Homescreen Apple TV aanpassen

Homescreen Apple TV aanpassen discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Goedemorgen, Kan ik op de 1 of andere manier het homescreen van mijn apple TV (3) aanpassen? We hebben de apple TV onlangs gekocht om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 29-05-15, 09:17
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 25
Standaard Homescreen Apple TV aanpassen

Goedemorgen,

Kan ik op de 1 of andere manier het homescreen van mijn apple TV (3) aanpassen?

We hebben de apple TV onlangs gekocht om in een vergaderruimte te gebruiken. Standaard als je de apple-tv aanstaan komt die op "movies" te staan. Maar ik vind het nogal onprofessioneel staan als de aangaat, en er is heel groot te zien dat Taken 3, Night at the Museum 3, etc te huur is. Tuurlijk kan ik daarna een video of presentatie afspelen, maar daarna schiet ie natuurlijk weer naar dit homescreen.

Ik heb wel alle verdere iconen daaronder al verwijderd (dus Netflix, NBA, etc.) Daar staat niks meer, maar die 4 iconen daarboven, (film, muziek, computers, instellingen). Kan ik daar nog iets mee (verbergen het liefs) zodat ik geen filmaanbod zie als ik de Apple TV aanzet?

Bedankt vast!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 29-05-15, 18:56
» iPhone 6 128GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2014
Locatie: Eindhoven
Berichten: 113
Standaard

Ja je kunt die films bovenin weghalen.
Apple TV Settings for the Classroom ? Learning in Hand
  #3  
Oud 02-06-15, 11:53
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 7.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2010
Berichten: 25
Standaard

Klopt het dat ik dan ook een beveiligingscode moet ingeven?
Reageren



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
apple-id aanpassen in icloud accountgegevens zijlmans iPhone algemeen 1 26-06-13 12:22
Homescreen icon van shortcut aanpassen Myrtan iPhone algemeen 0 30-11-12 12:41
i-Tunes account aanpassen / Apple-ID Maartje1979 iPhone algemeen 0 19-04-10 14:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:21.