AT2 bedienen vanaf je Mac?

AT2 bedienen vanaf je Mac? discussie in Apple TV - 2e generatie en 3e generatie forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik zit nu muziek te luisteren via mijn Apple TV2 die ik heb gestart in iTunes , maar nu wil ik eigenlijk weer even door ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Apple TV > Apple TV - 2e generatie en 3e generatie
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 July 2011, 20:02
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 4 July 2011
Berichten: 1
Standaard AT2 bedienen vanaf je Mac?

Ik zit nu muziek te luisteren via mijn Apple TV2 die ik heb gestart in iTunes, maar nu wil ik eigenlijk weer even door de films scrollen, maar heb mijn iPhone, iPad of remote niet bij de hand (wat een luxeproblemen soms ook)...

Nu vroeg ik me af is het mogelijk om ook in het menu van je AT te komen zonder op te hoeven staan dus bedienen vanaf m'n MacBook.

Voor nu sta ik maar even op...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 5 July 2011, 12:43
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

@ Thomas: ik moest wel even lachen om je 'probleem'. Ik herken dit ook met al mijn apparatuur en Apple aankopen, wat een gedoe eigenlijk allemaal he!
Ik weet nog dat je vroeger gewoon de radio of tv aandeed en dat was het dan, tegenwoordig stream ik, klik ik, en vergeet soms om te luisteren. In ieder geval succes met je luxe probleem, mijn luxe oplossing zou zijn om een 2e AT2 aan te sluiten
  #3  
Oud 5 July 2011, 15:00
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 February 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Als hij een jailbreak heeft kan je altijd gebruik maken van vnc

Werkt hier perfect (soms wat traag)
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone bedienen vanaf PC mik3009 Jailbreak apps en thema's 3 1 June 2011 13:50
Ipad muziek bedienen vanaf mn iphone WDJ iPad Apps 2 30 May 2011 12:10
iPhone bedienen vanaf Mac/PC, white screen of death tony3005 iPhone algemeen 0 9 June 2010 22:26
Mac OS X: MacBook bedienen vanaf iPhone? alex_ghbs Desktop-applicaties 9 9 January 2008 23:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:34.