Shazam werkt niet op (KPN)3G netwerk

Shazam werkt niet op (KPN)3G netwerk discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Altijd nagaan of de instellingen ook correct staan ingestelt....



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 26 December 2010, 13:32
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.748
Standaard

Altijd nagaan of de instellingen ook correct staan ingestelt.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 26 December 2010, 13:46
Heleen's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Altijd nagaan of de instellingen ook correct staan ingestelt.
Ik heb nu soundhound gedownload en die werkt wel
Denk dat het aan KPN ligt dat Shazam niet werkt
Hartelijk dank voor het constante meedenken.
  #23  
Oud 26 December 2010, 13:48
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heleen Bekijk bericht
Ik heb nu soundhound gedownload en die werkt wel
Denk dat het aan KPN ligt dat Shazam niet werkt
Hartelijk dank voor het constante meedenken.
Ik weet dat dit off-topic is maar: "I told you so!"
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #24  
Oud 26 December 2010, 13:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 June 2010
Berichten: 187
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Ik weet dat dit off-topic is maar: "I told you so!"
Yip klopt, had shazam encore, bij vodafone never nooit geen probleem gehad, nu sinds 2 weekjes kpn en shazam werkt alleen nog via Wi-Fi. Soundhound gedownload en die werkt werkelijk probleemloos. Heb dus ff shazam support mail gestuurd, maar afwachten of hier een reaktie op komt, tot die tijd soundhound maar gebruiken! Ligt dus echt wel aan de instellingen van kpn.
  #25  
Oud 26 December 2010, 13:57
Heleen's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Ik weet dat dit off-topic is maar: "I told you so!"
Je had/hebt helemaal gelijk thx
  #26  
Oud 26 December 2010, 14:00
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Eigenlijk is er helemaal niks mis met SoundHound, is gewoon een concurrent, SoundHound heeft zo z'n nadelen, maar Shazam heeft dit ook! Maar aangezien ik niet zo'n interesse erin heb om Nederlandse nummer op te zoeken e.d. werkt SoundHound helemaal toppie voor mij. Zoeken duurt naar m'n mening wel lang, maar het gaat tenminste accuraat, zonder problemen. Af en toe zanikt ie bij mij wel eens (ook terwijl ik 3G heb) dat m'n netwerk 'slow' blijkt te zijn maar een paar seconden later heeft hij het resultaat al binnen. Dus dit heeft bij mij nog nooit problemen opgeleverd. Ik ga altijd voor SoundHound, en mijn voorkeur zal daar ook altijd blijven. Naar mijn mening ziet het er ook een stuk gelikter uit als Shazam.
  #27  
Oud 26 December 2010, 14:06
Heleen's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 June 2010
Locatie: Amsterdam
Berichten: 85
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Heleen Bekijk bericht
Je had/hebt helemaal gelijk thx
Ben blij dat het weer werkt
Bedankt voor jouw respons
  #28  
Oud 27 December 2010, 13:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 52
Send a message via twitter to draude
Standaard

Weet iemand wat de juiste APN instellingen zijn ?

Er staat nu portalmmm.nl
  #29  
Oud 27 December 2010, 13:13
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door draude Bekijk bericht
Weet iemand wat de juiste APN instellingen zijn ?

Er staat nu portalmmm.nl
Dat ligt eraan welke provider je hebt? Welke provider heb je precies? Daar kunnen anderen dan op rekenen en hier de juiste APN instellingen voor hebben.
  #30  
Oud 27 December 2010, 13:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 June 2009
Berichten: 52
Send a message via twitter to draude
Standaard

het KPN netwerk...
  #31  
Oud 27 December 2010, 13:27
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Bij het kpn netwerk behoren de volgende APN instellingen:
APN: internet
Account Name: KPN
Password: gprs

Hoop voor je dat dit werkt!
  #32  
Oud 13 April 2011, 14:13
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 August 2010
Berichten: 25
Standaard

Al een reactie gekregen? Ik heb hier namelijk ook last van.
  #33  
Oud 16 May 2011, 12:13
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2010
Berichten: 1
Standaard

Werkt nu weer perfect. Bedankt!!!!
  #34  
Oud 13 July 2011, 15:24
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 May 2008
Locatie: Breda
Berichten: 6
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Bij het kpn netwerk behoren de volgende APN instellingen:
APN: internet
Account Name: KPN
Password: gprs

Hoop voor je dat dit werkt!
Dank iWiefring, dit werkt inderdaad!

Heb op mijn oude iPhone 3G altijd de APN instellingen leeg gelaten, toen werkte Shazam ook. Een keer uitgezocht en APN instelling: portalmmm.nl zou moeten werken, voor internet idd, maar geen Shazam. Dus snel terug gezet naar 'leeg veld'.
(Dit getest met "HI Bel & Sms" abo)

Bij mijn nieuwe iPhone 4 stond APN instelling: iphonekpn.nl, ook hierbij internet wel, Shazam niet. 'Veld leeg laten' werkt zowel internet als Shazam.

Nu de instellingen van iWiefring zijn ingevuld, werkt zowel internet als Shazam.
(Dit getest met "KPN Personal Sim Smart" abo)

Laatst gewijzigd door Axel!; 13 July 2011 om 15:25. Reden: zin afmaken
  #35  
Oud 24 January 2012, 12:12
» iPhone 5s 64GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 July 2011
Locatie: Valkenswaard
Berichten: 8
Send a message via twitter to pe2aab
Standaard

Instellingen > Algemeen > Netwerk > Mobiel datanetwerk > Mobiele data
Vul in plaats van iphonekpn.nl de volgende gegevens in:

KPN
- APN: internet
- Username: KPN
- Password: gprs

Klaar. Shazam werkt weer zoals de post hierboven ook aangeeft.
  #36  
Oud 13 March 2012, 23:40
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2010
Berichten: 6
Standaard

LAAT DE APN OP IPHONEKPN.NL STAAN!

Zodra je deze verandert knalt je internetsnelheid zwaar omlaag! Ik heb getest met alle in deze thread genoemde settings, alleen met 'iphonekpn.nl' zit ik rond de 1700 KB/s down. Met de andere settings keldert dit naar 300 KB/s!

Ja, Shazam werkt dan wel weer, en dat doet hij nu bij mij dus niet. Naar mijn mening is Shazam vele malen beter dan Soundhound, maar daar heb ik geen traag internet voor over...

Mocht iemand meer info hebben over dit verschijnsel en de mogelijkheid dit te fixen dan hoor ik het graag!
  #37  
Oud 11 April 2012, 13:17
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 11 April 2012
Berichten: 1
Standaard

Een late reactie in dit topic, maar misschien wel handig voor mensen die (nog) met dit probleem zitten.

Vorige week is er een update van Shazam uitgekomen, ik zat met hetzelfde probleem en bij mij is hierdoor opgelost. Ook de interface is na deze update een klein tikkeltje veranderd.
  #38  
Oud 11 April 2012, 15:09
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 October 2010
Berichten: 6
Standaard

Bedankt voor je reactie!! Net de update gedraaid (Shazam Red) en werkt weer als een trein. Beter!
  #39  
Oud 3 May 2012, 20:07
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Locatie: HEERLEN
Berichten: 3
Standaard

ik heb t-mobile en bij mij doet ie het ook niet meer, ik krijg het bericht dat ik met internet verbonden moet zijn, terwijl dat vroeger niet zo was
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kpn sim only werkt niet op 3g 16 gb KIKKERT1 KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 0 21 August 2008 09:20
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19
Voicemail KPN werkt niet goed cles KPN, Hi, Telfort, MTV Mobile 40 6 December 2007 13:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:17.