MacBook bedienen vanaf iPhone?

MacBook bedienen vanaf iPhone? discussie in Desktop-applicaties forum; ( verdwijnt na registratie ) Weet iemand hier of het mogelijk is om vanaf mijn iPhone mijn MacBook kan bedienen? Ik heb hier al gezocht, maar ik kon niks vinden... ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Desktop > Desktop-applicaties
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 9 December 2007, 16:32
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 11 November 2007
Locatie: groningen
Berichten: 9
Standaard MacBook bedienen vanaf iPhone?

Weet iemand hier of het mogelijk is om vanaf mijn iPhone mijn MacBook kan bedienen?

Ik heb hier al gezocht, maar ik kon niks vinden...

Alex
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 9 December 2007, 16:40
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 4 October 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 394
Standaard

hey,

zie hier:https://forum.iculture.nl/f8/ap...ote-buddy.html
Of zoek ff naar remote.

Veel succes
  #3  
Oud 13 December 2007, 17:29
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.059
Standaard

Of vnsea gebruiken en een vnc server op je Macbook zetten dat werkt ook En dan kan je het scherm van je Mac op je iPhone zien en de muis + toetsenbord gebruiken

Greetz, Stiruam

P.s. wel een beetje een late reactie maar beter te laat dan niet
  #4  
Oud 18 December 2007, 00:32
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 131
Standaard

Ik heb remote buddy zonet geinstalleerd en ben totaal overdonderd door de manier waarop ik met mijn iphone via airtunes (itunes via airport express naar stereo) mijn muziek kan bedienen vanaf de bank!!!

Op het scherm van mijn iphone staat zelfs de albumhoes en je kan in je library zoeken naar artiesten en albums, pauzeren, vooruit spoelen etc etc...

Echt een bizar programmaatje wat ik nu in de trialperiode probeer (30 dagen gratis). Zoals ik het nu kan inschatten ga ik die hele 20 euro zeker investeren voor zo'n mooie applicatie.
  #5  
Oud 1 January 2008, 19:09
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

@ Dennisf : hoe heb jij contact gemaakt met je mac...
Ik kan VNSea gebruiken en volgens mij alle poorten openstaan.
Op me eigen mac kan ik wel de bonjour en de IP openen en deze
werken als een trein, maar op me iPhone kan hij de server niet vinden.
Enig idee wat er fout gaat of is ? Onwijs bedankt.

Edit : Zo ik denk dat de alcohol nog door mijn hoofd jaagt,
en anders is het de kater wel . Maar het is opgelost. Zat keihard
te klooien met mijn firewall..
__________________
IS THIS CHICKEN ? Your shirtshop online. Where you decide what we will print.
Kitchen Pilot Conceptual Design | Graphic Design | Web Solutions
pixelmarket.nl Personal Portfolio

Laatst gewijzigd door KitchenPilot; 1 January 2008 om 19:39. Reden: Opgelost
  #6  
Oud 2 January 2008, 08:45
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2007
Berichten: 131
Standaard

Gelukkig!! Veel plezier ermee!!
  #7  
Oud 8 January 2008, 23:06
laika666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
@ Dennisf : hoe heb jij contact gemaakt met je mac...
Ik kan VNSea gebruiken en volgens mij alle poorten openstaan.
Op me eigen mac kan ik wel de bonjour en de IP openen en deze
werken als een trein, maar op me iPhone kan hij de server niet vinden.
Enig idee wat er fout gaat of is ? Onwijs bedankt.

Edit : Zo ik denk dat de alcohol nog door mijn hoofd jaagt,
en anders is het de kater wel . Maar het is opgelost. Zat keihard
te klooien met mijn firewall..
Hoe heb jij het gedaan dan. het lukt mij niet?
Bij mij komt "safari kan de pagina niet openen, omdat de server onvindbaar is."
En in de firewall heb ik het programma al in gevoegd.

Laatst gewijzigd door laika666; 8 January 2008 om 23:36.
  #8  
Oud 9 January 2008, 01:00
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 November 2007
Berichten: 54
Standaard

Kom je op de Mac die je wil besturen, wel met safari van deze Mac binnen in het programma ?
Heb je alle 3 de opties geprobeerd, met IP, Loopback en Bonjour?
Is "enable AJAX remote aangevinkt? is de status ACTIVE ; zie Remote Buddy pref.?
In je firewall poort nummer 8888 TCP open gezet?
Zit je iPhone op het zelfde netwerk als je Mac?

Dit zijn even dingen die ik nu snel bedenk, misschien heb je ze wel allemaal al
lang en breed gedaan...Dan bedenk ik morgen even wat het kan zijn?
  #9  
Oud 9 January 2008, 18:01
laika666's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Berichten: 52
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KitchenPilot Bekijk bericht
Kom je op de Mac die je wil besturen, wel met safari van deze Mac binnen in het programma ?
Heb je alle 3 de opties geprobeerd, met IP, Loopback en Bonjour?
Is "enable AJAX remote aangevinkt? is de status ACTIVE ; zie Remote Buddy pref.?
In je firewall poort nummer 8888 TCP open gezet?
Zit je iPhone op het zelfde netwerk als je Mac?

Dit zijn even dingen die ik nu snel bedenk, misschien heb je ze wel allemaal al
lang en breed gedaan...Dan bedenk ik morgen even wat het kan zijn?
hoe kun je de poort 8888 tcp open zetten dan.
De mac zit op zelfde netwerk maar niet Wi-Fi?
  #10  
Oud 9 January 2008, 22:14
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 64GB (Zwart) [FW: 9.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 18 September 2007
Locatie: A'foort
Berichten: 94
Standaard

Poort openzetten kan via Systeemvoorkeuren >> Delen >> Firewall.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipad muziek bedienen vanaf mn iphone WDJ iPad Apps 2 30 May 2011 11:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:36.