update 10.9.3

update 10.9.3 discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) wel geluid geen beeld meer na update Mavericks 10.9.3 bij bureaubladuitbreiding naar Apple TV???? Wat te doen ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 June 2014, 18:14
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2014
Berichten: 2
Standaard update 10.9.3

wel geluid geen beeld meer na update Mavericks 10.9.3 bij bureaubladuitbreiding naar Apple TV????
Wat te doen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 2 June 2014, 11:55
dvischjager's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 128GB (Gitzwart) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 30 January 2014
Locatie: Amsterdam
Berichten: 942
Send a message via twitter to dvischjager
Standaard

Kijk eens bij de geluidsuitvoer bij de Systeemvoorkeuren op je Mac.

Systeemvoorkeuren > Geluid > Uitvoer
  #3  
Oud 2 June 2014, 13:28
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 June 2014
Berichten: 2
Standaard

Heb dit gedaan.
Maar geluid komt door naar AppleTV maar het beeld niet.
Dit was ook al het geval als ik geupgradet had naar Mavericks 10.9.2
  #4  
Oud 2 June 2014, 13:34
» iPhone 8 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 256GB (Goud) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2010
Locatie: /private/etc/
Berichten: 25.396
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door beewee Bekijk bericht
Dit was ook al het geval als ik geupgradet had naar Mavericks 10.9.2
Ik heb getracht om dit probleem te reproduceren op de MacBook Pro van mijn vrouw (OS X 10.9.3) en die van mij (OS X 10.9.4). Hier werkt alles perfect op een Apple TV 2 (met jailbreak) en een Apple TV 3.

Misschien is er een probleem met UDP en/of Bonjour (aka mDNS aka Multicast DNS) in de router.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.