weten als je wel nog reactie krijgt van Shazam? Alvast bedankt!

Gr Ben
  #4  
Oud 26 April 2010, 19:48
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 April 2010
Berichten: 1
Standaard

Hoi Ben & Jan,

Ik heb het zelfde probleem! Zit ook bij kpnicon.
Het heeft al met al 2 weken gewerkt, maar helaas niet meer aan de gang te krijgen.

Mochten jullie iets meer weten dan hoor ik het graag.

Gr Leo
  #5  
Oud 4 May 2010, 10:46
Denneke's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 May 2009
Berichten: 147
Standaard

Hier werkt het ook niet op 3g met hi (kpnicon) toeval? Of probleem van kpn? Zowel gratis versie als encore werken niet!!

Dan maar ook overstappen op soundhound!
  #6  
Oud 4 May 2010, 11:30
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 8
Standaard

Overstappen naar Soundhound moet je zeker doen. Daar ga je geen spijt van krijgen.
Gr. Jan
  #7  
Oud 4 August 2010, 00:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Berichten: 1
Standaard

Ik heb Shazam gisteren erop gezet en heb hetzelfde probleem als iedereen (met kpnicon). Had beter eerst naar dit forum kunnen kijken. Is er iemand met een ander netwerk die het probleem ook heeft? Heb nu idd Soundhound erop en dat werkt fantastisch.
  #8  
Oud 4 August 2010, 09:10
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 August 2009
Berichten: 8
Standaard Het werkt nu weer wel?

Na de upgrade naar ios4 werkt Shazam bij mij weer wel. Voor wat dit waard is. Je zal zien dat het later weer niet werkt. Anyway, Soundhound is een stuk beter dan Shazam, dus blijf ik dat gebruiken. Ik snap alleen niet dat Shazam hoger staat dan Soundhound in de App-store. Soundhound is veel uitgebreider en beter.
  #9  
Oud 8 December 2010, 20:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 December 2010
Berichten: 2
Standaard

Ik heb een iPhone 4 met kpnicon en daar doet hij het ook niet op

Over een maandje stap ik over op Vodafoneicon, kan iemand me vertellen of je daar hetzelfde probleem hebt?


Ondertussen ga ik ook Soundhound maar eens proberen
  #10  
Oud 10 December 2010, 13:24
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 June 2009
Berichten: 43
Standaard

Hier precies hetzelfde probleem, en hoe kan het ook anders... kpnicon!
Nog steeds geen oplossing gevonden of iets dergelijks?

Neem wel ff contact op met Shazam.
  #11  
Oud 12 December 2010, 13:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 12 December 2010
Locatie: Groningen
Berichten: 2
Stuur een bericht via MSN naar klsnijder Stuur een bericht via Skype™ naar klsnijder Send a message via twitter to klsnijder
Standaard

Al iets van Shazam teruggehoord?
Ik heb er hier ook last van, Soundhound werkt wel en Shazam via Wi-Fi ook gewoon.
Heb kpnicon ook even een mail erover gestuurd om te horen wat zij ervan vinden, lijkt me of fout in KPN netwerk of in instellingen op iPhone?
  #12  
Oud 15 December 2010, 12:08
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 December 2009
Locatie: Volendam
Berichten: 7
Standaard

Hier hetzelfde probleem met Shazam op mijn nieuwe iPhone 4 met kpnicon hi.. afgelopen 1.5 jaar heb ik een iphone 3G gehad met kpn hi toen heeft het 2 jaar lang probleemloos gewerkt.. Dus nu soundhound maar eens uitproberen.
  #13  
Oud 15 December 2010, 18:26
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 17 October 2008
Berichten: 2
Standaard

Dit komt door verkeerde APN instelling als gevolg van verkeerde kpn operator update. Gebruik Unlockit - APN Changer for your iPhone op je iPhone om APN in internet te veranderen. Dan werkt het weer!
  #14  
Oud 19 December 2010, 15:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2010
Berichten: 10
Talking Werkt

Bedankt Sjoegie, het werkt!

Ik had al eerder gemerkt dat de werking van Shazam afhankelijk was van de APN instellingen. Ik kreeg de melding dat er een operator update was en vervolgens kon ik de APN instellingen niet meer veranderen. Heel irritant.

Even stapsgewijs de instructies:
  1. Surf op je iPhone naar
    Code:
    unlockit.co.nz
  2. Klik op Continue en ga vervolgens naar Custom APN
  3. Vul in het vakje APN in:
    Code:
    internet
  4. Laat username en password leeg. Je kan carrier gewoon op blank laten.
  5. Klik op Create Profile en installeer het nieuwe profiel.

Als er iets verkeerd is gegaan kan je het profiel gewoon weer verwijderen bij Instellingen --> Algemeen --> Profiel
  #15  
Oud 19 December 2010, 15:37
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Wat een onzin allemaal hier, gewoon SoundHound downloaden. Iedereen praat wel van: "Ja! Shazam werkt veel beter, meer Nederlandse nummer, alles!". Misschien klopt dat van die Nederlandse nummers ook wel. Maar als je meer aan de Engelse nummers en Duitse etc. zit. Werkt deze app perfect! En zoek je ook nog eens niet zo veel muziek op? Download dan de normale gewoon, deze heeft een limiet van 5 per maand, maar werkt evengoed.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #16  
Oud 19 December 2010, 15:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2010
Berichten: 10
Standaard

Ik heb SoundHound nu ook gedownload. Ziet er ook fancy uit, maar het gaat hier niet om een vergelijking tussen de twee programma's. Het gaat hier over een raar probleem met de kpnicon/Hi APN instellingen en Shazam.
  #17  
Oud 19 December 2010, 15:55
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Ik probeer uit te leggen dat dit allemaal met SoundHound geen problemen zal leveren. Terwijl dit wel voorkomt met Shazam.
  #18  
Oud 26 December 2010, 11:47
Heleen's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 85
Standaard

Bij mij werkt soundhound wel op Wi-Fi maar niet op 3G

Geeft melding: couldn't connect to the internet.
  #19  
Oud 26 December 2010, 12:00
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 187
Standaard

Andere toepassingen die gebruik maken van internet doen het wel dan?
  #20  
Oud 26 December 2010, 12:19
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Dan zal het wel aan kpnicon liggen denk ik!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kpn sim only werkt niet op 3g 16 gb KIKKERT1 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 21 August 2008 09:20
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19
Voicemail KPN werkt niet goed cles KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 40 6 December 2007 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:41.